|
| Autor |
Správa |
sarnik Amateur

Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 34
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:17 Predmet: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? |
|
|
Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:20 Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? |
|
|
| sarnik napísal: |
Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ? |
brusaciky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 22:24 Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? |
|
|
| Tomasd napísal: |
| brusaciky? |
Heh... brusaciky... Brusaciky sa robia kazdy den, ale to nepomaha. Len to brusko spevnuje, ale sadielko ostaavaa ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:24 Predmet: |
|
|
slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne . Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.
| brusaciky? |
neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu ...to len na okraj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 22:26 Predmet: |
|
|
| No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ? Edit: Vlastne cim viac mas na sebe veci, tym viac vypotis nie ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:28 Predmet: |
|
|
| sarnik napísal: |
| No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ? |
co ja viem dost drasticke, asi prijmas malo tekutin, nic ine ako tekutiny tie tuky neodbura. Ako skus to kazdy den 2x30 minut rano vecer na tom orbitreku na tazse obtiaznosti a uvidis.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 22:30 Predmet: |
|
|
Takze pitny rezim pomenit hej ? Cista voda alebo mineralka... ? Ten orbitrek skusim a dam Ti vediet potom, ze co a ako... ) No vies, aj ked je to behanie take "drasticke" ale tak podla mna sa oplati... treba preto nieco urobit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:35 Predmet: |
|
|
dobre ti poradil aj uplink, ale mne celkom pomohli skracovacky a tiez roller je dobry na brucho, spevnuje svalstvo, ale taktiez je coskoro aj vizualny vysledok. max spokojnost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:36 Predmet: |
|
|
strasne vela aerobnych cinnosti - beh,bycikel,svihadlo a podobne + vela tekutin ale nie alkohol.. samozrejme potom upravit jedalnicek nech tam nieje vela sacharidov - jest zeleninu a tak - proste tvoj energeticky vydaj musi byt vacsi ako prijem a najlepsie hned rano sa poriadne vypotit este pred jedlom, lebo vtedy telo cerpa zo zasob a nie z toho co si prave do seba natlacil=> spalujes ulozene tuky... tak.. a este 21 dni a idem na to aj ja bo som tucny uz jak hovado a brucho som 6 mesiacov necvicil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 22:37 Predmet: |
|
|
Roller ... ? To je ten kotuc co mas na zemi a tocis iba z bedrovymi kostami ? Ten pitny rezim skusit napravit... dam ten orbitrek a dufam ze pojde obvod dole.. Edit: Maki... No ja som teraz zacal cvicit zas po pol roku .. a to aj tak vyzera... Aj ked sa venujem vlastne "bojovemu sportu" tak na brucho nic nezabera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1804 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
cista voda je podla mna lepsu volbou, kedze prilis velka konzumacia mineralok, zanasa organizmus. A ked uz mineralku tak striedat rozne typy - ale tak aby mali rozny obsah mineralov.. nie ze vystriedas mineralku s takym istym zastupenim mineralnych latok
cistou vodou nemas co pokazit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:46 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne . Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.
neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu ...to len na okraj  |
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky behat?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 22:48 Predmet: |
|
|
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky behat?  |
Ked chces kocky, staci Ti zrobit 20/30 brusakov rano a vecer.. a tie kocky co budes mat si este nevidel ! To mi ver ! Kocky nieje takze vytvorit.. len je tazsie na nich nenabrat na sadielku !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:50 Predmet: |
|
|
| sarnik: ja chodim na aikido, v kimone sa na kazdom treningu spotim ako kon a tiez to nepomaha - ale aspon udrzuje vahu lebo keby som nerobil ani to tak mam 100 klio teraz.. a z vlastnej minulorocnej skusenosti viem co som ti napisal - som siiel pred rokom vpoho 8kg dole a aj z pasa tuk a tehlicky sa zacali rysovat, len potom som prestal, nabral tuk s5 a potom som posilku zacal takze rysovacka sa nekonala ale isiel sa objem - vravim snaz sa a vypot sa hned z rana a bude fajn |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 22:54 Predmet: |
|
|
| Maki: Ja chodim na ju-jitsu neviem ci to poznas... tak isto v kimone sa vypotim ako svina, ale ucinok ziadny... Vlastne ked sa vypotim rano, tak ubudaju latky z tuku a nie z toho co som akurat zjedol nie ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|