Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
sarnik
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 24.02.2007

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:17    Predmet: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? Odpovedať s citátom  

Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady Smile Smile Rolling Eyes Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Tomasko
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:20    Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? Odpovedať s citátom  

sarnik napísal:
Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady Smile Smile Rolling Eyes Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
brusaciky?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
sarnik
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:24    Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? Odpovedať s citátom  

Tomasd napísal:
brusaciky?
Heh... brusaciky... Very Happy Brusaciky sa robia kazdy den, ale to nepomaha. Len to brusko spevnuje, ale sadielko ostaavaa !
Návrat hore
uplink
Lama designer
Lama designer

Založený: 22.05.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne Smile. Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.

Tomasd napísal:
brusaciky?
neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu Smile...to len na okraj Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sarnik
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ? Edit: Vlastne cim viac mas na sebe veci, tym viac vypotis nie ?
Návrat hore
uplink
Lama designer
Lama designer

Založený: 22.05.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

sarnik napísal:
No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ?
co ja viem dost drasticke, asi prijmas malo tekutin, nic ine ako tekutiny tie tuky neodbura. Ako skus to kazdy den 2x30 minut rano vecer na tom orbitreku na tazse obtiaznosti a uvidis. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sarnik
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze pitny rezim pomenit hej ? Cista voda alebo mineralka... ? Ten orbitrek skusim a dam Ti vediet potom, ze co a ako... Smile) No vies, aj ked je to behanie take "drasticke" ale tak podla mna sa oplati... treba preto nieco urobit...
Návrat hore
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

dobre ti poradil aj uplink, ale mne celkom pomohli skracovacky a tiez roller je dobry na brucho, spevnuje svalstvo, ale taktiez je coskoro aj vizualny vysledok. max spokojnost Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

strasne vela aerobnych cinnosti - beh,bycikel,svihadlo a podobne + vela tekutin ale nie alkohol.. samozrejme potom upravit jedalnicek nech tam nieje vela sacharidov - jest zeleninu a tak - proste tvoj energeticky vydaj musi byt vacsi ako prijem a najlepsie hned rano sa poriadne vypotit este pred jedlom, lebo vtedy telo cerpa zo zasob a nie z toho co si prave do seba natlacil=> spalujes ulozene tuky... tak.. a este 21 dni a idem na to aj ja bo som tucny uz jak hovado a brucho som 6 mesiacov necvicil Very Happy
Návrat hore
sarnik
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Roller ... ? To je ten kotuc co mas na zemi a tocis iba z bedrovymi kostami ? Ten pitny rezim skusit napravit... dam ten orbitrek a dufam ze pojde obvod dole.. Confused Edit: Maki... No ja som teraz zacal cvicit zas po pol roku .. Smile a to aj tak vyzera... Laughing Aj ked sa venujem vlastne "bojovemu sportu" tak na brucho nic nezabera...
Návrat hore
KoCi
King
King

Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

cista voda je podla mna lepsu volbou, kedze prilis velka konzumacia mineralok, zanasa organizmus. A ked uz mineralku tak striedat rozne typy - ale tak aby mali rozny obsah mineralov.. nie ze vystriedas mineralku s takym istym zastupenim mineralnych latok Smile

cistou vodou nemas co pokazit Wink
Návrat hore
Tomasko
King
King

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

uplink napísal:
slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne Smile. Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.

neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu Smile...to len na okraj Smile
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky Very Happy behat? Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
sarnik
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasd napísal:
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky Very Happy behat? Rolling Eyes
Ked chces kocky, staci Ti zrobit 20/30 brusakov rano a vecer.. a tie kocky co budes mat si este nevidel ! To mi ver ! Kocky nieje takze vytvorit.. len je tazsie na nich nenabrat na sadielku ! Wink
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

sarnik: ja chodim na aikido, v kimone sa na kazdom treningu spotim ako kon a tiez to nepomaha - ale aspon udrzuje vahu lebo keby som nerobil ani to tak mam 100 klio teraz.. a z vlastnej minulorocnej skusenosti viem co som ti napisal - som siiel pred rokom vpoho 8kg dole a aj z pasa tuk a tehlicky sa zacali rysovat, len potom som prestal, nabral tuk s5 a potom som posilku zacal takze rysovacka sa nekonala ale isiel sa objem - vravim snaz sa a vypot sa hned z rana a bude fajn
Návrat hore
sarnik
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Maki: Ja chodim na ju-jitsu neviem ci to poznas... tak isto v kimone sa vypotim ako svina, ale ucinok ziadny... Vlastne ked sa vypotim rano, tak ubudaju latky z tuku a nie z toho co som akurat zjedol nie ?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: