Ako dlho Vam vydrzi Windows bez reinstalacie?
-
Pufo Callo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star
-
The Devil
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som nechal naištalovaný Windows asi 3 roky - to bolo veeeľmi dávno, a keď som ho zoskenoval cez NOD 32, tak mi našlo 254 vírusov. Potom prišiel FORMAT C, a nanovo Windows.Be-Strong napísal:za cely svoj zivot som preinstalovaval len raz, kvoli sibnutemu AVG ktore cez Morphea pustilo 166 virusov...aspon bola haluz
dnes som po takmer roku som "musel" preinstalovat win, lebo vcera mi tak spadol, ze ani registre chudak nepoznal, ani ziadna obnova zo zalohy nepomohla, napr. pri instalacii Macromedia Flash 8 instalator vyhodil chybu ze nemoze citat zo sietovej zlozky, pritom to bol adresar na disku C:
a konecne mi windows nestartuje minuty ako doteraz, a aj disk sa mi nejako uvolnil
a konecne mi windows nestartuje minuty ako doteraz, a aj disk sa mi nejako uvolnil
rada
mne tiez vydrzi tak okolo tych 5-6 mesiacov v pohode az potom to trosku zacne blbnut.....a zalezi to aj na tom ze ako sa k tomu windowsu spravate. ak tam stale instalujete nejake programi a skusate blbosti, tak vam to zacne robit blbosti po kratkej dome.....pisem z vlastnej skusenosti...