Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
bradaty Amateur

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 16 Bydlisko: Bratislava/Ražňany Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 16:07 Predmet: Ako instalovat? |
|
|
Som uplna lama na Linuxe, nemusim vsak uz WinXP. Ked som si nainstaloval Mandrake trosku som sa pobavkal, prisiel som na prvy problem ktroy neviem vyriesit, (asi nebude ani posledny) a to ked som si nainstaloval Operu a spustil som ju, vsetko bolo OK, nevedel som jej vsak vytvorit ikonu na ploche, resp vytvoril som odkaz na nu ale ma ikonu ako vsetky ine programy, teda uplne vseobecnu a neviem jej zmenit ikonu na cervene oko... viete helpnut? Este raz sorry ak sa vam zastavi rozum nad mojou hlupostou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 18 Feb 2006, 20:59 Predmet: |
|
|
| sak ked kliknes pravym tlacitkom na ten odkaz, das properties, Change Icon......very simple, nee?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
bradaty Amateur

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 16 Bydlisko: Bratislava/Ražňany Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
| trizzo napísal: |
| sak ked kliknes pravym tlacitkom na ten odkaz, das properties, Change Icon......very simple, nee?? |
OK az taka lama zase niesom.... ak dam vlastnosti odkazu mam tam akurat zalozku vseobecne a prava a nikde tam nemozem menit ikonu. To ozubene koleso co tu mam mi fakt lezie na nervy.... Vies poradit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
cyko VIP

Stav:  Založený: 12.11.2004 Príspevky: 590
Zaslal: 02 Mar 2006, 15:30 Predmet: |
|
|
| No neviem aké máš distro, ale ked ja kliknem na zubaté koleso, tak si vyberiem inú ikonu. Teda v KDE. V Gnome mám normálne na to položku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|