Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

AKO JE TO z IP adresami?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.03.2005

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 0:20    Predmet: AKO JE TO z IP adresami? Odpovedať s citátom  

planujem si zaviest INTERNET ISPER jeto mikrovlnne pripojenie a nieje verejna ip adresa ,ale ja by som rad ostal iba pri jednej jedinej dasato potom nejako spravit ? nejakym programom? aby sa mi stale nemenila
doteraz som mal verejnu a rad by som prinej ostal kamarat ma neverejnu ale ma roburneT a nemoze stahovat ani z megauploadu a ni z rapidshare oto mi ide hlavne.
dakujem za kazdu informaciu. Rolling Eyes Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 0:55    Predmet: Re: AKO JE TO z IP adresami? Odpovedať s citátom  

to je riadna haluz, ze z megauploadu a z rapidu sa neda stahovat pri neverejnej... ja mam verejnu a vidim v tom len a len vyhody(som aktiv pri bittorrente, na rapide nemusim cakat-len odpojim na chvilku net, mozem si klikat na banner Very Happy a hocico ine) Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 1:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

taky detail ze kamaratka v PHE ma 3G od Eurotelu a co sa tyka rapidu ziadne cakanie....... ako to? Shocked
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 6:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pokial ti provider neda verejnu IP tak sa mozes aj rozkrajat a verejnu IP mat nebudes, co je na tom nepochopitelne? Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
To[m]aS
Light Star
Light Star

Založený: 20.11.2004

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 8:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

A urcite nebudes mat pod inym ISP tu istu verejnu IP... Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
-=wolf=-
Professional
Professional

Založený: 26.01.2006

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 9:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Pokial ti provider neda verejnu IP tak sa mozes aj rozkrajat a verejnu IP mat nebudes, co je na tom nepochopitelne? Rolling Eyes
ja som to skusal (nie rozkrajat sa ale prosit providera) ze ci by mi nemohli dat tu verejnu IP a oni ma ignorovali Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 10:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

KARNEL32 napísal:
ja som to skusal (nie rozkrajat sa ale prosit providera) ze ci by mi nemohli dat tu verejnu IP a oni ma ignorovali Crying or Very sad
Zadarmo ti ju neda nikto. Ked si zaplatis, tak ti ju radi poskytnu si myslim.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
-=wolf=-
Professional
Professional

Založený: 26.01.2006

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 11:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Zadarmo ti ju neda nikto. Ked si zaplatis, tak ti ju radi poskytnu si myslim.
uz som zistil Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 12:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale este nikto mi tu neodpovedal ako budem potom stahovat z rapidu megauploadu a pod. a pojde mi uploadovat na tieto servre?_ megaupload rapidshare . lebo budem mat upload 3MB tak by som aj rad nieco uploadoval- a potom si to aj niekedy stiahol a ako ked budem mat zakazdym inu Ip adresu.
Návrat hore
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 12:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

->slavo<- napísal:
ale este nikto mi tu neodpovedal ako budem potom stahovat z rapidu megauploadu a pod. a pojde mi uploadovat na tieto servre?_ megaupload rapidshare . lebo budem mat upload 3MB tak by som aj rad nieco uploadoval- a potom si to aj niekedy stiahol a ako ked budem mat zakazdym inu Ip adresu.
uploadovat urcite moct budes ....

ale ty si asi myslis verejna<->neverejna a dynamicka<->staticka IP ...
ked mas verejnu mozes mat aj staticku aj dynamicku ... to iste pri neverejnej ...

pri rapide nie je problemom dynamicka IP (to ze mas "vzdy" inu) - dokonca to je vyhodou, problemom je ale neverejna, resp. NAT (ked viacero PC za NAT-om sa tvaria ako jedan IP ... ) ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 12:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

gwixt napísal:
uploadovat urcite moct budes ....

ale ty si asi myslis verejna<->neverejna a dynamicka<->staticka IP ...
ked mas verejnu mozes mat aj staticku aj dynamicku ... to iste pri neverejnej ...

pri rapide nie je problemom dynamicka IP (to ze mas "vzdy" inu) - dokonca to je vyhodou, problemom je ale neverejna, resp. NAT (ked viacero PC za NAT-om sa tvaria ako jedan IP ... ) ....

aha ja som myslel ze je iba verejna ta co je stale len jedna apotom neverejna ked sa casto meni no uvidim jak to dopadne dam potom vediet. ako to slape. caute .a dik za informacie
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 25 Júl 2006, 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam neverejnu-staticku a s megaupload-u mi ide vzdy stahovat (asi 2x sa mi stalo ze neslo) a z rapidu je to uz horsie, asi mame v sieti niekoho, kto lubi rapishare.de Razz Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Mek
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 23.03.2005

PríspevokZaslal: 26 Júl 2006, 17:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

pozri to ci ti pojde sosat z rapidu atd zavisi od toho, ci si na sieti spolu s niekym, kto vycerpava limity na rapide (takze teba to nepusti sosat lebo si z tej istej IP)
Ja som na nete s dalsimi 10 ludmi, s dynamickou a neverejnou IP a nemam problem, kedze na sieti su same lamky, co vedia ledva pozriet si maily a drtit CS, takze rapid je vzdycky cely moj Lizung
zaver: to na co sa pytas, nezavisi od IP, leda ak je dynamicka a mas pristup ku koncovemu zariadeniu, mozes si ju zmenit a pokracovat v sosani Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: