|
|
|
| Autor |
Správa |
hocico Light Expert

Stav:  Založený: 10.09.2006 Príspevky: 40
Zaslal: 30 Sep 2006, 17:39 Predmet: |
|
|
| Reli.c napísal: |
Takže predsa si sa to rozhodla ukončiť hej ? ... no chudák BODY ... už teraz je mi ho ľúto ... ale Pančuška len tak sa zamysli ... nepovedala si mu TY niečo také, čím si ho ujistila, že v jeho živote ostaneš iba TY JEDINÁ a žiadnu inú si k telu nepripustí ??? HM ? ... NEPOVEDALA SI MU NIČ TAKÉ ??? ... ja si myslím, že ON sa do TEBA zaľúbil, NIE LEN preto že si to TY, ale aj preto ŽE TY SI MU SVOJE CITY OPäTOVALA !!! ...
2 Retne: nemusiš sa báť ... nezabije sa  |
Presne tak a teraz sa snaz urobit to tak,aby si ho ranila cim menej.Zacni mu to neak naznacovat,aleba sa zacni kunemu spravat inak,nech pomali straca zaujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1639 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 0:27 Predmet: |
|
|
| CarlesJoseph napísal: |
| Jednoducha SMS a poriadne mu to vysvetli! |
Tak to je velka blbost Cez smsku si bude mysliet ze uz ti na nom absolutne nezalezi. Jednoducho mu povedz ze mozete byt velmi dobri kamarati- hoci to tak skoro nikdy nie je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Reli.C Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 299 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
| Joxxo napísal: |
Tak to je velka blbost Cez smsku si bude mysliet ze uz ti na nom absolutne nezalezi. Jednoducho mu povedz ze mozete byt velmi dobri kamarati- hoci to tak skoro nikdy nie je  |
"Zaslal(a): 24 Sep 2006, 12:18". . téma je už dávno OFF. PÁR sa dal znova dokopy, a ako sa na nich tak zbežne pozerám, tak si dovolím poznamenať, že sa nemusím(e) báť, že v blízkej (vzdialenej) budúcnosti nastane rozchod (klop klop). takže ja iba toľko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1639 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
"Zaslal(a): 24 Sep 2006, 12:18". . téma je už dávno OFF. PÁR sa dal znova dokopy, a ako sa na nich tak zbežne pozerám, tak si dovolím poznamenať, že sa nemusím(e) báť, že v blízkej (vzdialenej) budúcnosti nastane rozchod (klop klop). takže ja iba toľko. |
Ja neveriiiim zase som nieco zmeskal ... musim sa tu ukazat castejsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josifek Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.02.2007 Príspevky: 491 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 21:18 Predmet: |
|
|
"Zaslal(a): 24 Sep 2006, 12:18". . téma je už dávno OFF....... |
No, len doplnim, ze tento spammer sa cinil v mnohych dalsich temach.
2 Joxxo Tie nedavky si do buducna nechaj pre seba, a tvoje spammerske pociny sa uz riesia, takze sa tes.
Takze odporucam aj tu.
2 admins and mods: Ak chcete, mozte zmazat tento post, len si davajte pozor na spam.
//eritrocit:Joxxo bol upozornený a potrestaný. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|