Ako na logo ?
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no nepovedal by som ze nejako moc narocnejsi ak nerobis veci s mrte vrstvami a objektmi a zbytocnymi bodmi tak ma v tomto urcite trochu navrch. a dokazom su jednoduche loga, objekty a fonty.uplink napísal:Nevyhody vektoru:- narocny na CPU, RAM, HDD - praca s vektorom
ale zas neni problem najst vektor ktory zatazuje PC viac ako bezna bitmapa ale to iste plati aj naopak takze by som povedal ze co sa tyka zatazenia PC su na tom "podobne" aj ked sa vektor s bitmapov porovnavat nedaju
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hmm co ja viem. Ked otvorim Cdr vektorovy subor s katalogom napriklad tak sa mi ide pocitac zblaznit [A2/3 plagat] Ked otvorim bitmapu o tej velkosti a su tam cca tie iste objekty je to lepsie...prask napísal:no nepovedal by som ze nejako moc narocnejsi ak nerobis veci s mrte vrstvami a objektmi a zbytocnymi bodmi tak ma v tomto urcite trochu navrch. a dokazom su jednoduche loga, objekty a fonty.
ale zas neni problem najst vektor ktory zatazuje PC viac ako bezna bitmapa ale to iste plati aj naopak takze by som povedal ze co sa tyka zatazenia PC su na tom "podobne" aj ked sa vektor s bitmapov porovnavat nedaju
Nechcem vytvárať novú tému, tak sa opýtam tu, keďže ste sa tu bavili o vektorovom logu.
Mám stiahnuté nejaké vektorové logá ale neviem v čom ich otvoriť lebo v PS aj v ImageReady sa tie logá nijako nedajú upravovať (v týchto dvoch programoch sa mi to dá otvoriť). Tie logá sú všetky spolu v jednom súbore a neviem ako to mám "rozdeliť" aby sa dalo každé zvlášť použiť alebo upravovať.
Díky za rady
Mám stiahnuté nejaké vektorové logá ale neviem v čom ich otvoriť lebo v PS aj v ImageReady sa tie logá nijako nedajú upravovať (v týchto dvoch programoch sa mi to dá otvoriť). Tie logá sú všetky spolu v jednom súbore a neviem ako to mám "rozdeliť" aby sa dalo každé zvlášť použiť alebo upravovať.
Díky za rady
-
lekoklatik
VIP
Príponu má *.epslekoklatik napísal:akú má ten súbor príponu?
ja by som to riešil cez corel draw, že by som to logo prekreslil keby sa nedalo editovať. možno sa editovať ani nebude dať
-
uNreal_saTch^
Professional
illustrator, indesign, myslim ze encapsulated postscript otvoris v kazdej aplikacii od Adode.radek21 napísal:Príponu má *.eps
Otvorím to aj v PS, ale je to ako jeden celý obrázok a v ňom sú tie logá a nijako to nejde upraviť.uNreal_saTch^ napísal:illustrator, indesign, myslim ze encapsulated postscript otvoris v kazdej aplikacii od Adode.
-
uNreal_saTch^
Professional
mozem sa na to mrknut? kolko to ma? mozes to zbalit a upnut sem ako rar?radek21 napísal:Otvorím to aj v PS, ale je to ako jeden celý obrázok a v ňom sú tie logá a nijako to nejde upraviť.