Andreso: vies co mi pomohlo ked som nevedel co a ako ? posli tam kamosa ze: rozpraval som sa s andreasom a hovoril ze sa mu pacis.. podla reakcie vies, ci to ma zmysel dobijat..
plusminus napísal:Andreso: vies co mi pomohlo ked som nevedel co a ako ? posli tam kamosa ze: rozpraval som sa s andreasom a hovoril ze sa mu pacis.. podla reakcie vies, ci to ma zmysel dobijat..
To podľa mňa robia malé deti a okrem toho mu už jasne naznačila ,že chce byť s ním kamarátka.
jukel napísal:On ti len chcel naznačiť že by mal o teba záujem
inak takto: poslat niekoho koho ona pozna, teda prehodi len medzi recou.
Ja ak som chcel zistit zaujem, tak som prehodil ze ci niekoho ma a ze sa mi paci s jej kamoskou, kedze baby su ukecane, mal som obratom info ci by aj ano alebo vobec..
TeXnoFile napísal:aha jasne už som si to všimol prepáč plusminus , ale veď myslíš si že by sa to dalo tak ? poslať za ňou kamaráta ? nieje to trošku detinské?
detinské to určite je, ale pár krát som si všimol že istým babám sa takýto prístup páči...
skus ju pozvat niekde vecer na drink, potom na romanticku prechadzku po meste, potom si sadnite na nejaku lavicku a ked sa na nej nic nestane tak to zabal
TeXnoFile napísal:veď ak k nej ešte niečo cítiš tak to skús, lebo vieš možno keby ona videla že ty už nemáš záujem a nechala by to tak, tak by ťa to potom mohlo trápiť ešte viac, takže moja rada skús a uvidíš
a sakraa, primiesala sa do toho dalsia baba u ktorou by sa dalo tiez daco zriesit
presne ako pise north.. Nejaka vecera, par drinkov, prechadzka a ak to proste medzi vami nebude iskrit, nebude ziadna pusa, alebo pozvanie na dalsie rande, etc. tak nic z toho...
takto to riesil asi cuteStyle nechcela ho baba ide na chlapcov a osobne dost velmi bu*erantov nemusim mame 2 v triede a staci mi
ale k teme ja ti poviem len tolko laska vacsinou vznika len z priatelstva pretoze len tak ludia zistia ze chcu byt spolu kolko vztahov vam vydrzi ked sa s babou zoznamis napr. na diskoteke??? ja by som ti len poradil pomaly si ju namotavaj a ked si velmi dobry kamarat tak to mas na zaciatok uplne super skuste chodievat von aj s ostaatnymi kamaratmi aj vy spolu stale bud vtipny ale nie nasilu neviem co viac ti poradit vela stastia
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2010, 21:12 )
Ešte 1 poznámka. Ako by bolo naj začať v kine? chytiť ju za ruku alebo si ju pritiahnuť? Ozaj to nechcem posrať, tak sa chcem lepšie pripraviť. Za pekné rady dám K+.
Do kina ? Vieš ,podla mna ťažko povedať kedže s tebou chce byť kamaratka. Ale budiš : ked už budete sediet a sledovat film tak polož si ruku na jej nohu a uvidiš ako zareaguje. Ak kladne tak sa pokus dat ruku okolo jej hlavy a pritulte sa k sebe. A ak negativne tak trapas .
Len ju nevyplaš . GL
boha to su za rady... Co ja viem, kino mi pride na "rande" trosku dementne... ziadna komunikacia... len cucite na film... skor ju pozvi niekam sadnut na drink do nejakeho baru (nie do krcmy, do normalneho pekneho styloveho baru) a mas vybavene... pozvi ju na nejaky koktejl (alkoholicky ) a mozete sa rozpravat do zblbnutia...
jaj no tak do kina uz idete... tak ju aspon po kine niekam zober