|
|
|
| Autor |
Správa |
soro88 Light Expert

Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 38 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 2:26 Predmet: Ako na tvorbu fóra |
|
|
Nevie mi niekto poradit ako si mam spravit vlastne forum pre par kamaratou... ak to chcem tiez ako aj ine fora cez stranku
| Kód: |
| http://www.phpbb.com |
a stiahol som v kolonke DOWNLOAD nejake subory (phpBB 2.0.21 [Full Package, Changed Files Only, Patch File Only, Code Changes]) ale su v tom len subory typu xxx.php (pr.: login.php, viewforum.php ...a ine)... prosiiiiimmmm poradte ak to niekto vie!!! Diky |
|
| Návrat hore |
|
 |
soro88 Light Expert

Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 38 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 2:28 Predmet: |
|
|
| Dúfam ze touto otázkou nenahnevam admina tohto fóra... dúfam ze to neni moc drze sa pitat na cudzom fore aby mi radili ako na vlastny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 524
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1852 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 11:27 Predmet: |
|
|
| soro88 napísal: |
| Dúfam ze touto otázkou nenahnevam admina tohto fóra... dúfam ze to neni moc drze sa pitat na cudzom fore aby mi radili ako na vlastny... |
Existuje pravidlo ktoré zakazuje témy tohoto typu. Na tvoje otázky má byť určené fórum www.phpbbcz.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|