Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ako najrychlejsie pribrat ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Anubis-artS
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 22.11.2006

PríspevokZaslal: 18 Nov 2007, 22:55    Predmet: Ako najrychlejsie pribrat ? Odpovedať s citátom  

cawte mam otazku : potreboval by som za cca mesiac pribrat 3-4 kila .. poradte ako ... co by bolo najlepsie kupit ... ale pls nepiste mi ze aby som vela halusiek jedol Wink dakujem .... problem je v tom ze to co ziem to vybeham ... no chodim aj do posilky a s cinkami makam aj doma tak pls poradte ... dakujem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Runes
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Nov 2007, 23:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ten problem mam aj ja a nic mi nezabralo urcite neskusaj chemiu ja som ju neskusal ale ani keby som bol nefim jak zufaly by som si to doseba nedal ked uz chces daco brat tak SUNAR Very Happy ale fakt kamaratovi to zabralo mozno by aj mne ale to by som nemohol byt hlava derava leniva
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Alofok
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 12.07.2007

PríspevokZaslal: 18 Nov 2007, 23:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Niekde som čítala že mixovať si ovocie a to celý deň jesť a citujem z knihy : "Jedz čo ti hrdlo ráči", ale v žiadnom prípade nie mastné veci a čokolády
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaxman
Light Star
Light Star

Založený: 25.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Nov 2007, 23:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

alofok ??? si normalny si to povedal naopak s ovocia ak pribereš tak ja zjem kilo suroveho messaa praveže vynechat ovocie zeleninu a vela sladkosti a mastne jedla hamburgre vyprazane hranolky syr hotdog atd
Návrat hore
sundevil
VIP
VIP

Stav: Prihlásený
Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 0:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

skus sa tyzden stravovat v cinskej restike, take porcie ake tam davaju ti zarucene pomozu pribrat Wink
viem o com hovorim, preto pondelky a piatky s kolegami volame : china day, lebo vtedy sa ide vzdy na cinu Smile
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 0:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

art of velkovykrm Very HappyVery Happy to zarucene helpne...

chces pribrat? svaly alebo len vahu? staci ti zrat nezdrave vo vacsom a nehybat sa a mas to...
Návrat hore
Alofok
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 12.07.2007

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 0:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zaxman som ona stačí si všimnúť ten ružový znak Venuše

A keby žral stále len hamburgery a hranolky tak by mu akurát tak narástlo mega veľké brucho, nemal by látky a dodrbalo by mu to metabolizmus

a sundevil nemá zlý nápad Smile
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 1:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

staci mat vacsi energeticky prijem ako vydaj. samozrejme treba to rozdelit a neprijimat ciste tuky, ale pekne vyvazit tuky, cukry, bielkoviny a vlakninu.
Návrat hore
Anubis-artS
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 1:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Maki napísal:
art of velkovykrm Very HappyVery Happy to zarucene helpne...

chces pribrat? svaly alebo len vahu? staci ti zrat nezdrave vo vacsom a nehybat sa a mas to...
potrebujem pribrat vahu ... svaly su .... no problem je v tom ze treningy mavam 7 krat do tyzdna takze co ziem vybeham a vyskacem na treningu (bojove umenie)
inak zatial dakujem za vase rady
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 6:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

aaaha.. takze v tvojom pripade prechod na sedavy styl zivota velmi nepripada do uvahy...proste ako bolo napisane.. energeticky vydaj musi byt mensi ako prijem, zacni jest viac mastneho co sa nezdravej stranky tyka a a vela bielkovin(mlieko,syry,TVAROH) co sa tej zdravej casti tyka a vysledky sa dostavia..
Návrat hore
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 10:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

no podla mna v priebehu tych mesiacov tak lahko nepriberes..j a tiez sportujem aktivne 5krat do tyzdna, mam rychly metabolizmus a ked sa aj nazerem jak prasa co sa mi podarilo minule zdvihnut vahu o 3 kila tak to druhy den bolo prec... bud posilka a to pomaly pojde alebo si pockas
Návrat hore
lacko
Light Star
Light Star

Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne sa podarilo pribrat ked som zacal cvicit asi 6kg za 4mes pomocou cvicenia bez suplementov. Ale v prvom rade si musis uvedomit moznosti svojho tela. Vela zalezi na metabolizme a type postavy. Napr pribrat 6kg pri vyske 170-180cm je celkom poznat, ale pri vyske 190cm to nieje tak vidiet. Podla nejakych neviem uz akych studii su 3 typy postav. Prva je taka, ze na to, aby si pribral, musis mat vacsi prisun bielkovin a sacharidov, ale samozrejme aj vitaminy su potrebne, dalej vhodny trening zamerany hlavne na naberanie svalovej hmoty a opatrne s kondicnym treningom, pretoze dochadza skor k poklesu hmoty, telo nema dostatocne tukove zasoby, takze spalujes svaly . Druhy typ postavy je taky ten idealny, clovek ktoremu staci uzdrziavat si postavu nejkymi cvikmi a normalnou stravou. Treti typ postavy je clovek, ktory naopak ma problemy s nadvahou a musi vykonavat hlavne aerobny trening, aby zhodil prebytocny tuk a jest vyvazenu stravu aby nepriberal. Takze skus sa najprv najst v niektorom z tychto modelov a podla toho zvolis stravu a trening. Este ohadom vazenia, vazit by sa clovek mal podla moznosti na rovnakej vahe a vzdy rano predtym ako nieco zje. Rozdiel vahy cloveka medzi ranom a vecerom moze byt aj 2-3kg. Ked chces pribrat, mal by si uprednostnit menej aktivit doobeda, pretoze vtedy telo najviac spotrebuje a trenovat hlavne poobede alebo podvecer, vzdy tak, aby si docvicil minimalne 2hodiny pred spankom. Spanok je pre pribratie po strave asi dalsi najdolezitejsi faktor, takze neponocovat ak chces pribrat a vyhybat sa alkoholu v neprimeranej miere. Taktiez neprehanat to s treningom, menej je niekedy viac. Bohate staci 3krat tyzdenne max 60-90min trening, telo ajtak viac nedokaze zuzitkovat pokial niesi vrcholovy sportovec
Návrat hore
Anubis-artS
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 16:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

dakujem vam za rady Exclamation ... casom napisem ci sa mi podarilo pribrat Smile
Návrat hore
jukel
Light Expert
Light Expert

Založený: 06.04.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 16:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skús si kúpiť GAINERY to je na pribratie alebo PROTEINY to je na zvečšenie svalovej hmoty .. Viac na Google.sk Very Happy Cool
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 18:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171

Tieto clanky to celkom jasne polopatisticky vysvetluju.

Jednoducho zer casto a velke porcie vsetko co sa da a ma vysoku kaloricku hodnotu.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: