Ako najrychlejsie pribrat ?

O športe...
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako najrychlejsie pribrat ?

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

cawte mam otazku : potreboval by som za cca mesiac pribrat 3-4 kila .. poradte ako ... co by bolo najlepsie kupit ... ale pls nepiste mi ze aby som vela halusiek jedol ;) dakujem .... problem je v tom ze to co ziem to vybeham ... no chodim aj do posilky a s cinkami makam aj doma tak pls poradte ... dakujem
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ten problem mam aj ja a nic mi nezabralo urcite neskusaj chemiu ja som ju neskusal ale ani keby som bol nefim jak zufaly by som si to doseba nedal ked uz chces daco brat tak SUNAR :-D ale fakt kamaratovi to zabralo mozno by aj mne ale to by som nemohol byt hlava derava leniva
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Niekde som čítala že mixovať si ovocie a to celý deň jesť a citujem z knihy : "Jedz čo ti hrdlo ráči", ale v žiadnom prípade nie mastné veci a čokolády
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

alofok ??? si normalny si to povedal naopak s ovocia ak pribereš tak ja zjem kilo suroveho messaa praveže vynechat ovocie zeleninu a vela sladkosti a mastne jedla hamburgre vyprazane hranolky syr hotdog atd
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

skus sa tyzden stravovat v cinskej restike, take porcie ake tam davaju ti zarucene pomozu pribrat ;)
viem o com hovorim, preto pondelky a piatky s kolegami volame : china day, lebo vtedy sa ide vzdy na cinu :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

art of velkovykrm :D:D to zarucene helpne...

chces pribrat? svaly alebo len vahu? staci ti zrat nezdrave vo vacsom a nehybat sa a mas to...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Zaxman som ona stačí si všimnúť ten ružový znak Venuše

A keby žral stále len hamburgery a hranolky tak by mu akurát tak narástlo mega veľké brucho, nemal by látky a dodrbalo by mu to metabolizmus

a sundevil nemá zlý nápad :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

staci mat vacsi energeticky prijem ako vydaj. samozrejme treba to rozdelit a neprijimat ciste tuky, ale pekne vyvazit tuky, cukry, bielkoviny a vlakninu.
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Maki napísal:art of velkovykrm :D:D to zarucene helpne...

chces pribrat? svaly alebo len vahu? staci ti zrat nezdrave vo vacsom a nehybat sa a mas to...
potrebujem pribrat vahu ... svaly su .... no problem je v tom ze treningy mavam 7 krat do tyzdna takze co ziem vybeham a vyskacem na treningu (bojove umenie)
inak zatial dakujem za vase rady
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aaaha.. takze v tvojom pripade prechod na sedavy styl zivota velmi nepripada do uvahy...proste ako bolo napisane.. energeticky vydaj musi byt mensi ako prijem, zacni jest viac mastneho co sa nezdravej stranky tyka a a vela bielkovin(mlieko,syry,TVAROH) co sa tej zdravej casti tyka a vysledky sa dostavia..
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

no podla mna v priebehu tych mesiacov tak lahko nepriberes..j a tiez sportujem aktivne 5krat do tyzdna, mam rychly metabolizmus a ked sa aj nazerem jak prasa co sa mi podarilo minule zdvihnut vahu o 3 kila tak to druhy den bolo prec... bud posilka a to pomaly pojde alebo si pockas
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

mne sa podarilo pribrat ked som zacal cvicit asi 6kg za 4mes pomocou cvicenia bez suplementov. Ale v prvom rade si musis uvedomit moznosti svojho tela. Vela zalezi na metabolizme a type postavy. Napr pribrat 6kg pri vyske 170-180cm je celkom poznat, ale pri vyske 190cm to nieje tak vidiet. Podla nejakych neviem uz akych studii su 3 typy postav. Prva je taka, ze na to, aby si pribral, musis mat vacsi prisun bielkovin a sacharidov, ale samozrejme aj vitaminy su potrebne, dalej vhodny trening zamerany hlavne na naberanie svalovej hmoty a opatrne s kondicnym treningom, pretoze dochadza skor k poklesu hmoty, telo nema dostatocne tukove zasoby, takze spalujes svaly . Druhy typ postavy je taky ten idealny, clovek ktoremu staci uzdrziavat si postavu nejkymi cvikmi a normalnou stravou. Treti typ postavy je clovek, ktory naopak ma problemy s nadvahou a musi vykonavat hlavne aerobny trening, aby zhodil prebytocny tuk a jest vyvazenu stravu aby nepriberal. Takze skus sa najprv najst v niektorom z tychto modelov a podla toho zvolis stravu a trening. Este ohadom vazenia, vazit by sa clovek mal podla moznosti na rovnakej vahe a vzdy rano predtym ako nieco zje. Rozdiel vahy cloveka medzi ranom a vecerom moze byt aj 2-3kg. Ked chces pribrat, mal by si uprednostnit menej aktivit doobeda, pretoze vtedy telo najviac spotrebuje a trenovat hlavne poobede alebo podvecer, vzdy tak, aby si docvicil minimalne 2hodiny pred spankom. Spanok je pre pribratie po strave asi dalsi najdolezitejsi faktor, takze neponocovat ak chces pribrat a vyhybat sa alkoholu v neprimeranej miere. Taktiez neprehanat to s treningom, menej je niekedy viac. Bohate staci 3krat tyzdenne max 60-90min trening, telo ajtak viac nedokaze zuzitkovat pokial niesi vrcholovy sportovec
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

dakujem vam za rady :!: ... casom napisem ci sa mi podarilo pribrat :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Skús si kúpiť GAINERY to je na pribratie alebo PROTEINY to je na zvečšenie svalovej hmoty .. Viac na Google.sk :D 8)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171

Tieto clanky to celkom jasne polopatisticky vysvetluju.

Jednoducho zer casto a velke porcie vsetko co sa da a ma vysoku kaloricku hodnotu.
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

lacko velmi dobre napisal ohladom tych typov postav.

Mne bolo odporucene papat vela ovsenych vlociek. Rano a vecer.
Nemusis s mliekom, pretoze rano Ti z toho moze byt zle. Rano si daj vlocky s vodou. Zo zaciatku Ti bude zvlastne, ale potom si na to zaludok zvykne. To iste mas aj ked beries napr. nejaku glukozu alebo maltozu - na zaciatku mas trosku problemy s travenim ale to vacsinou do tyzdna zmizne.

Dolezite je sportovat, aby telo aj spalovalo, ale hlavne po treningu aby naberalo energiu. Spanok je tiez dolezity. Netreba spat prilis vela, avsak malo spanku Ti pomoze akurat schudnut. Kamarati co cvicia spavaju 8hodin. Dolezity je hlavne hlavny spanok - cize to, co spis cez noc.

Pripadne si precitaj tento clanok na ronnie.cz
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

daj si pred spankom nieco hodne kaloricke ... cokolada (mliecna, nie horka) atd. - kukaj sa na vyzivne hodnoty na obaloch ... ak chces len pribrat, tak
tuky + sach (t.j. cokolady), ak chces svaly tak proteiny + sach. (na energiu)
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

takze podarilo sa mi pribrat 3,6kg ... dakujem vam vsetkym za rady .... kazdy vecer 1-2 hodinky pred spanim som vypil liter mlieka .. kazdy druhy den som jedol tvaroh s mliekom a s niakym ovocim ... a poriadne som jedol ... hlavne rozky syri a meso :) .... no snazil som sa aby to co priberiem boli hlavne svaly ... a aj sa mi to podarilo :)

moderatori ... mozete tuto temu zamknut :wink:
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

ja som začinal asi pred 3a pol rokmi mal som 70 kilou a teraz mam 90 nfiem povadat ako som presne pribral ale čcičil som stale objemovy trening a niečo som do toho aj jedol ale iba jednu vec NO explode ale to asi 2mesiace.pribrat musiš tak že proste si nevyberaš na jedle cvič a do toho možeš aj jest všetko od roznych jedal ked chodiš cvičit tak to nenarobi žiadnu zlu vec ako keby si necvičil ajedol rozne sladkosti a ine vypražane jedla kludne možeš.podla mna najlepši trening je objemovy na pribratie a ja cvičim daždy druhy den.
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Anubis-artS napísal:takze podarilo sa mi pribrat 3,6kg ... dakujem vam vsetkym za rady .... kazdy vecer 1-2 hodinky pred spanim som vypil liter mlieka .. kazdy druhy den som jedol tvaroh s mliekom a s niakym ovocim ... a poriadne som jedol ... hlavne rozky syri a meso :) .... no snazil som sa aby to co priberiem boli hlavne svaly ... a aj sa mi to podarilo :)

moderatori ... mozete tuto temu zamknut :wink:
To co si pribral je maximalne kilo sval. hmota a ostatne sadlo :!:
Napísať odpoveď