Ako obist FUP?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
dekarbon: Tolko hluposti co si napisal v jednom svojom prispevku som neprecital za tento tyzden na celom fore. Ty haxor ci hacker ci co za cudzie slova si tu zacal vytahovat, videl si ty iny router ako nejaky trapnucky Asus, Ovislink ci D-Link??? Videl si sposob logovania neuspesnych prihlaseni na Ciscu ci MikroTiku, ich spravu a nastavenie??? Prva vec je, ze to heslo neprestrelis ani za pouzitia neviem akych programov a druha vec je, ze by si tam poriadne nevedel ani nic nastavit. Len tak zo zaujimavosti, daj si stranku http://demo.mt.lv/ a tam si vlavo hore klikni a stiani WinBox, spusti ho, adresu zariadenia zadaj demo.mt.lv, login admin a heslo prazdne. Pripojis sa na demo zariadenia postaveneho na MikroTiku a mozes sa hrat. Napisal si, ze je x sposobov ako obist FUP, ty si nam tu uviedol jeden sci-fi, tak sem daj este dalsie co mas v rukave, nehanbi sa a vytiahni to eso, chcem to vediet!!! Inak ako by si obisiel FUP pri DSL od Slovanetu ci Nextry???
heh to je ale tema
.. rovno do kosa .. keby som mal pusteny nejaky keysnitcher, tak nemam problem sa dostat do routera, ci apcka ci co to moj wifi provider ma
.... uz dvakrat tu boli a prihlasovali sa cez moje PC prostrednictvom Winbox .. len co dalej?? shaper konfigurovat neviem, ... mozno dobry pocit ze "hackovania" 
sak normalne sme si to s t0m4s3m vyjasnili co sa ti nepaci?p4ra napísal:dekarbon, Sheep. No do pi*i.Este, prosim vas. Clovek by povedal, ze rano o 03:00 sa bude v praci nudit, ale toto.
pisat to pisal ale aj tak ho neobidehojko napísal:Napisal si, ze je x sposobov ako obist FUP, ty si nam tu uviedol jeden sci-fi, tak sem daj este dalsie co mas v rukave, nehanbi sa a vytiahni to eso, chcem to vediet!!! Inak ako by si obisiel FUP pri DSL od Slovanetu ci Nextry???
hojko beriem vsetko co som povedal spät ked som to videl pochopil som o com si pisal...myslim ze nabuduce si dvakrat rozmyslim kym sem nieco napisem lebo ja sa fakt moc do tohoto nerozumeim uznavam..o takychto nastaveniach nemam ani paru takze radsej som tichohojko napísal:dekarbon: Tolko hluposti co si napisal v jednom svojom prispevku som neprecital za tento tyzden na celom fore. Ty haxor ci hacker ci co za cudzie slova si tu zacal vytahovat, videl si ty iny router ako nejaky trapnucky Asus, Ovislink ci D-Link??? Videl si sposob logovania neuspesnych prihlaseni na Ciscu ci MikroTiku, ich spravu a nastavenie??? Prva vec je, ze to heslo neprestrelis ani za pouzitia neviem akych programov a druha vec je, ze by si tam poriadne nevedel ani nic nastavit. Len tak zo zaujimavosti, daj si stranku http://demo.mt.lv/ a tam si vlavo hore klikni a stiani WinBox, spusti ho, adresu zariadenia zadaj demo.mt.lv, login admin a heslo prazdne. Pripojis sa na demo zariadenia postaveneho na MikroTiku a mozes sa hrat. Napisal si, ze je x sposobov ako obist FUP, ty si nam tu uviedol jeden sci-fi, tak sem daj este dalsie co mas v rukave, nehanbi sa a vytiahni to eso, chcem to vediet!!! Inak ako by si obisiel FUP pri DSL od Slovanetu ci Nextry???