Ako ochorieť?
-
Motion Blur
Zablokovaný
Fabo podme si nakupit barle
...
[recesia]
btw. videl som jednu sexy babku...mala asi 140 cm, bola znacne asimetricka(nie, nie je to chyba
) a mala velmi ladnu kulhajucu chodzu....avsak bojim sa bud je este pod zakonom alebo ma vaznu znamost 
[/recesia]
//
[recesia]
btw. videl som jednu sexy babku...mala asi 140 cm, bola znacne asimetricka(nie, nie je to chyba
[/recesia]
//
pokemonjackb napísal:ale zase kto by olizoval 13tku...
re
to je taky problem nahriat trosku teplomer??? je to bez nasledkov, naco robit zbytocne hovadiny a kazit si zdravie... ked som chodil do skoly suchal som teplomer medzi rukami (kedze trenim vznika teplo) na 38° a bol som doma, ale zas som to nezneuzival
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to je istota stym cajomAiden napísal:to sa ozaj uz teraz nerobia take veci, ze "mami je mi zle" "odmeraj si teplotu"...a teplomer sa uz vzrusuje v teplom caji, ci na zapnutej lampe?
a ku "kok*stskej" teme:nech sa trochu preje a strci si prsty do hrdla...
pokial by tovja kamaratka chcela zajst aj dalej ma spustu originalnych napadov
Kód: Vybrať všetko
http://melancholy99.webz.cz/suicide.html-
Motion Blur
Zablokovaný
Re: re
Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser.Monako2 napísal:to je taky problem nahriat trosku teplomer??? je to bez nasledkov, naco robit zbytocne hovadiny a kazit si zdravie... ked som chodil do skoly suchal som teplomer medzi rukami (kedze trenim vznika teplo) na 38° a bol som doma, ale zas som to nezneuzival
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
Ved, ked povie, ze ma teplotu a boli ju hlava, doktorka ako zisti ci ju boli hlavaMotion Blur napísal:Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser.![]()