Monako2 napísal:to je taky problem nahriat trosku teplomer??? je to bez nasledkov, naco robit zbytocne hovadiny a kazit si zdravie... ked som chodil do skoly suchal som teplomer medzi rukami (kedze trenim vznika teplo) na 38° a bol som doma, ale zas som to nezneuzival
Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser.
Motion Blur napísal:Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser.
Ved, ked povie, ze ma teplotu a boli ju hlava, doktorka ako zisti ci ju boli hlava nevie jej citat myslienky A hrdlo alebo to ze ta pocuva stetoskopom, nema nic spolocne z bolestou hlavy. Takze na 90%doktorka nic nezisti, viem to z vlastnej skusenosti(a mam velmi dobru doktorku, fakt sa vyzna v medicine), ze doktorka je vecsinou odkazana, len nato co jej povies.
hm, ak nechce ochorieť dlhodobo, ale len na ten jeden deň(žalúdok) tak by to liter acidofilného mlieka a pár jablk mali spraviť..ak dlhodobo, stačí vychľastať nejaké nedopité víno po bezdomovcoch(len či sa jej tých pá mesiacov na infekčnom bude pozdávať viac ako týždeň na tábore neviem..)
a netreba sa nahodou este po zapiti kolou poskriabat pravou rukou za lavym uchom stojac na pravej nohe? uz mi to totiz zacina pripominat dake zaklinadla
Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou
Neviem, však choď k lekárovi, povedz, že ťa škriabe hrdlo, štípu oči a cítiš sa slabo a chcem vidieť toho lekára, čo si na tom nespraví body a nenechá ťa pár dní doma.
Preboha, sak uz len ked pojdes k doktorovi a natrepes mi ze ta boli hrdlo, prezre ti ho a neuvidi ti nic zle tam tak aj tak ta necha doma. Najmensi problem os*at doktora, horsie to je s rodicmi ak su pri tebe doma.
stou kriedou je to vazne k******a .. este ak tak by som skusil ist vonka pobehat a ked sa riadne spotis tak sa napi dacoho studeneho .. alebo skus kava + paralen
kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
Matyx88 napísal:Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou
Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
Ale čože Matyx88, čo sa stalo, že si zmenil svoj príspevok?
FT napísal: Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
hehe to len skusam rady co davaju len nejak to nezabera (
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 14:52 )
onetwothree napísal:kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
no nevjem na bridzi to tak pisali ale dajak to ani mne nepomohlo ..
nestik napísal:Dneska som bol u doktorky a nieco som povedal ze mi je nadcha, hrdlo ma boli a tak pozrela, ospravedlnenka do konca tyzdna a pohoda
no tak to ti zavidim kamo mne uz neda ospravedlnenku bez suhlasu mamy , som tam chodil kazdy druhy tyzden a mama sa snou dohodla ze ona zavola ked mi bude naozaj zle .. takze som v pecku preto potrebujem do zajtra vyrobit teplotu a nevim jak .. to hrdlo by sa este dalo ale stou teplotou to bude kus tazsie
to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti
axXis napísal:to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti
koniec roka .. tazky boj v skole som duty jak rura nevjem nic ked pojdem do skoly tak urcite rupnem z dvoch predmetov a to by som nerad kebyze mam skade ospravedlnenku zohnat tak sem nepisem .. ale tak co uz