Ako ochorieť?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

Ach jaj no cim dalej tym zaujmavejsie temy tu mame veru :) asi by malo byt aj toto forum na pozvanky :hmm:
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: re

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Monako2 napísal:to je taky problem nahriat trosku teplomer??? je to bez nasledkov, naco robit zbytocne hovadiny a kazit si zdravie... ked som chodil do skoly suchal som teplomer medzi rukami (kedze trenim vznika teplo) na 38° a bol som doma, ale zas som to nezneuzival
Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser. :roll: :?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa profik »

Motion Blur napísal:Aj keby že ti víde nahriatie teplomeru.Ale čo ked ju mama pošle ešte "pre istotu" k doktorke.Tá zistí že jej nič neni a bude s toho riadni pruser. :roll: :?
Ved, ked povie, ze ma teplotu a boli ju hlava, doktorka ako zisti ci ju boli hlava :idea: nevie jej citat myslienky :lol: A hrdlo alebo to ze ta pocuva stetoskopom, nema nic spolocne z bolestou hlavy. Takze na 90%doktorka nic nezisti, viem to z vlastnej skusenosti(a mam velmi dobru doktorku, fakt sa vyzna v medicine), ze doktorka je vecsinou odkazana, len nato co jej povies.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hm, ak nechce ochorieť dlhodobo, ale len na ten jeden deň(žalúdok) tak by to liter acidofilného mlieka a pár jablk mali spraviť..ak dlhodobo, stačí vychľastať nejaké nedopité víno po bezdomovcoch(len či sa jej tých pá mesiacov na infekčnom bude pozdávať viac ako týždeň na tábore neviem..)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lamyyyy to s tou kriedou funguje.. len ono tu kriedu treba zapit kolou.. to vas neucili? testovane, 100% overene
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

a netreba sa nahodou este po zapiti kolou poskriabat pravou rukou za lavym uchom stojac na pravej nohe? uz mi to totiz zacina pripominat dake zaklinadla :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

brainwirm napísal:lamyyyy to s tou kriedou funguje.. len ono tu kriedu treba zapit kolou.. to vas neucili? testovane, 100% overene
preco kolou? aky rozdiel v posodobeni kyseliny fosorecnej z koly a kys. chlorovodikovej, ktoru mas v zaludocnej stave?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Niekto si tu fakt vazi svoje zdravie!!! sorry nedalo mi to
vlado69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vlado69 »

a čo tak dař lekarovi zo dve stovky?
Matyx88
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Matyx88 »

Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje :o tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje :shock: a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote :x takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Neviem, však choď k lekárovi, povedz, že ťa škriabe hrdlo, štípu oči a cítiš sa slabo a chcem vidieť toho lekára, čo si na tom nespraví body a nenechá ťa pár dní doma. 8)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Preboha, sak uz len ked pojdes k doktorovi a natrepes mi ze ta boli hrdlo, prezre ti ho a neuvidi ti nic zle tam tak aj tak ta necha doma. Najmensi problem os*at doktora, horsie to je s rodicmi ak su pri tebe doma.
Matyx88
Novice
Novice

stou kriedou je to vazne k******a .. este ak tak by som skusil ist vonka pobehat a ked sa riadne spotis tak sa napi dacoho studeneho .. alebo skus kava + paralen :)
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Matyx88 napísal:Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje :o tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje :shock: a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote :x takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou :?
:roll: Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? :hmm:
Ale čože Matyx88, čo sa stalo, že si zmenil svoj príspevok?
Matyx88
Novice
Novice

FT napísal::roll: Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? :hmm:
hehe to len skusam rady co davaju len nejak to nezabera :((

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 14:52 )
onetwothree napísal:kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
no nevjem na bridzi to tak pisali ale dajak to ani mne nepomohlo ..
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Dneska som bol u doktorky a nieco som povedal ze mi je nadcha, hrdlo ma boli a tak pozrela, ospravedlnenka do konca tyzdna a pohoda :D
Matyx88
Novice
Novice

nestik napísal:Dneska som bol u doktorky a nieco som povedal ze mi je nadcha, hrdlo ma boli a tak pozrela, ospravedlnenka do konca tyzdna a pohoda :D
no tak to ti zavidim kamo :) mne uz neda ospravedlnenku bez suhlasu mamy , som tam chodil kazdy druhy tyzden a mama sa snou dohodla ze ona zavola ked mi bude naozaj zle .. takze som v pecku :( preto potrebujem do zajtra vyrobit teplotu a nevim jak .. to hrdlo by sa este dalo ale stou teplotou to bude kus tazsie :(
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti :roll:
Matyx88
Novice
Novice

axXis napísal:to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti :roll:
:oops: koniec roka .. tazky boj v skole :( som duty jak rura nevjem nic ked pojdem do skoly tak urcite rupnem z dvoch predmetov a to by som nerad :cry: kebyze mam skade ospravedlnenku zohnat tak sem nepisem .. ale tak co uz :roll:
Zamknuté