Ako oslovit babu v buse

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Te-wei napísal:kamarátov s kok**** rečami pošli do *** a venuj sa stredobodu tvojho zaujmu...
Nechcem byt skaredy, ale ked mu to robilo problemy do teraz, tak sa podla mna nic nezmeni.. Ale vsetko sa da, ked sa NAOZAJ chce a nieco sa pre to robi !
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

mne sa raz páčila jedna holka, bola a teda stáleje desne krasna a mila a v tej dobe som ju veľmi chcel spoznáť no k ničomu som sa nemal, až to napokon vyriešil jeden môj kamarát a na diskotéke ma postrčil tak, že som sa zastavil až pred ňou a to sa už cúvnuť nedalo :lol:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

:idea: tolke stastie :) toto ze v buse aspon v mojom pripade musi byt fakt taka dobra prilezitost bo sa ktomu asi nedostanem :( lebo inac uz iba ked ju stretnem cestou zo skoli a zriesim ju pri vystupeni z busu :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Sorry ale podľa mňa sa čakaním na vhodnu priležitosť snažiš len ospravedlniť svoj strach (ju osloviť) pred samým sebou.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

:idea: no ako sa to vezme lebo ja by som ju oslovil ale ves ked je obkolesena s priatelmi a moji kamosy su obcas nechapavy tak sa k tomu nedostanem lebo take veci nejak nemam chut robit ked zamnou stoji kamos ktory je ako dost primitiv na taketo veci a spravyl by nejku hlupost jak ho poznam :lol: takze radsej asi pockam kym ju stretnem v buse samu staci ked bude sama sediet :roll: to bude stacit
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

spiro napísal::idea: no ako sa to vezme lebo ja by som ju oslovil ale ves ked je obkolesena s priatelmi a moji kamosy su obcas nechapavy tak sa k tomu nedostanem lebo take veci nejak nemam chut robit ked zamnou stoji kamos ktory je ako dost primitiv na taketo veci a spravyl by nejku hlupost jak ho poznam :lol: takze radsej asi pockam kym ju stretnem v buse samu staci ked bude sama sediet :roll: to bude stacit
Ale prestan.. Na kamosa sa vy$er.. Moze ti ju prebrat niekto iny dokym sa ty rozhodnes.. Nad tym si neuvazoval ? :)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no to hej ak uz niekoho nema.... :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jaaaj lolko sak ked tam je kamos tak o vyuzi pripadne neni tam tlacenica tam zadri daku blbost ako ja dako nenadvazujem kontakty ale ked poviem daku hlupost tak vidim na dost babach ze by v poho sli do konverzacie sak s daktorimi sa aj porozpravam ale necem ani cislo ani nic len ze caf a idem fuc napr aj dneska mal som pukance som to chaloval tam a holka vedla mna tak som ponukol hehe sa usmiala nezobrala a v poho sa dalo kecat na zastavke som vystupil ze caf usmial a sel dom
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Spam a OT premazané,téma Hall of infantility čaká na ďalších, tak sa snažte. Príspevky typu Prehĺtaš a pod. sú do nej ako stvorené
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mne sa asi pred rokom stalo take nieco ze som pravidelne stretaval prekrasnu babu v buse a vzdy sme na seba pozerali .... asi po tyzdni pravidelneho stretavania v autobuse som sa z kamosom na tu temu v buse rozpraval a jak ma pocula taka starsia pani co sedela vedla mna tak mi dala do ruky ruzu a ze mam to skusit ... tak mi to nedalo siel som az na zastavku kde vystupila ... pribehol som za nou oslovil dal ruzu ... lenze vdaka stresu som sa tak rostriasol ze si asi nieco pomyslela podakovala odisla a uz som ju nikdy nevidel
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Shark NX napísal:Mne sa asi pred rokom stalo take nieco ze som pravidelne stretaval prekrasnu babu v buse a vzdy sme na seba pozerali .... asi po tyzdni pravidelneho stretavania v autobuse som sa z kamosom na tu temu v buse rozpraval a jak ma pocula taka starsia pani co sedela vedla mna tak mi dala do ruky ruzu a ze mam to skusit ... tak mi to nedalo siel som az na zastavku kde vystupila ... pribehol som za nou oslovil dal ruzu ... lenze vdaka stresu som sa tak rostriasol ze si asi nieco pomyslela podakovala odisla a uz som ju nikdy nevidel
tak to si pokaslal... ja by som to uz v takej situaciu uhral a ak nie tak by som sa dal prejst najblizsim bussom
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Clovek sa uci na chybach mrzelo ma to ze to takto dopadlo ale co mas robit ... rozhodne by som sa nehadzal pod autobus ... Mohla to pochopit ... ze chalan je vystresovany ... no ale nevadi kazdy sme nejaky ... mozno jej to v tom momente nedoslo ...
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Shark NX napísal:Clovek sa uci na chybach mrzelo ma to ze to takto dopadlo ale co mas robit ... rozhodne by som sa nehadzal pod autobus ... Mohla to pochopit ... ze chalan je vystresovany ... no ale nevadi kazdy sme nejaky ... mozno jej to v tom momente nedoslo ...
ako zas som to nemyslel normalne ale neivem keby som do toho isiel tak to musi klapnut inac :cry: radsej ani nehovorim o takych veciach
Kamosko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kamosko »

Shark NX napísal:Mne sa asi pred rokom stalo take nieco ze som pravidelne stretaval prekrasnu babu v buse a vzdy sme na seba pozerali .... asi po tyzdni pravidelneho stretavania v autobuse som sa z kamosom na tu temu v buse rozpraval a jak ma pocula taka starsia pani co sedela vedla mna tak mi dala do ruky ruzu a ze mam to skusit ... tak mi to nedalo siel som az na zastavku kde vystupila ... pribehol som za nou oslovil dal ruzu ... lenze vdaka stresu som sa tak rostriasol ze si asi nieco pomyslela podakovala odisla a uz som ju nikdy nevidel
Teraz chodi chuderka koli tebe druhym busom :))
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako oslovit babu v bus

Príspevok od používateľa iceCream »

Derek napísal:Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
no fakt, najlepšie je ísť na ňu vtipom :) toto by asi bolo až moc odvážne:
"Slečna, závidím tomu autobusárovi.. (Prečo?) Aj ja by som vás chcel niekedy zviez(s)ť " :icecream:
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

skus daco taketo:

no zase sa stretavame?? to je osud a z toho vyplyva ze by si mi mala dat svoj telefon a niekam si so mnou vyjst(zasmeje sa nad tym a zaujme ju to to je hlavne), mimochodom ja sa volam (meno) a ty??
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nechcelo sa mi to čítať celé ak to niektonapísal tak sorry:

hh odpoved znie..: máš voľné? a už ju máš dahahaha :lol:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako oslovit babu v buse

Príspevok od používateľa recberko »

Derek napísal:Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
ako povedali kolegovci netreba ju hned pozvat von a tiez sa netreba hned pytat na to ci ma chalana, bo ak sa jej to spytas tak uz bude minimalne tusit ze po nej ides ... ale vela zdaru prajem.. peace and <3 4 ever ;-)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna treba nieco vtipne :) ked mas so sebou vzdy kamosov, tak sa to da aj celkom vyuzit. napriklad pri nej taka tema ako napriklad "nechcel by som koncit tak skoro/neskoro v skole" alebo nieco take :) dievcine hned dojde, ze to je to o nej. bude sa tvarit, ze nic a nabuduce mozes lahsie rozbehnut temu (skori/neskori koniec v skole). mozno je to suche, ale mozno nie. na kazdeho zabera daco ine, takze nikdy nevies :) alebo to skus ako vacsina ludi bez fantazie na pokeci:"ahoj, popises? fotku mam :D" a bud si pomysli, ze si uplny blbec, ale to pochopi ako vtip :) mozno je to dost zle a mozno nie. ja som take nikdy neskusal :)
energy

Príspevok od používateľa energy »

dam ti presny navod ako to spravil moj spoluziak:

Kedze chodime spolu busom do skoly..bla bla bla, proste na zastavke stala jedna slecna ktora sa mu pacila. Tak jej zakyval najprv. Usmiala sa nanho a cely stastny :) . no, potom mesiac nic nic nic, pretoze k nam do skoly chodi viac busov a ona chodila busom cislo 2. Stali sme od seba takych 10 metrov. MESIAC SME CHODILI BUSOM cislo jedna, stale sa na nu pozeral ale nekyval jej uz. AZ raz, som ho donutil, (scasti) aby ju zbalil. Oukej, nieje o com, tak sme sli busom cislo 2( ten bus chodil praazdny, len ona, par ludi a ja zo spoluziakom. Nechali sme ju vojst ako prvu, sadla si, potom som isiel ja, sadol som za nu a potom isiel spoluziak sa spytal sa, ci ma volne. Ona ze : HEJ.... ticho....
ON: Ahoj, ja som ti kyval minule pamätas sa ??
ONA : Jasne pamätam...
TICHO....
ON: kam chodis do skoly ??
ONA: -nazov skoly-, ale chodim na prax teraz ....
TICHO
ja : REHOOOOOT
A potom zacal normalne rozhovor, kolko ma rokov, ako sa vola, ze by ju rad niekde pozval ( suhlasila ) vymena cisel ...

DAY 2 (dej tú)

Stojime na zastavke....Prisla, pozdravili sa, ale isla 10 metrov od nas...
Prisiel bus, robila sa ze nezbadala, nieco lovila v kabelke, tak sme nastupili ako prvy .... ( vtedy som zacal tusit nieco, ze asi z toho nic nebude )
Spoluziak : CO ? Idem k nej ???
Ja : Sak ti dala jasne na javo ze MF
SPoluziak : No hej, .....idem k nej
Prisiel k nej, sadol si, zacal rozhovor typu : Ako sa mas ? DObre... a odpovede typu : HMMMM,,,.AHA.....

A potom mu povedala ze nech sa nesnazi :P

SMUTNE ale dobry pribeh :) sorry nechal som sa uniest, lebo keby ti napisem len ako ju oslovil tak by to bolo velmi jednoduche ...

HAWK
Napísať odpoveď