Ako oslovit babu v buse
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako oslovit babu v buse
ako povedali kolegovci netreba ju hned pozvat von a tiez sa netreba hned pytat na to ci ma chalana, bo ak sa jej to spytas tak uz bude minimalne tusit ze po nej ides ... ale vela zdaru prajem.. peace and <3 4 everDerek napísal:Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
podla mna treba nieco vtipne
ked mas so sebou vzdy kamosov, tak sa to da aj celkom vyuzit. napriklad pri nej taka tema ako napriklad "nechcel by som koncit tak skoro/neskoro v skole" alebo nieco take
dievcine hned dojde, ze to je to o nej. bude sa tvarit, ze nic a nabuduce mozes lahsie rozbehnut temu (skori/neskori koniec v skole). mozno je to suche, ale mozno nie. na kazdeho zabera daco ine, takze nikdy nevies
alebo to skus ako vacsina ludi bez fantazie na pokeci:"ahoj, popises? fotku mam
" a bud si pomysli, ze si uplny blbec, ale to pochopi ako vtip
mozno je to dost zle a mozno nie. ja som take nikdy neskusal 
-
energy
dam ti presny navod ako to spravil moj spoluziak:
Kedze chodime spolu busom do skoly..bla bla bla, proste na zastavke stala jedna slecna ktora sa mu pacila. Tak jej zakyval najprv. Usmiala sa nanho a cely stastny
. no, potom mesiac nic nic nic, pretoze k nam do skoly chodi viac busov a ona chodila busom cislo 2. Stali sme od seba takych 10 metrov. MESIAC SME CHODILI BUSOM cislo jedna, stale sa na nu pozeral ale nekyval jej uz. AZ raz, som ho donutil, (scasti) aby ju zbalil. Oukej, nieje o com, tak sme sli busom cislo 2( ten bus chodil praazdny, len ona, par ludi a ja zo spoluziakom. Nechali sme ju vojst ako prvu, sadla si, potom som isiel ja, sadol som za nu a potom isiel spoluziak sa spytal sa, ci ma volne. Ona ze : HEJ.... ticho....
ON: Ahoj, ja som ti kyval minule pamätas sa ??
ONA : Jasne pamätam...
TICHO....
ON: kam chodis do skoly ??
ONA: -nazov skoly-, ale chodim na prax teraz ....
TICHO
ja : REHOOOOOT
A potom zacal normalne rozhovor, kolko ma rokov, ako sa vola, ze by ju rad niekde pozval ( suhlasila ) vymena cisel ...
DAY 2 (dej tú)
Stojime na zastavke....Prisla, pozdravili sa, ale isla 10 metrov od nas...
Prisiel bus, robila sa ze nezbadala, nieco lovila v kabelke, tak sme nastupili ako prvy .... ( vtedy som zacal tusit nieco, ze asi z toho nic nebude )
Spoluziak : CO ? Idem k nej ???
Ja : Sak ti dala jasne na javo ze MF
SPoluziak : No hej, .....idem k nej
Prisiel k nej, sadol si, zacal rozhovor typu : Ako sa mas ? DObre... a odpovede typu : HMMMM,,,.AHA.....
A potom mu povedala ze nech sa nesnazi
SMUTNE ale dobry pribeh
sorry nechal som sa uniest, lebo keby ti napisem len ako ju oslovil tak by to bolo velmi jednoduche ...
HAWK
Kedze chodime spolu busom do skoly..bla bla bla, proste na zastavke stala jedna slecna ktora sa mu pacila. Tak jej zakyval najprv. Usmiala sa nanho a cely stastny
ON: Ahoj, ja som ti kyval minule pamätas sa ??
ONA : Jasne pamätam...
TICHO....
ON: kam chodis do skoly ??
ONA: -nazov skoly-, ale chodim na prax teraz ....
TICHO
ja : REHOOOOOT
A potom zacal normalne rozhovor, kolko ma rokov, ako sa vola, ze by ju rad niekde pozval ( suhlasila ) vymena cisel ...
DAY 2 (dej tú)
Stojime na zastavke....Prisla, pozdravili sa, ale isla 10 metrov od nas...
Prisiel bus, robila sa ze nezbadala, nieco lovila v kabelke, tak sme nastupili ako prvy .... ( vtedy som zacal tusit nieco, ze asi z toho nic nebude )
Spoluziak : CO ? Idem k nej ???
Ja : Sak ti dala jasne na javo ze MF
SPoluziak : No hej, .....idem k nej
Prisiel k nej, sadol si, zacal rozhovor typu : Ako sa mas ? DObre... a odpovede typu : HMMMM,,,.AHA.....
A potom mu povedala ze nech sa nesnazi
SMUTNE ale dobry pribeh
HAWK
no oslovenie je aj dost dolezite je to ten prvy pocit co si o tebe dotycna osoba pomysli.. ja radsej ostanem balit zeny v podnikoch je to tam utulnejsie necitis tam smrad benzinu neni tam zas tak vela ludi nehadze to tam s tebou mozes ju tam pozvat na neco co je velke plus..proste treba zabudnut na take osoby.. ja vidim moc vela dobrych zen na ulici a co mam ist k nej pozdravit ju a vypytat si cislo ? ked budes mat stastie stretnes ju nekde na "lepsom" mieste..
-
midnight_man
Guru
all
usmej sa na nu
ak sa usmeje aj ona mas 20% uspechu......
AKoze zaujimave napady tu hadzete niektore dost haluze
akoze uplne hlody ....a kolky z vas to tak aj urobili ako pisu ???.......co tak nieco obycajne spontalne prirodzene a nie z daznikom sermovat a neviem co vsetko ....
vidis nieco taketo by som ja skusil v tvojom pripade proste si prisadol ak by mala volne usmial sa a nieco uz zahapkal .........triple napísal:nechcelo sa mi to čítať celé ak to niektonapísal tak sorry:
hh odpoved znie..: máš voľné? a už ju máš dahahaha
Ako oslovit babu v buse?? Tak napriklad vlastna skusenost : Raz som sa vracal z rodinnej oslavy domov autobusom. hned ked som nastupoval vsimol som si pekne dievca so psikom. Tak som si sadol o sedacku vedla.
Nas kontakt zacal tak ze ten jej psik bol cekly nesvoj a stale sa vrtel bolo na nom vidno ze sa chce hrat, bol to taky jazvecik alebo co. tak som ho poskrabkal zausami a trosku sa skludnil. hned som jej ho pochvalil ze ma peknu srt atd.. ze sa o neho dobre stara. nasa konverzacia postupila zasmiali sme sa a ked som vystupoval uz som mal jej cislo.
Takze oslovit babu v buse nie je tazke len treba vybrat neaky dobry dovod preco ju oslovit. tak good luck.
Nas kontakt zacal tak ze ten jej psik bol cekly nesvoj a stale sa vrtel bolo na nom vidno ze sa chce hrat, bol to taky jazvecik alebo co. tak som ho poskrabkal zausami a trosku sa skludnil. hned som jej ho pochvalil ze ma peknu srt atd.. ze sa o neho dobre stara. nasa konverzacia postupila zasmiali sme sa a ked som vystupoval uz som mal jej cislo.
Takze oslovit babu v buse nie je tazke len treba vybrat neaky dobry dovod preco ju oslovit. tak good luck.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja sa na takéto veci vôbec nepripravujem lebo ked si niečo pripravíš hned to nemá budúcnosť lebo nikdy nevieš ako sa situácia vyvinie.. proste spontánosť nadovšetko.. mne sa raz stalo že išiel som po ulici a okolo išlha holka veľmi sa mi zapáčila a dostal som pocit že musím vedieť jej meno aspon.. tak som ju zastavil a povedal. prepáč že ťa otravujem.. netuším že prečo ale proste musel som ťa zastaviť a veľmi rád by som vedel tvoje meno.. ona sa usmiala a meno mi povedal.. potešilo ma to a nechal som to tak .. a ked som ju stretol znova tak som si už vypítal aj číslo... aleboslavo120 napísal:AKoze zaujimave napady tu hadzete niektore dost haluze![]()
akoze uplne hlody ....a kolky z vas to tak aj urobili ako pisu ???.......co tak nieco obycajne spontalne prirodzene a nie z daznikom sermovat a neviem co vsetko ....
vidis nieco taketo by som ja skusil v tvojom pripade proste si prisadol ak by mala volne usmial sa a nieco uz zahapkal .........
aj v tom buse čo najprv si knej iba sadni a nič.. nabudúce zas.. a strašne veľa pvedia oči.. chvilku sa jej pozeraj do očí a pozoruj čo tam je a usmej sa ak sa usmeje aj nona ta to je nejakých 45 % úspechu podla mna.. proste podla situácie
nemôžeme ti tu dávať navod ako zbaliť holku všetci sme iní ludia a máme iné názory a len ty vieš ako vyzerá čo nosí oblečené aké má vlasy takže je to na tebe kámo..
ale ver mi radšej to skús aj za cenu že ťa odmietne aspon budeš vedieť na čom si .. lebo inak by si sa stále zožieral že čo keby som to skúsil aké by to bolo
GOOD LUCK