Ako oslovit babu v buse

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

skus daco taketo:

no zase sa stretavame?? to je osud a z toho vyplyva ze by si mi mala dat svoj telefon a niekam si so mnou vyjst(zasmeje sa nad tym a zaujme ju to to je hlavne), mimochodom ja sa volam (meno) a ty??
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nechcelo sa mi to čítať celé ak to niektonapísal tak sorry:

hh odpoved znie..: máš voľné? a už ju máš dahahaha :lol:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako oslovit babu v buse

Príspevok od používateľa recberko »

Derek napísal:Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
ako povedali kolegovci netreba ju hned pozvat von a tiez sa netreba hned pytat na to ci ma chalana, bo ak sa jej to spytas tak uz bude minimalne tusit ze po nej ides ... ale vela zdaru prajem.. peace and <3 4 ever ;-)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna treba nieco vtipne :) ked mas so sebou vzdy kamosov, tak sa to da aj celkom vyuzit. napriklad pri nej taka tema ako napriklad "nechcel by som koncit tak skoro/neskoro v skole" alebo nieco take :) dievcine hned dojde, ze to je to o nej. bude sa tvarit, ze nic a nabuduce mozes lahsie rozbehnut temu (skori/neskori koniec v skole). mozno je to suche, ale mozno nie. na kazdeho zabera daco ine, takze nikdy nevies :) alebo to skus ako vacsina ludi bez fantazie na pokeci:"ahoj, popises? fotku mam :D" a bud si pomysli, ze si uplny blbec, ale to pochopi ako vtip :) mozno je to dost zle a mozno nie. ja som take nikdy neskusal :)
energy

Príspevok od používateľa energy »

dam ti presny navod ako to spravil moj spoluziak:

Kedze chodime spolu busom do skoly..bla bla bla, proste na zastavke stala jedna slecna ktora sa mu pacila. Tak jej zakyval najprv. Usmiala sa nanho a cely stastny :) . no, potom mesiac nic nic nic, pretoze k nam do skoly chodi viac busov a ona chodila busom cislo 2. Stali sme od seba takych 10 metrov. MESIAC SME CHODILI BUSOM cislo jedna, stale sa na nu pozeral ale nekyval jej uz. AZ raz, som ho donutil, (scasti) aby ju zbalil. Oukej, nieje o com, tak sme sli busom cislo 2( ten bus chodil praazdny, len ona, par ludi a ja zo spoluziakom. Nechali sme ju vojst ako prvu, sadla si, potom som isiel ja, sadol som za nu a potom isiel spoluziak sa spytal sa, ci ma volne. Ona ze : HEJ.... ticho....
ON: Ahoj, ja som ti kyval minule pamätas sa ??
ONA : Jasne pamätam...
TICHO....
ON: kam chodis do skoly ??
ONA: -nazov skoly-, ale chodim na prax teraz ....
TICHO
ja : REHOOOOOT
A potom zacal normalne rozhovor, kolko ma rokov, ako sa vola, ze by ju rad niekde pozval ( suhlasila ) vymena cisel ...

DAY 2 (dej tú)

Stojime na zastavke....Prisla, pozdravili sa, ale isla 10 metrov od nas...
Prisiel bus, robila sa ze nezbadala, nieco lovila v kabelke, tak sme nastupili ako prvy .... ( vtedy som zacal tusit nieco, ze asi z toho nic nebude )
Spoluziak : CO ? Idem k nej ???
Ja : Sak ti dala jasne na javo ze MF
SPoluziak : No hej, .....idem k nej
Prisiel k nej, sadol si, zacal rozhovor typu : Ako sa mas ? DObre... a odpovede typu : HMMMM,,,.AHA.....

A potom mu povedala ze nech sa nesnazi :P

SMUTNE ale dobry pribeh :) sorry nechal som sa uniest, lebo keby ti napisem len ako ju oslovil tak by to bolo velmi jednoduche ...

HAWK
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no oslovenie je aj dost dolezite je to ten prvy pocit co si o tebe dotycna osoba pomysli.. ja radsej ostanem balit zeny v podnikoch je to tam utulnejsie necitis tam smrad benzinu neni tam zas tak vela ludi nehadze to tam s tebou mozes ju tam pozvat na neco co je velke plus..proste treba zabudnut na take osoby.. ja vidim moc vela dobrych zen na ulici a co mam ist k nej pozdravit ju a vypytat si cislo ? ked budes mat stastie stretnes ju nekde na "lepsom" mieste..
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

90% uspechu je prvy dojem,sprav ho a potom ju pri nejakom uvolnenom rozhovore oslov,na zaciatok niecom nenapadnym
alebo zacni tahat priamo na branu :D
Scharman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Scharman »

stup jej na nohu a povec prepac......a potom ye si tak slabo nechcel ona sa yacuduje ty sa zasmej a pozvi ju na panaka
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

usmej sa na nu :) ak sa usmeje aj ona mas 20% uspechu......
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Scharman napísal:stup jej na nohu a povec prepac......a potom ye si tak slabo nechcel ona sa yacuduje ty sa zasmej a pozvi ju na panaka
No, alebo ona bude taka povaha, ze mu povie : SI trapny :x a bude sa citit ...ASI TAKTO : :smt022 :oops: :smt037 :smt115 :aasmile10: :censored:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

energy00 napísal:No, alebo ona bude taka povaha, ze mu povie : SI trapny :x a bude sa citit ...ASI TAKTO : :smt022 :oops: :smt037 :smt115 :aasmile10: :censored:
tento pocit poznam ... ked som sa doripal ....vtedy som sa chcel najradsej :smt115 :samovrazda: .......akoze hruza neprajem nikomu ale asi zaciatky nikdy niesu lahke a mne to akosi nejde :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Alebo prísť keĎ bdue vonku pršať do autobusu s dáždnikom otvoriť ho a zakričat : ak na vás prší kludne sa príďťe schovať :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dieg0 napísal:Alebo prísť keĎ bdue vonku pršať do autobusu s dáždnikom otvoriť ho a zakričat : ak na vás prší kludne sa príďťe schovať :)
to sa pod ten dazdnik mozes potom schovat asi sam od hanby :D
slavo120
Professional
Professional

AKoze zaujimave napady tu hadzete niektore dost haluze :D :D akoze uplne hlody ....a kolky z vas to tak aj urobili ako pisu ???.......co tak nieco obycajne spontalne prirodzene a nie z daznikom sermovat a neviem co vsetko ....

triple napísal:nechcelo sa mi to čítať celé ak to niektonapísal tak sorry:

hh odpoved znie..: máš voľné? a už ju máš dahahaha :lol:
vidis nieco taketo by som ja skusil v tvojom pripade proste si prisadol ak by mala volne usmial sa a nieco uz zahapkal .........
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Ako oslovit babu v buse?? Tak napriklad vlastna skusenost : Raz som sa vracal z rodinnej oslavy domov autobusom. hned ked som nastupoval vsimol som si pekne dievca so psikom. Tak som si sadol o sedacku vedla.
Nas kontakt zacal tak ze ten jej psik bol cekly nesvoj a stale sa vrtel bolo na nom vidno ze sa chce hrat, bol to taky jazvecik alebo co. tak som ho poskrabkal zausami a trosku sa skludnil. hned som jej ho pochvalil ze ma peknu srt atd.. ze sa o neho dobre stara. nasa konverzacia postupila zasmiali sme sa a ked som vystupoval uz som mal jej cislo. :)
Takze oslovit babu v buse nie je tazke len treba vybrat neaky dobry dovod preco ju oslovit. tak good luck.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tusken napísal:Ako oslovit babu v buse?? Tak napriklad vlastna skusenost : Raz som sa vracal z rodinnej oslavy domov autobusom. hned ked som nastupoval vsimol som si pekne dievca so psikom. Tak som si sadol o sedacku vedla.
A povedal : "Mas pekneho psika, mozem si Ta pohladit?" :licklips:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:AKoze zaujimave napady tu hadzete niektore dost haluze :D :D akoze uplne hlody ....a kolky z vas to tak aj urobili ako pisu ???.......co tak nieco obycajne spontalne prirodzene a nie z daznikom sermovat a neviem co vsetko ....

vidis nieco taketo by som ja skusil v tvojom pripade proste si prisadol ak by mala volne usmial sa a nieco uz zahapkal .........
ja sa na takéto veci vôbec nepripravujem lebo ked si niečo pripravíš hned to nemá budúcnosť lebo nikdy nevieš ako sa situácia vyvinie.. proste spontánosť nadovšetko.. mne sa raz stalo že išiel som po ulici a okolo išlha holka veľmi sa mi zapáčila a dostal som pocit že musím vedieť jej meno aspon.. tak som ju zastavil a povedal. prepáč že ťa otravujem.. netuším že prečo ale proste musel som ťa zastaviť a veľmi rád by som vedel tvoje meno.. ona sa usmiala a meno mi povedal.. potešilo ma to a nechal som to tak .. a ked som ju stretol znova tak som si už vypítal aj číslo... alebo
aj v tom buse čo najprv si knej iba sadni a nič.. nabudúce zas.. a strašne veľa pvedia oči.. chvilku sa jej pozeraj do očí a pozoruj čo tam je a usmej sa ak sa usmeje aj nona ta to je nejakých 45 % úspechu podla mna.. proste podla situácie
nemôžeme ti tu dávať navod ako zbaliť holku všetci sme iní ludia a máme iné názory a len ty vieš ako vyzerá čo nosí oblečené aké má vlasy takže je to na tebe kámo..
ale ver mi radšej to skús aj za cenu že ťa odmietne aspon budeš vedieť na čom si .. lebo inak by si sa stále zožieral že čo keby som to skúsil aké by to bolo

GOOD LUCK 8)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

njn suhlasim z triplom nekedy neje dobre si pripravovat rec,co povieme a pod . lebo nakoniec aj tak vypotime nieco ine a budeme vyzerat este neuprimne ,najlepsie je spontanne reagovat na tu ktoru situaciu ktora sa vyskytne.posobi to prirodzenejsie
slavo120
Professional
Professional

tak tak suhlasim len improvizuj nieco ta uz napadne neplanuj lebo no nevijde :wink: a hlavne odvahu
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

h presne.. a hlavne nemáš čo stratiť.. si zober teraz si bez nej ked sa jej neprihovoríš ostaneš bez takže ju mať nebudeš ked sa jej prihovoriľš máš dve možnosti bud ťa odmietne a zase budeš len tam kde si bol alebo ti povie je .. a vtedy len a len zskaš.. takže bud niečo získaš aleno nestratíš nič
Napísať odpoveď