Ako oslovit babu v buse

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

tusken napísal:Ako oslovit babu v buse?? Tak napriklad vlastna skusenost : Raz som sa vracal z rodinnej oslavy domov autobusom. hned ked som nastupoval vsimol som si pekne dievca so psikom. Tak som si sadol o sedacku vedla.
A povedal : "Mas pekneho psika, mozem si Ta pohladit?" :licklips:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

slavo120 napísal:AKoze zaujimave napady tu hadzete niektore dost haluze :D :D akoze uplne hlody ....a kolky z vas to tak aj urobili ako pisu ???.......co tak nieco obycajne spontalne prirodzene a nie z daznikom sermovat a neviem co vsetko ....

vidis nieco taketo by som ja skusil v tvojom pripade proste si prisadol ak by mala volne usmial sa a nieco uz zahapkal .........
ja sa na takéto veci vôbec nepripravujem lebo ked si niečo pripravíš hned to nemá budúcnosť lebo nikdy nevieš ako sa situácia vyvinie.. proste spontánosť nadovšetko.. mne sa raz stalo že išiel som po ulici a okolo išlha holka veľmi sa mi zapáčila a dostal som pocit že musím vedieť jej meno aspon.. tak som ju zastavil a povedal. prepáč že ťa otravujem.. netuším že prečo ale proste musel som ťa zastaviť a veľmi rád by som vedel tvoje meno.. ona sa usmiala a meno mi povedal.. potešilo ma to a nechal som to tak .. a ked som ju stretol znova tak som si už vypítal aj číslo... alebo
aj v tom buse čo najprv si knej iba sadni a nič.. nabudúce zas.. a strašne veľa pvedia oči.. chvilku sa jej pozeraj do očí a pozoruj čo tam je a usmej sa ak sa usmeje aj nona ta to je nejakých 45 % úspechu podla mna.. proste podla situácie
nemôžeme ti tu dávať navod ako zbaliť holku všetci sme iní ludia a máme iné názory a len ty vieš ako vyzerá čo nosí oblečené aké má vlasy takže je to na tebe kámo..
ale ver mi radšej to skús aj za cenu že ťa odmietne aspon budeš vedieť na čom si .. lebo inak by si sa stále zožieral že čo keby som to skúsil aké by to bolo

GOOD LUCK 8)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

njn suhlasim z triplom nekedy neje dobre si pripravovat rec,co povieme a pod . lebo nakoniec aj tak vypotime nieco ine a budeme vyzerat este neuprimne ,najlepsie je spontanne reagovat na tu ktoru situaciu ktora sa vyskytne.posobi to prirodzenejsie
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

tak tak suhlasim len improvizuj nieco ta uz napadne neplanuj lebo no nevijde :wink: a hlavne odvahu
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

h presne.. a hlavne nemáš čo stratiť.. si zober teraz si bez nej ked sa jej neprihovoríš ostaneš bez takže ju mať nebudeš ked sa jej prihovoriľš máš dve možnosti bud ťa odmietne a zase budeš len tam kde si bol alebo ti povie je .. a vtedy len a len zskaš.. takže bud niečo získaš aleno nestratíš nič
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hehe ako sa to lahko hovori, vsakze? :) tuto teoriu kazdy chape, ale aj tak to proste asi nejde :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

turtlak69 napísal:hehe ako sa to lahko hovori, vsakze? :) tuto teoriu kazdy chape, ale aj tak to proste asi nejde :)
paneboze ved oslovenie dievcata je to najjednoduchsie co sa da urobit. som zvedavy ako potom postupite k tomu ze ju budete chciet pobozkat ked sa jej bojite prihovorit... :?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:paneboze ved oslovenie dievcata je to najjednoduchsie co sa da urobit. som zvedavy ako potom postupite k tomu ze ju budete chciet pobozkat ked sa jej bojite prihovorit... :?
omg ja nehovorim o sebe :) ale tak ako vidim, tak podaktori s tym maju problem :) kazdy nie je taky, ze oslovi hned a bez vahania. to sa neda nikomu ani vycitat :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:paneboze ved oslovenie dievcata je to najjednoduchsie co sa da urobit.
no nesuhlasim s tebou,precitaj si par stran a urcite tam najdes aspon 10 tem co riesia presne tuto "najlahsiu vec na svete " :wink: . myslim ze je lahsie sa predvadzat pred dievcatom ako ho oslovit :P
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Lolofon napísal:no nesuhlasim s tebou,precitaj si par stran a urcite tam najdes aspon 10 tem co riesia presne tuto "najlahsiu vec na svete " :wink: . myslim ze je lahsie sa predvadzat pred dievcatom ako ho oslovit :P
nuz kazdy sme iny a predsa rovnaki :)
ale ved aha mame 3 moznosti ako sa dievca zachova:
1. neozve sa. [aspon hned z fleku vies ze je to pinda a neriesis to dalej]
2. ozve sa ale kazde jedno slovo z nej budes musiet tahat ako z chlpatej deky ale je to tam! rozhovor je na svete... (aj ked v uvodzovkach)
3. ozve sa normalne a bude aj komunikovat ako normalne dievca. potom si myslim zeby nemal byt problem si aj vypytat cislo alebo dat svoje a dufat ze sa ozve...

ale ako sa ozvat?
neriesit tuto otazku vobec ci sa treba ozvat originalnym sposobom ze caw kocka jak sa dari alebo sa zahrat na hlupeho ze kolko je hodin a vo vrecku sa crta mobil a na rukach hodinky :?
mslim ze najjednoduchsie bude to najuprimnejsie ahoj. povies ahoj a cakas ci odpovie a ci nie. ak ano tak je to dobre a ak nie tak by som sa od hanby prepadol :) ale nie. len treba mat tu odvahu aj byt sebavedomi (tak primnerene)
parkrat to vyjde a parkrat nie. o tom to je. nemozu v zivote padat pecene holuby rovno na tanier.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:parkrat to vyjde a parkrat nie. o tom to je. nemozu v zivote padat pecene holuby rovno na tanier.
:D ale mohli by ..... i ked potom by to asi nebolo take zruso :D .......a inac mozem len suhlasti ked skusis a pokasles aspon sa nieco nove priucis a povies si ze nemas co lutovat ak ani neskusis tak ta ude srat to ze nevies ako to mohlo dopadnut ... poznam to tak z vlasnej skusenosti :wink: skus neni co dodat za pokus nic nedas trochu odvahy a pojde to uvidis :wink:
samuelkoo
Novice
Novice

Re: Ako oslovit babu v buse

Príspevok od používateľa samuelkoo »

Práveže ja sa len bojím toho že to bude pekný trapas keby som sa prihovoril nejakej babe v buse kde cestuje ďalších xx ľudí a čo sa budú po mne kukať..
Odvahu pobozkať mám väčšiu než sa prihovoriť :-D resp. s alkoholom ide ľahšie všetko či ako sa to hovorí?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Samuelkoo väčšinu ľudí v buse (teda ak je to MHD v meste nie SAD-ka ale možno aj tam) vidíš pravdepodobne prvý a posledný krát v živote.. takže mne osobne by to bolo jedno či by som sa strápnil alebo nie a pomyslel by som si že oni by na to gule nemali ;)
samuelkoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa samuelkoo »

no v MHD ja chodím do školy alebo do fitka a občas niekam von s kamaratmi, takže ráno alebo poobede je dosť veľká pravdepodobnosť že si ma budú pametať :D
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ak si z malého mesta a chceš to aplikovať na tvojej každodennej trase, tak si ťa určite aspoň pár z nich zapamatá. Bude ti to vadiť? Nebude lepšie, ak to skúsiš a nepodarí sa miesto toho, aby si si najbližších pár rokov búchal hlavu o okno v autobuse, že si to neskúsil?
Napísať odpoveď