Ako oslovit babu v buse
Ako oslovit babu v buse
Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Skús pohľadať tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.qark.net/Re: Ako oslovit babu v bus
napr jej povec mas tu volne? ona poviee anoo nooo aspo myslimDerek napísal:Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
-
r4wMUnt34q
Star
Presne tak. Tym ju zbytocne odstrasis, ked ju hned pozves von a ukazes jej aky si nezrely... Cize prisadnut, pokecat (autobus, skola,...), zdravenie, dalsie rozpravanie a casom si vypytaj cislo, ak si budes mysliet, ze by z nej bola dobra kamaratka a mozte spolu chodit von (ako kamarati) a neskor z toho bude mozno laska, co ty viesSmarton napísal:Tak hned by som to tak neriesil.. ze pozvat ju von, najprv ak bude sediet sama, tak sa opytaj ci ma volne, a ako povedal kolega, kde chodi na skolu a tak a ak chodi tym busom casto, tak sa jej potom zacni zdravit, prihovarat a potom to uz pojde....good luck
ako oslovit babu v buse? - no podla mna asi tak isto ako vsade inde - treba odvahu, byt mily a ftipny no nie? - ja ked som chodieval busom do skoly(este ZS) tak tam tiez jedna baba chodievala ale nikdy som sa jej neodvazil prihovorit aby som ju vobec spoznal a uz 3 roky som ju nevidel... teraz som si vdaka tejto teme na nu spomenul... takze ak sa ti paci tak nevahaj a nieco vymysli, lebo ti ten bus s nou raz odide..
EDIT:
hlavne ze mas 20 prispevkov denne - nemam rad ludi co sa ani nerozkukaju a uz vo velkom diskutuju(nic osobne a nemyslim iba toto forum ale tak vseobecne) - sry za OT
EDIT:
r4wMUnt34q napísal:Ale ja som pisal aj Tomasitovi, takze.. Sak som tu len 5. den, tak ma berte s rezervou
hlavne ze mas 20 prispevkov denne - nemam rad ludi co sa ani nerozkukaju a uz vo velkom diskutuju(nic osobne a nemyslim iba toto forum ale tak vseobecne) - sry za OT
-
last_knight
Light Professional
ak si ju len zbadal, tak skus osuchane "prosim ta kolko je hodin?" a nadvazne pokracovat
ak si sa na nu pozeral a ona si to vsimla, chod k nej a skus nieco v tom zmysle, ci nema chvilku cas si s tebou posediet pri kave, alebo ci by ti nepomohla (vymysli nejaku hlupost)
alebo ako to obcas byva v busoch, je tlacenica
a to sa da vyuzit. len musis rozmyslat rychlo a flexibilne 
ak si sa na nu pozeral a ona si to vsimla, chod k nej a skus nieco v tom zmysle, ci nema chvilku cas si s tebou posediet pri kave, alebo ci by ti nepomohla (vymysli nejaku hlupost)
alebo ako to obcas byva v busoch, je tlacenica
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No to je ošúchané až moc:lol:last_knight napísal:ak si ju len zbadal, tak skus osuchane "prosim ta kolko je hodin?" a nadvazne pokracovat
Ja by som začal s pohladmi a pekne tak aby si to všimla, veď inak by to malo nulový efekt. potom by som ju ale zo dva krát pozdravil a len pozdravil a až pak by som sa jej s niečim prihovoril a bolo by fajn ak by to bolo niečo vtipné. Pokiaľ by si na jej tvary vyčaroval usmev, mal by si vyhrané.
-
last_knight
Light Professional
osuchane to mozno je, ale mne to zabralo vzdy, LoLTe-wei napísal:No to je ošúchané až moc:lol:
Ja by som začal s pohladmi a pekne tak aby si to všimla, veď inak by to malo nulový efekt. potom by som ju ale zo dva krát pozdravil a len pozdravil a až pak by som sa jej s niečim prihovoril a bolo by fajn ak by to bolo niečo vtipné. Pokiaľ by si na jej tvary vyčaroval usmev, mal by si vyhrané.
klasika je klasika
aaa
no ja poznam cloveka co sa mu o podarilo.poviem ti ako maj pri sebe niakylistocek s tvojim menom a cislom na mobil+niaky kratky text.no a potom uvidis zalezi len na nej.ja osbne asi by som vystupil kde ona a dal sas nou do reci. 
-
Runes
Addict
no ja mam taky problem v skole a mne temu zamkli heh
no nefim ked si trufas tak skus toto prid zanou ked vystupi a povedz ze by si potreboval pomoct ked bude suhlasit tak povedz ze potreboval by si 10 cisel ktore ked das do mobilu sa spojis s nou
je to dost huste ale zabera to pokial dotycna neni slepka a ma zmysel pre humor pripadne ked sa vidite kazde rano tak vystup a dojdi zanou nevideli sme sa uz nahodou
btw vacina bab sa porozprava aj tak
a este jeden napad zober daku kamosku pridite zanou a predstav kamosku tej dotycnej ze sa chcela s nou zoznamit ked povie svoje meno predstav sa aj ty kamosku posli prec a komunikuj 
ako oslovit babu v buse ???? to je co za temu dobra blbost ved to by som nespravil len tak teda aspon nie v MHD ale v dialkovych sa mi to uz par krat stalo . no normalne zacalo to tym ze som sa spytal ze kam ide a tak a zacali sme sa spolu bavit a mal som to stastie ze isla do prahy ako ja tak som sa snou este stretol hmm ale aj tak stoho nic nebolo lebo ja som musel ist naspat na slovensko 
-
ezechiel88
Star
No ked som si prvy krat precital tento prispevoktak soom si ovedal ze spravim taky mali test 
Najlepsie z toho vysla tato metoda:
Prisadnut, trocha namotavat necim zaujimavim ale nerobit zo seba 50c ani nehovorit o svojich problemoch a hlavne necim zaujat
Takto to vyslo na 4 z 5 dievcat co som to skusal, za 5 sedel jej chalan takze to skoncilo dost haluzne

Najlepsie z toho vysla tato metoda:
Prisadnut, trocha namotavat necim zaujimavim ale nerobit zo seba 50c ani nehovorit o svojich problemoch a hlavne necim zaujat
Takto to vyslo na 4 z 5 dievcat co som to skusal, za 5 sedel jej chalan takze to skoncilo dost haluzne