ja by som privital niejaky zensky nazor (mohla by tu niejaka napisat) ze ci sa niekedy zacala zdravit len tak chalanovi ?alebo aspon ze aky mohla mat na to dovod ?.............viete niejaky zensky nazor ........ lebo podla vas je to tak ze tym ze sa mi zacala len tak zdravit tak sa chcela zviditelnit a teda asi sa jej aj budem pacit (co nevylucujem mozno to tak je) ale clovek nikdy neviedaniel.daniel napísal:No kedze sa zacala sama od seba len tak zdravit tak chce sa zviditelnit v tvojom oku. Takze chce s tebou nadviazat nejaky kontakt. Preto sa skus s nou nejako porozpravat.
Ako osloviť???
mozno si bude mysliet, ze jej chces potiahnut mobil (podobne taktiky vyuzivaju nasi spoluobcania )slavo120 napísal:s tym casom mozno sa jej ja spytam ze kolko je hodin.........
sice nie som zena, ale myslim si, ze urcite si chce s tebou nieco zacat... ked som bol mladsi tak som bol priamym svedkom ako poniektore sialene spoluziacky sa zdravia starsim chlapcom a nasledne hikaju nieco v zmysle "on sa mi odzdravil" a podslavo120 napísal:ja by som privital niejaky zensky nazor (mohla by tu niejaka napisat) ze ci sa niekedy zacala zdravit len tak chalanovi ?alebo aspon ze aky mohla mat na to dovod ?.............viete niejaky zensky nazor ........ lebo podla vas je to tak ze tym ze sa mi zacala len tak zdravit tak sa chcela zviditelnit a teda asi sa jej aj budem pacit (co nevylucujem mozno to tak je) ale clovek nikdy nevie
"platonicke lasky"... ved ked ta pritahuje tak sa s nou stretni a mas no problem
dik vidim ze vsetci mate na to rovnaky pohlad tak to skusim tedajimino napísal:sice nie som zena, ale myslim si, ze urcite si chce s tebou nieco zacat... ked som bol mladsi tak som bol priamym svedkom ako poniektore sialene spoluziacky sa zdravia starsim chlapcom a nasledne hikaju nieco v zmysle "on sa mi odzdravil" a pod
"platonicke lasky"... ved ked ta pritahuje tak sa s nou stretni a mas no problem
hej suhlas proste zainprovizuj ked ju stretnes tak ju oslov a daco uz povedz ........a ked sa ti z nicoho nic zacala zdravit tak istotne sa jej pacisslavo120 napísal:hadam jej budem mat dost........ ale v jednoduchosti je krasa a ja som sa uz raz teda riadne doripal tak hadam sa teraz uz poucim z chyb ...........
-
tukilluki
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
TAKA RADA....
slavo120:
ked ta tak zdravi tak raz za nou chod a povedz jej:
NO kedze si ma zacala zdravit tak si si vsimla aky som sarmantny a pretosa ta pytam hned chces ma spoznat??? no ak nie pottom to nelutuj...
a zakladatelovi temy a vsetkym co to potrebuju daco taketo:
ked zbadate daku babu tak k nej jednoducho pridete a vystrelite si z nej lebo to urcite nebude cakat(bude si mysliet ze zas prisiel dakto kto mi polichoti), tym ju uplne zbavite sance branit sa a potom dalej nasleduje komunikacia, a priklady:
(ked bude mat napriklad take velke kruhove nausnice tak:
"to som nevedel ze je teraz v mode nosit naramaky ako nausnice.."
ale bo trebars daco taketo:
"uz dlhsie somsi vsimol ze sa na mna pozeras, ved niet divu, ale musis sa naucit kntrolovat to tuzbu po mne" -
takze dufam ze som dakomu pomohol
NO kedze si ma zacala zdravit tak si si vsimla aky som sarmantny a pretosa ta pytam hned chces ma spoznat??? no ak nie pottom to nelutuj...
ked zbadate daku babu tak k nej jednoducho pridete a vystrelite si z nej lebo to urcite nebude cakat(bude si mysliet ze zas prisiel dakto kto mi polichoti), tym ju uplne zbavite sance branit sa a potom dalej nasleduje komunikacia, a priklady:
"uz dlhsie somsi vsimol ze sa na mna pozeras, ved niet divu, ale musis sa naucit kntrolovat to tuzbu po mne" -
Re: TAKA RADA....
no ja ti neviem ci prave toto je to prave ........ akoze bud by to baba zobrala ako srandu alebo by si daco o mne pomyslela to ja radsej nieco normalnejsie .........tukilluki napísal:slavo120:
-
tukilluki
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
odpoved
no viete ide o to ze takto sa to nezda ale baby vy vykladate ze potrebujete mileho dobreho chalana a blablabla ale preco potom skoro vzdy vidiet so "zlymi" chlapcami?? jednoducho ak ma mat niekto uspech musi babe dat nieco ine ako to co dostava z kazdej strany, ved si vsimnime, ze atraktivna baba nema dost prstov na to aby zratala tych vsetkych ktori si myslia, ze maju ked same lichotky a taak.... A vzdy si vybere toho druheho uplne ineho... takze len vtedy ma dakto sancu ak sa ukaze ako sebavedomy chlap ktory nepotrebuje byt s nou stale a vie jej poveat aj nieco ine ako si krasna....
Nech ma niekto iny zle nechape:
vztah je nieco ine ako balenie....
Nech ma niekto iny zle nechape:
vztah je nieco ine ako balenie....
-
midnight_man
Guru
Re: odpoved
k tomu co si pisal..Ano aj mne sa tak zda ze baby vacsinou vyberaju tych ktorí ani "prstom nepohnu" ale tak to byva,,,my ti co sa snazime byt milí...chapaví...a tak...vzdy skoncime na 2. kolajitukilluki napísal:...... (((vztah je nieco ine ako balenie(((((....
presne s tymto suhlasim mozno na prvy pohlad si baby skor zacnu nieco s tykymi grazlikmi alebo niekym kto sa snazi byt na silu velky frajer teda niekto ako ja nema sancu ale babe casom dojde ze to neni ten pravy ze jej nedava tolko pozornosti ako by jej dal niekto iny .... a skor ci neskor to skonci ....a potom maju sancu aj taky ako jamidnight_man napísal:k tomu co si pisal..Ano aj mne sa tak zda ze baby vacsinou vyberaju tych ktorí ani "prstom nepohnu" ale tak to byva,,,my ti co sa snazime byt milí...chapaví...a tak...vzdy skoncime na 2. kolajilol...ale tak co uz... ono aj tak ak je chalan troska nevsimavý tak aj tak sa casom rozijdu..a dievca pride na to ze by potrebovalo aj troska pochopenia..a tej zazracnej láásky..
-
midnight_man
Guru
neboooooooj aj na nas prijdeslavo120 napísal: ....a potom maju sancu aj taky ako ja.... aspon dufam ze to tak je heh
-
midnight_man
Guru
ja tiez skor vsadzam na to aky som ..... mozno niesom dokoonaly ale ked proste niesom ten typ drzana tak naco to zo seba robit .... ak sa jej pacim tak nemusim zo seba robit niekoho kym niesom ... podla mna je lepsie byt prirodzenymidnight_man napísal:ja som vsadil na to aky somcize budem milý...chápavý..atd...aj na zacatku a aj na konci bodka