Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 19 Apr 2014, 6:25



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 50 ]  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku
Ako preinstalovat windows xp sp3?
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok Ako preinstalovat windows xp sp3?
Ked zapnem pc tak potom ide len boot a potom mi vypise ze Fatal error a chcem preinstalovat windows xp sp3 len neviem ze ako to cracknut ked vobec neide my pc?...Dakujem za rady


27 Nov 2009, 19:24
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.1.2008
Príspevky: 1229
Bydlisko: Kopčany/ okr. Skalica
Karma: Level +2
Príspevok 
ak chceš preinstalovať xp, tak musíš mať instalačné (bootovacie) cd winu xp. :wink:


27 Nov 2009, 20:19
Profil  Skype  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
ano,ale ja nemam instalacne cd,nestaci len stiahnut xp a tak instalovat? a preto som napisal ze ako mam cracknut???


28 Nov 2009, 19:36
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2007
Príspevky: 1440
Bydlisko: LM
Karma: Level +2
Príspevok 
Ked ti nejde nacitat windows, tak tazko asi daco spravis... no pozicaj si od dakoho instalacne CD


28 Nov 2009, 20:43
Profil  Facebook  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
A tak nemohol by som spravit ze stiahnem dakde ten windows a dam to na cd-cko??


28 Nov 2009, 23:12
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.10.2006
Príspevky: 2234
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +3
Príspevok 
Ak máš k dispozícií iný PC ako ten kde ti píše Fatal error lebo predpokladám že ten nefunguje tak sa to tak dá.


28 Nov 2009, 23:13
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
tak ked mozem aj tak urobit,nenapisal by si my ze ako to mam robit?


29 Nov 2009, 16:36
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.7.2005
Príspevky: 3075
Bydlisko: Putten
Karma: Level +4
Príspevok 
ak nespustíš PC tak asi ťažko niečo stiahneš to sa tu tu snažia naznačiť a jediné čo môžeš spraviť je stiahnuť to na INOM PC, ktorý ide, napáliť na cd/dvd a nainštalovať


29 Nov 2009, 16:42
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
no aj ja som myslel tak...

//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2009, 13:46 )
ked uz mam cd tak potom ako to mam opravit?dakto povedal ze ked dam cd tak musim dat ze opravit,to staci alebo musim preinstalovat cely win??Ja som pocul ze ked chcem preinstalovat win tak musim tam dat dajake parametre..prosim poradte ze ako to mam robit a ako to cracknut...


30 Nov 2009, 14:46
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.11.2006
Príspevky: 2771
Bydlisko: dod_Banska Bystrica
Karma: Level +5
Príspevok 
Leslie10 píše:
no aj ja som myslel tak...

//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2009, 13:46 )
ked uz mam cd tak potom ako to mam opravit?dakto povedal ze ked dam cd tak musim dat ze opravit,to staci alebo musim preinstalovat cely win??Ja som pocul ze ked chcem preinstalovat win tak musim tam dat dajake parametre..prosim poradte ze ako to mam robit a ako to cracknut...
stai ked pouzies serial number .. vzivote som necrackoval XP.. ak mas boot cd tak v biose nastav boot priority na DVD/CD uloz nastavenie vloz cd do mechaniky resetne sa ti pc .. win ta vyzve ak ches instalovat zmacknes lubovolne tlacidlo. vyberes particiu kam chces install. naformatujes NTFS a instalujes ... oprava sa noplaca .. najlepsie je cista instalacka bez vsetkeho sajrajtu co mas v PC


30 Nov 2009, 15:31
Profil  ICQ  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2007
Príspevky: 1440
Bydlisko: LM
Karma: Level +2
Príspevok 
Najlepsie by bolo keby ti to niekto prisiel spravit a ty by si sa pozeral, lebo podla tvojich odpovedi sa do toho vobec nevyznas...
Zavolaj si dakeho kamarta, spoluziaka, suseda, co to uz robil...


30 Nov 2009, 15:37
Profil  Facebook  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
diky za rady :) ,este chcel by som sa spytat ze nestaci to len opravit myslim ak dam cd do pc...


30 Nov 2009, 16:07
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.1.2008
Príspevky: 1229
Bydlisko: Kopčany/ okr. Skalica
Karma: Level +2
Príspevok 
myslím, že nepomože, ale skúsiť možeš...Taktiež doporučujem nový win...Ak tam máš nejaké doležité data, tak vyber hdd, utekaj k nejakému kamarátovi a tam ich zálohuj. poprípade ponapaluj. :wink:


30 Nov 2009, 20:18
Profil  Skype  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
dakujem,a este jedna vec:nemozte my dat nejaky link na aktivavacne kody k windows lebo mam to napalene...


01 Dec 2009, 15:06
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.10.2005
Príspevky: 1690
Bydlisko: Brno
Karma: Level +4
Príspevok 
Leslie10 píše:
dakujem,a este jedna vec:nemozte my dat nejaky link na aktivavacne kody k windows lebo mam to napalene...
Pravidlo 8:
Zákaz rozširovania/nabádania na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu.

Pravidlo 17:
Zakazuje sa pridávanie inštalačných čísel (serial number) k programom, hrám...

Pravidlo 20:
Zakazuje sa pridávanie príloh k príspevkom - ako sú cracky, patche, keygeny, aktivačné patche, hudobné súbory a iný nelegálny materiál. Takisto je zakázané uvádzať v príspevkoch odkazy na takéto súbory.


01 Dec 2009, 15:14
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
Sphinx píše:
stai ked pouzies serial number .. vzivote som necrackoval XP.. ak mas boot cd tak v biose nastav boot priority na DVD/CD uloz nastavenie vloz cd do mechaniky resetne sa ti pc .. win ta vyzve ak ches instalovat zmacknes lubovolne tlacidlo. vyberes particiu kam chces install. naformatujes NTFS a instalujes ... oprava sa noplaca .. najlepsie je cista instalacka bez vsetkeho sajrajtu co mas v PC
skusal som ale ja mam 4 boot priority
1CDROM
2HARDDISK
3CDROM
4REMOVABLE
tak potom este raz co mam dat a ako?NENABEHNE MI INSTALACIA


01 Dec 2009, 15:22
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
Leslie10 píše:
dakujem,a este jedna vec:nemozte my dat nejaky link na aktivavacne kody k windows lebo mam to napalene...
nechcem porusovat pravidla. ale vzdy ked stiahnes tak tam by si mal mat cd key alebo otvor to cd a pozri sa ci tam nieje nejaky subor ktori sa vola cdkey.txt alebo serial.txt nehrab sa po celom cd staci ked kuknes na uvod tam by to malo byt.

//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 14:56 )
Leslie10 píše:
skusal som ale ja mam 4 boot priority
1CDROM
2HARDDISK
3CDROM
4REMOVABLE
tak potom este raz co mam dat a ako?NENABEHNE MI INSTALACIA
asi preto lebo tam mas 2x cdrom alebo to cd nieje bootovatelne zle si ho napalil alebo si daco zle stiahol lebo ako vidim nemas ani cd key


01 Dec 2009, 15:56
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
no neviem ze co mam robit ale to viem ze nenacita cd aj ked urobil so potrebne kroky v biose a windows my pozical kamarat a nie je tam cislo...
vypise my toto na pc:

STOP:c000021a Fatal systam error
The session manager initialization system process terminate unexpectedly with a status of 0xc000026c (0x00000000 0x00000000).
The system has been shut down.

CO MAM ROBIT :cry:


01 Dec 2009, 16:03
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
moze to byt aj HW chyba. cd neni poskrabane? mechanika ti ide dobre? skus este reset bios


01 Dec 2009, 16:09
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2009
Príspevky: 396
Karma: Level +1
Príspevok 
ano vsetko ide v poho,a ko mozemresetnut bios?


01 Dec 2009, 16:17
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 50 ]  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.510s | 14 Queries | GZIP : On ]