scarpo napísal:tak ty mu teda radis dobru hovadinu...
normalka jedz, rokmi ti vaha pride, co takto viacej svalovej hmoty miesto tukov?
aku mas vysku?
mam 188cm a do posilky chodim pravidelne minimalne 2x tyzdenne niekedy aj 4X ... a proteiny objemove berem ... a teraz som zacal aj nejaky kreatin ... co este ?
Laco TT.Zaklad je pravidelny prisun kvalitnych bielkovin,posilnovanie zamerane na"objemove cviky"a hlavne prisun stravy ktora doda telu energiu.Ci uz zvolis kratsiu cestu pomocou"chemie",alebo tu dlhsiu"natur",je na tebe.Hlavne nezabudni,ze zdravie mas iba jedno a rychle nabratie vahy ma nepriaznive ucinky na ludsky organizmus.Ak tomu kreatinu.1-Ak si uz zacal brat ten kreatin,neber ho dlhsie ako 2 mes. .2-Ono kreatin sice doda silu aj energiu,ale svaly z väcsej casti iba zavodni.Pri tvojej svalovej hmote priberes z kreatinu asi tak cca 5 kg a ak ho prestanes brat tak min. polku"stratis".3-A hlavne-na kreatin ziadnyalkohol.Aj pri poziti maleho mnozstva alkoholu,pocas brania kreatinu vyjde cely kreatin nazmar.
presne tak ako hovori dudo02...
mimochodom počul som, že každý je alergický na nejaké jedlo (priberá), takže asi si ten šťastlivec a nejedávaš také jedlo...
môže to byť aj geneticky dané (môj prípad merám/vážim 196/72 a je to tak aj v rodine, postupom času by som mal ísť do normálu).
odporucam jedla tucne a co rychlo vytravis cize jedz brutalne cestovin vajcia a na veceru napriklad vysosaj liter mlieka. Cholesterol sa zdvihne ale s tym nic nenarobis ak nechces chemiu...
aktYvne trenuj aj pravopis radsej a skus to aktivne pisat z makkym I...no...a teraz k veci.normalne ze po nociach vyzieraj chladnicku.veceraj tak o jedenastej alebo kludne aj neskor.a kvas chlapec,kvas.a podla mna zijes velmi zdravo.az neprijemne.nefajcis ze?(to neovplyvni vahu ale zaujima ma to )
no borci hehe papam vitaminy pijem liter mleka denne (obcas aj viac) papkam jedna radost bicyklujem behavam a hravam frisbee pred frisbee furt rozcvicka celeho tela brusaky kliky a tak a furt 185/68 kg a postava ale zboku nevidim co somnou ??? btw mam 21 rokov
hm ja mam tieš podobny problem ale riešim ho a myslim že časpom to pojde cez leto som mal ešte 53 kg moja vyška je približne 173 cm začal som chodit do fitka v septembri a teras brat aj doplnok vyživi momentalne mam 61 kg ale na tejto vahe sa už držim dost dlho ale tak predsa len to asi dačo pomaha tak že moja rada vela jest chodit cvičit + ešte nieaky doplnok vyživy hadam sa ti pribrat podari držim palce
mam 15 rokov...a mam 172cm/62 kg a myslim si ze ta vaha je biedna... ....aj posilujem najem sa jak svina poriadne...pocvicim nafuknem sa , ale ked sa vyspim zasa sa sfuknem...ale nic neberem ako je steroidy,proteiny..proste chcem pribrat drzte palce