hm ja mam tieš podobny problem ale riešim ho a myslim že časpom to pojde cez leto som mal ešte 53 kg moja vyška je približne 173 cm začal som chodit do fitka v septembri a teras brat aj doplnok vyživi momentalne mam 61 kg ale na tejto vahe sa už držim dost dlho ale tak predsa len to asi dačo pomaha tak že moja rada vela jest chodit cvičit + ešte nieaky doplnok vyživy hadam sa ti pribrat podari držim palce
mam 15 rokov...a mam 172cm/62 kg a myslim si ze ta vaha je biedna... ....aj posilujem najem sa jak svina poriadne...pocvicim nafuknem sa , ale ked sa vyspim zasa sa sfuknem...ale nic neberem ako je steroidy,proteiny..proste chcem pribrat drzte palce
magnum napísal:hm ja mam tieš podobny problem ale riešim ho a myslim že časpom to pojde cez leto som mal ešte 53 kg moja vyška je približne 173 cm začal som chodit do fitka v septembri a teras brat aj doplnok vyživi momentalne mam 61 kg ale na tejto vahe sa už držim dost dlho ale tak predsa len to asi dačo pomaha tak že moja rada vela jest chodit cvičit + ešte nieaky doplnok vyživy hadam sa ti pribrat podari držim palce