|
|
|
| Autor |
Správa |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 382 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2007, 1:03 Predmet: Ako robiť s programom DVD Shrink 3.2 - Z kroku na krok? |
|
|
Mám problém. Chcem si zálohovať origoš DVD ale neviem stým narábať. Mám DVD Shrink 3.2 som si chcel googlovať návod ale tam je na nejakú inú verziu návod aj so screenshotmi ale tam to je úplne iné. Ja by som chcel postup ako to mám spraviť? Mám to v angličtine a tak by ste mi mohli napísať niečo takéto:
1. Otvoríš DVD Shring
2. Dáš Menu - Supposrt DVD
3. Potom si to načítaš na hardisk
4. Zvolíš si Audio Tools a vyberieš CZ alebo SK (aby sa ti to napálilo len v slovenčine)
5. Dáš Men - A create IMage
6. Zapneš nero a napáliš to
No toto bolo ilustračne že ako by ste mi mali napísať návod. Na hojko fórum bol vždy spolah Dúfam že ma nesklamete ani teraz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5569
|
| Návrat hore |
|
 |
skura3 Star

Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 557
Zaslal: 13 Jan 2007, 10:40 Predmet: |
|
|
| tak poprve ked chces zalohovat origos dvd tak si zozen program AnyDVD ten len pustis a automaticky ti odstrani ochranu.....potom pustis dvdShrink das open disc, ked ti ho nacita tak si mozes hore vybrat Full Disc alebo Re-author, to prve ti skopiruje cele dvd(reklamy,bonusi a pi*ov***)pri origos dvd neodporucam...no a vtom druhom si sam mozes vybrat co chces(ja osobne vyberem len film a cz jazyk, inac vsetko ostatne vyje-bem) ked to mas pripravene tak das Backup a mas hotovo.....potom to mozes vypalit napr cez nero |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|