|
|
|
| Autor |
Správa |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1438 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 17:12 Predmet: |
|
|
behavaj.....ja ked som doma tak len sedim za compom ale ked som u babky zabehnem si cez celu dedinu a hned sa citim lepsie ked sa nadiycham dobreho vzduchu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diestro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 169
Zaslal: 14 Aug 2006, 23:28 Predmet: |
|
|
| Shadow_blaster napísal: |
| freerun pre tych ktory nevedia Le Parkour robym ho rok a vydrzim behat 3 km vkuse sprintom(run for a freedom=Le parkour) |
Sak ty nám vyhrás olympiádu
Tomu hovorís sprint ze poskakujes jak pajác kade tade?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vvTF Medium Expert

Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 128
Zaslal: 15 Aug 2006, 13:01 Predmet: |
|
|
| Diestro napísal: |
Sak ty nám vyhrás olympiádu
Tomu hovorís sprint ze poskakujes jak pajác kade tade?  |
Co ty vies mozno vie lietat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1402
Zaslal: 16 Aug 2006, 7:24 Predmet: |
|
|
Inak za koho hravas? a k teme mam tenn isty problem lebo tiez hravam futbal a mal som zranenie ked som 1,5 roka nehral ale mam stanoveny trening: beh- neviem kolko km eham vsade kd sa da
hrazda- 3 krat denne po 13 zhybov
futbal-kazdy den od rana do vecra  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fink2 Light Expert

Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 56 Bydlisko: DT ALEBO Detva Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 7:32 Predmet: Re: ako sa da nabrat kondicia ? |
|
|
| Sajmon napísal: |
| behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickou |
K tomu behaniu by som este pridal rano nejake tie zhyby ,drepy (s cinkou alebo bez ak nemas pri sebe) kliky a poriadny strecing  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NEMESIS Medium Expert

Stav:  Založený: 09.06.2006 Príspevky: 127 Bydlisko: slovakia neee??:) Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2006, 16:06 Predmet: Re: Ako sa da nabrat kondicia ? |
|
|
| LacoTT napísal: |
nejake rady ako sa da rychlo nabrat kondicka ... lebo hravam futbal a nejako nevladzem ... dky moc za pomoc |
vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1857 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2006, 21:53 Predmet: |
|
|
co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi )a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 430 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 1:19 Predmet: |
|
|
| rebrik5 napísal: |
Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka |
tie steroidy by som radsej vynechal |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 430 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 1:31 Predmet: |
|
|
| ades napísal: |
co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi )a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost  |
ja chodim na strednu a mam 190cm a 85kg a 16 rokov , vecer chodim spavat o 8-mej , rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi , byvam v dedine , potom zo stanice idem pesi do skoly cez mesto 3km , potom naspat na stanicu 3 km , a domo sa veziem z vlakovej stanice busom , niesom vobec obezny , ale mam pevne kosti pretoze denne zjem okolo 5 jogurtov , 250 g tvarohu rozmixovaneho s cukrom a mliekom , vypijem az 2-3 litre mlieka a to kazdy den , neni dna co by som nevypil aspon liter mlieka |
|
| Návrat hore |
|
 |
mik3e Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.01.2008 Príspevky: 46 Bydlisko: ... za horami Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 11:32 Predmet: Re: Ako sa da nabrat kondicia ? |
|
|
| NEMESIS napísal: |
| vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych |
nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.
| Citácia: |
| rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi |
v Smoleniciach som už pár krát bol,,, zo stanice je to nekonečná cesta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
freelancerko Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.03.2008 Príspevky: 8 Bydlisko: TT Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 9:49 Predmet: |
|
|
| Lukáš Kumančík napísal: |
| tie steroidy by som radsej vynechal |
Presne tak..Ved si ich vyskusajte sasovci a ked budete mat 30-35 tak budete jak trapne nafukovacky co sa nebudu vediet ani ohnut..
K tej kondicke,najlepsie je kombinacia dobrej stravy,behania(vsetkych moznych tj. sprinty,kratke,dlhe behy,behy do kopca a podobne) + tie korcule,samozrejme aj bike je velmi dobry..Len treba to striedat a hlavne neprestat..Samozrejme treba nejaky cas aj na regeneraciu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 832 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:46 Predmet: |
|
|
posilka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2009 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
| na kondiciu je vyborny florbal, pripadne hokejbal....mi povedz co robite na treningoch? ked tie treningy nebudes flakat ale pokusat sa vybehat na nich co najviac tak chytis aj kondicku |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 492
Zaslal: 15 Máj 2008, 10:59 Predmet: Re: Ako sa da nabrat kondicia ? |
|
|
| mik3e napísal: |
nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať. |
nemas celkom pravdu, preco by malo telo vecer oddychovat, ved si pojde zabehnut o 5-6 idealny cas. Stym oddychom mas pravdu, kondicka je dlhodoba zalezitost. Neznamena, ze ked si raz-dvva krat zabehnes 15KM budes mat kondicku ako maratonci. A na kondicku nieje dobre behat dlhe trate, musis to pomaly zvysovat, ak teraz zabehne 15KM bude mat taku svelovku, ze tyzden nebude poriadne chodit, viem ocom hovorim. Ak chces mat kondicku hlavne je behat kazdy den a nie az do nemoty, proste si dat nejaky casovy usek a ten behat pravidelne a po nejakom case to zvysovat.
| rebrik5 napísal: |
Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka |
co ma posilovna a steroidy spolocne z kondickou Nepomylil si si nahodou pojem "co robit aby som mal svaly" a "kondícia". Chcel by som ta vidiet prezrateho bezat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 13:56 Predmet: |
|
|
| tego2000 napísal: |
posilka  |
ako tam naberieš kondíciu? keď budeš behať na páse? skôr by som odporúčal behať po vonku alebo ešte skús bicyklovanie(taktiež nie na stacionárnom bicykli,lebo to je najväčšia nuda)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|