Ako sa da nabrat kondicia ?
Re: ako sa da nabrat kondicia ?
K tomu behaniu by som este pridal rano nejake tie zhyby ,drepy (s cinkou alebo bez ak nemas pri sebe) kliky a poriadny strecingSajmon napísal:behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickou
Re: Ako sa da nabrat kondicia ?
vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddychLacoTT napísal:nejake rady ako sa da rychlo nabrat kondicka ... lebo hravam futbal a nejako nevladzem ...dky moc za pomoc
co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi
)a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost 
ja chodim na strednu a mam 190cm a 85kg a 16 rokov , vecer chodim spavat o 8-mej , rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi , byvam v dedine , potom zo stanice idem pesi do skoly cez mesto 3km , potom naspat na stanicu 3 km , a domo sa veziem z vlakovej stanice busom , niesom vobec obezny , ale mam pevne kosti pretoze denne zjem okolo 5 jogurtov , 250 g tvarohu rozmixovaneho s cukrom a mliekom , vypijem az 2-3 litre mlieka a to kazdy den , neni dna co by som nevypil aspon liter mliekaades napísal:co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi)a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost
-
mik3e
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".NEMESIS napísal:vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.
v Smoleniciach som už pár krát bol,,, zo stanice je to nekonečná cestarano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi
-
freelancerko
Novice
Presne tak..Ved si ich vyskusajte sasovci a ked budete mat 30-35 tak budete jak trapne nafukovacky co sa nebudu vediet ani ohnut..Lukáš Kumančík napísal:tie steroidy by som radsej vynechal
K tej kondicke,najlepsie je kombinacia dobrej stravy,behania(vsetkych moznych tj. sprinty,kratke,dlhe behy,behy do kopca a podobne) + tie korcule,samozrejme aj bike je velmi dobry..Len treba to striedat a hlavne neprestat..Samozrejme treba nejaky cas aj na regeneraciu
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
profik
Light Professional
nemas celkom pravdu, preco by malo telo vecer oddychovat, ved si pojde zabehnut o 5-6 idealny cas. Stym oddychom mas pravdu, kondicka je dlhodoba zalezitost. Neznamena, ze ked si raz-dvva krat zabehnes 15KM budes mat kondicku ako maratonci. A na kondicku nieje dobre behat dlhe trate, musis to pomaly zvysovat, ak teraz zabehne 15KM bude mat taku svelovku, ze tyzden nebude poriadne chodit, viem ocom hovorim. Ak chces mat kondicku hlavne je behat kazdy den a nie az do nemoty, proste si dat nejaky casovy usek a ten behat pravidelne a po nejakom case to zvysovat.mik3e napísal:nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.
co ma posilovna a steroidy spolocne z kondickourebrik5 napísal: Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
Da sa pri airosfte nabrat kondicia ? Teda ak by som zacal hrat ci to je zo zaciatku narocne fyzicky.
Napisal by som to AS temy ale tu ide okondiciu a tam skor vystroj a vyzborj.
Napisal by som to AS temy ale tu ide okondiciu a tam skor vystroj a vyzborj.
Hmm, no záleží to na tom, ako sa k tomu postavíš. Pokiaľ sa partia dohodnete, že do toho pôjdete "na život a na smrť", tak by som povedal, že pri šprintoch sa aj kondička môže trochu zlepšiť. Avšak určite to nebude mať rovnaký efekt, ako každodenné behanie alebo iná pravidelná športová činnosť....
Predsa len je to taký SOFT šport
Predsa len je to taký SOFT šport