Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ako sa da nabrat kondicia ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
-=wolf=-
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 26.01.2006

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 17:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

behavaj.....ja ked som doma tak len sedim za compom ale ked som u babky zabehnem si cez celu dedinu a hned sa citim lepsie ked sa nadiycham dobreho vzduchu Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Diestro
Expert
Expert

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 14 Aug 2006, 23:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shadow_blaster napísal:
freerun pre tych ktory nevedia Le Parkour robym ho rok a vydrzim behat 3 km vkuse sprintom(run for a freedom=Le parkour)

Sak ty nám vyhrás olympiádu Laughing
Tomu hovorís sprint ze poskakujes jak pajác kade tade? Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vvTF
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 15 Aug 2006, 13:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Diestro napísal:
Sak ty nám vyhrás olympiádu Laughing
Tomu hovorís sprint ze poskakujes jak pajác kade tade? Laughing

Co ty vies mozno vie lietat Smile
Návrat hore
kubodinho
Professional
Professional

Založený: 02.03.2005

PríspevokZaslal: 16 Aug 2006, 7:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Inak za koho hravas? a k teme mam tenn isty problem lebo tiez hravam futbal a mal som zranenie ked som 1,5 roka nehral ale mam stanoveny trening: beh- neviem kolko km eham vsade kd sa da
hrazda- 3 krat denne po 13 zhybov
futbal-kazdy den od rana do vecra Very Happy Very Happy
Návrat hore
fink2
Light Expert
Light Expert

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 16 Aug 2006, 7:32    Predmet: Re: ako sa da nabrat kondicia ? Odpovedať s citátom  

Sajmon napísal:
behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickou

K tomu behaniu by som este pridal rano nejake tie zhyby ,drepy (s cinkou alebo bez ak nemas pri sebe) kliky a poriadny strecing Wink
Návrat hore
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 09.06.2006

PríspevokZaslal: 18 Aug 2006, 16:06    Predmet: Re: Ako sa da nabrat kondicia ? Odpovedať s citátom  

LacoTT napísal:
nejake rady ako sa da rychlo nabrat kondicka ... lebo hravam futbal a nejako nevladzem ... Confused dky moc za pomoc

vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych
Návrat hore
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 19 Aug 2006, 21:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi Confused )a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost Wink
Návrat hore
Lukáš Kumančík
Medium Star
Medium Star

Založený: 17.01.2007

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 1:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

rebrik5 napísal:
Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
tie steroidy by som radsej vynechal
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lukáš Kumančík
Medium Star
Medium Star

Založený: 17.01.2007

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 1:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ades napísal:
co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi Confused )a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost Wink
ja chodim na strednu a mam 190cm a 85kg a 16 rokov , vecer chodim spavat o 8-mej , rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi , byvam v dedine , potom zo stanice idem pesi do skoly cez mesto 3km , potom naspat na stanicu 3 km , a domo sa veziem z vlakovej stanice busom , niesom vobec obezny , ale mam pevne kosti pretoze denne zjem okolo 5 jogurtov , 250 g tvarohu rozmixovaneho s cukrom a mliekom , vypijem az 2-3 litre mlieka a to kazdy den , neni dna co by som nevypil aspon liter mlieka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mik3e
Light Expert
Light Expert

Založený: 01.01.2008

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 11:32    Predmet: Re: Ako sa da nabrat kondicia ? Odpovedať s citátom  

NEMESIS napísal:
vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych
nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.

Citácia:
rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi
v Smoleniciach som už pár krát bol,,, zo stanice je to nekonečná cesta Very Happy Very Happy
Návrat hore
freelancerko
Novice
Novice

Založený: 31.03.2008

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 9:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lukáš Kumančík napísal:
tie steroidy by som radsej vynechal
Presne tak..Ved si ich vyskusajte sasovci a ked budete mat 30-35 tak budete jak trapne nafukovacky co sa nebudu vediet ani ohnut..

K tej kondicke,najlepsie je kombinacia dobrej stravy,behania(vsetkych moznych tj. sprinty,kratke,dlhe behy,behy do kopca a podobne) + tie korcule,samozrejme aj bike je velmi dobry..Len treba to striedat a hlavne neprestat..Samozrejme treba nejaky cas aj na regeneraciu Smile
Návrat hore
tego2000
Light Professional
Light Professional

Založený: 08.08.2007

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 16:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

posilka Smile
Návrat hore
mirak2
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 19:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

na kondiciu je vyborny florbal, pripadne hokejbal....mi povedz co robite na treningoch? ked tie treningy nebudes flakat ale pokusat sa vybehat na nich co najviac tak chytis aj kondicku
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
profik
Medium Star
Medium Star

Založený: 13.01.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 10:59    Predmet: Re: Ako sa da nabrat kondicia ? Odpovedať s citátom  

mik3e napísal:
nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.
nemas celkom pravdu, preco by malo telo vecer oddychovat, ved si pojde zabehnut o 5-6 idealny cas. Stym oddychom mas pravdu, kondicka je dlhodoba zalezitost. Neznamena, ze ked si raz-dvva krat zabehnes 15KM budes mat kondicku ako maratonci. A na kondicku nieje dobre behat dlhe trate, musis to pomaly zvysovat, ak teraz zabehne 15KM bude mat taku svelovku, ze tyzden nebude poriadne chodit, viem ocom hovorim. Ak chces mat kondicku hlavne je behat kazdy den a nie az do nemoty, proste si dat nejaky casovy usek a ten behat pravidelne a po nejakom case to zvysovat.
rebrik5 napísal:

Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
co ma posilovna a steroidy spolocne z kondickou Shocked Nepomylil si si nahodou pojem "co robit aby som mal svaly" a "kondícia". Chcel by som ta vidiet prezrateho bezat Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore
curious
Light Star
Light Star

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 13:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

tego2000 napísal:
posilka Smile
ako tam naberieš kondíciu? keď budeš behať na páse? skôr by som odporúčal behať po vonku Wink alebo ešte skús bicyklovanie(taktiež nie na stacionárnom bicykli,lebo to je najväčšia nuda) Confused
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: