|
|
|
| Autor |
Správa |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 06 Nov 2006, 13:17 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| ale potom by profesionalny boxeri a K1 padali mrtvy v prvom druhom kole. |
trening? ta akoze neovplyvni? cakal som ako rychlo sa spyta prave taku pixovinu ako si sa spytal chytas za slovicka... bavime sa teraz nie o "laboratornych" podminkach v ringu ale na ulici, kde clovek uder necaka a tym padom, nema adrenalin v krvi ani napnute svalstvo... moj, chapes?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 469 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 16:47 Predmet: |
|
|
deblasco, nechcem sa zastavat zelovoca, ale nemal som pocit, ze je tu rec o situaciach na ulici, ked clovek uder necaka....
A minimalne toto bolo pekne pritiahnute za vlasy
| deblasco napísal: |
udries niekoho na hlavu? moze padnut, na stolicku, schod, beton, je*ne si hlavu a je po nom... |
Mozne je ozaj vselico, ale tak zase odtial potial
To uz aby sme pomaly z postele nevychadzali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 07 Nov 2006, 12:47 Predmet: |
|
|
dizzy, bil si sa s niekym napr. v skole v triede? su tam lavice a stolicky...
vonku na ulici mas problem sa o nieco udriet? schodik? obrubnik?
zastavaj si koho chces...
...ja sa radsej stretu a konfliktu vyhnem... ale ked sm donuteny, vim ako prijat ranu tak aj rozdat...
ale ked udieram, nemam strach o seba ale o toho cloveka...
skus sa niekedy naozaj ale naozaj pobit... a ked adrenalin ustupi skus si spomenut co vsetko sa mohlo stat... dufam ze nikdy nebudes mat vycitky svedomia ze si niekomu trvale ublizil...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 830
Zaslal: 07 Nov 2006, 16:32 Predmet: |
|
|
| ForEverHiDe napísal: |
| Dakujem za rady, pomohli ste mi. Stazujem sa preto, lebo je to pre mna problemom, kedze sa bojim cloveka udriet, ze sa zopakuje to, co sa stalo nedavno :/ |
no a co ze sa zopakuje.....neboj sa ..to je dobre ze mas silny uder!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pikiliki Medium Expert

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 100
Zaslal: 19 Nov 2006, 23:06 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| ale potom by profesionalny boxeri a K1 padali mrtvy v prvom druhom kole. |
pozri si UFC zápasy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 854 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 12:14 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
dizzy, bil si sa s niekym napr. v skole v triede? su tam lavice a stolicky...
vonku na ulici mas problem sa o nieco udriet? schodik? obrubnik?
zastavaj si koho chces...
...ja sa radsej stretu a konfliktu vyhnem... ale ked sm donuteny, vim ako prijat ranu tak aj rozdat...
ale ked udieram, nemam strach o seba ale o toho cloveka...
skus sa niekedy naozaj ale naozaj pobit... a ked adrenalin ustupi skus si spomenut co vsetko sa mohlo stat... dufam ze nikdy nebudes mat vycitky svedomia ze si niekomu trvale ublizil...  |
Presne tak, hlavne v skole. Nebola to bitka ale aj keby bola mohlo to dopadnut tak isto. Na chvilku som sa zohol a z nicoho nic mi silno noha stolicky udrie do obocia, bol to 1 cm od oka chvalabohu. Takze nikdy sa neda predpovedat co sa kedy stane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukyno161088 Amateur

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 33 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 20:06 Predmet: |
|
|
| jj presne tak najprv svich a potom sila vtedy to ma grady |
|
| Návrat hore |
|
 |
SpermoS Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 242 Bydlisko: Presov Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
Cele je to somarina.Nikto sa mi este nestazoval ze ¨pocuj mam barz silny uder co mam spravit aby som taky nemal ?¨somarinaa , kazdy kto ma poradny uder ma respect.A dakto vyzera ako hrable na poli a kazdy den sa modli aby mal taky uder...a ked uz fakt to myslis vazne s tym ¨silnym uderom¨ tak chladnu hlavu a ides...malo by to uder oslabit.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|