| Autor |
Správa |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2226 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 20:01 Predmet: Ako sa obliekat ? |
|
|
zaujimalo by ma toto
metalsiti maju svoj styl obliekania rovnako aj raperi a aj punkaci a kadejaky iny ale mozete niekto povedat ako sa oblieka clovek ktory napr ako ja je zavislak na DnB ? ako sa mam obliekat ? pretoze nemam ani sajnu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1020 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 20:12 Predmet: Re: ako sa obliekat ? |
|
|
| INDIGOcorp. napísal: |
zaujimalo by ma toto
metalsiti maju svoj styl obliekania rovnako aj raperi a aj punkaci a kadejaky iny ale mozete niekto povedat ako sa oblieka clovek ktory napr ako ja je zavislak na DnB ? ako sa mam obliekat ? pretoze nemam ani sajnu  |
DnB to je nieco diskofilne vsak ? Tak sa obliekaj ako diskofil cize veci prevazne z kenvela a vlasy nagelovane dohora na jezka (dufam ze som nikoho neurazil pojmomdiskofil ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2777 Bydlisko: Cocksuckers! Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 20:47 Predmet: |
|
|
a co tak obliekat sa tak ako sa to paci tebe? mna by porazilo keby som sa mal obliekat podla nejakeho neviem akeho stylu, lebo ten leti, ten vyznavam ja. zajdi do obchodu so slecnou a si povyberajte ale nie takto. come on. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1376 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 20:58 Predmet: |
|
|
No, indigo, keď už takto verejne vyhlasuješ svoju závislosť a nevieš aký k tomu patrí štýl, tak buď nie si správne závislý, alebo DnB žiadny špecifický štýl obliekania nemá. Daj popis tvojho šatníka a zhodnotíme, skorigujeme, usmerníme.... A možno budeš priekopníkom a svojim terajším obliekaním zavedieš DnB štýl |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1875 Bydlisko: neposkytujem pozvanky-TL Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
No, indigo, keď už takto verejne vyhlasuješ svoju závislosť a nevieš aký k tomu patrí štýl, tak buď nie si správne závislý, alebo DnB žiadny špecifický štýl obliekania nemá. Daj popis tvojho šatníka a zhodnotíme, skorigujeme, usmerníme.... A možno budeš priekopníkom a svojim terajším obliekaním zavedieš DnB štýl |
kus ot : zuzkazuzka ty si moderatorka ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1667 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 21:10 Predmet: |
|
|
Nie nie je, preto to tam ma napisane
Inak DnB je presne ako niekto napisal na disko styl, v podstate disko, akurat pustene cez rulu a 10x rychlejsie Bez urazky ale tak nejak sa to da specifikovat. Inak mam spoluziaka, ktory v kuse len to pocuva a cele hodiny nic nerobi len kresli DnB pismenka a podobne veci, ale pekne Oblieka sa tak ako ja, tzn, rifle a hore ako niekto napisal nejake mikiny z Kenvela, tricka. Proste ako diskac, nieco normalne, co nebije do oci, zapadnes do davu (btw ja si Kenvelo nekupujem, keby daco ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 21:15 Predmet: Re: ako sa obliekat ? |
|
|
| miki690 napísal: |
| DnB to je nieco diskofilne vsak ? |
Akože dávam ľuďom do držky za menšie veci
Skade si prosím ťa prišiel k tomu že junglisti sú diskofili!? No neviem, tam ide hlavne o to aby sa cítili pohodlnne- veľa sa ich spočiatku obliekalo skôr ako rastas a niekoľko ich ešte stretneš... ale väčšinou nejaké sk8tové alebo snowboardové oblečenie, alebo pár vecí z hip hopu... Ťaťko povedať, dnb nemá svoj štýl oblečenia taký jednoznačný- ako napr. punk (číro, nášivky, reťaže...), hip hop (veľká šiltovka, veľké tielko, mikina, široké nohavie, boty), skús si keď tak pozrieť nejaké fotky z párty a tak...
Diskofili podľa mňa nosia oblečenie typu viac farieb, viac obrázkov= viac oblečenie, píšťalky, rukavičky a kožušinky....
Fakt by ma teda zaujímalo ako ste došli k tomu že dnb je diskofilia...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2226 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 21:16 Predmet: |
|
|
hehe haluze ja si davam cierne a biele kosele a rifle pohoda a vlasy gelujem neboj cez zimu som mal sice dlhsie ako ja som divny pretoze ja aj metalcek pocuvam ale podla toho sa obliekat nebudem inak aj mna by zaujimalo ako sa niektory ludia tuto dostanu k moderovaniu zuzkazuzka inak gratulujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2475 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 21:48 Predmet: |
|
|
dnb...hmm to ma blizko sk8tu (v obliekani)
cize sk8boty alebo podobne,obtiahnute rifle alebo mrkvaky.tricka troska dlhsie,mikini s kapucnou a zipsom.slnecne okuliare.siltovka.nezabudni nejake potitko.to sa hodi.to bolo oblecenie pre chlapa.typicke dnb podla mna...
ak ide o nezavislaka.nejake volne mikiny,volnejsie mikiny roznych farieb.rozmedzie od bordovej cez hnedu bo ciernu.zaidne zelene ok? boty skejtove hnede.odporucam aspon zopar dredikov a nejake bokombrady.
/edit-no ne celkom obtahnute.mozu byt kusok volne.ale zase nie prilis.take aby na zadku sedeli aspon |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 21:50 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
dnb...hmm to ma blizko sk8tu (v obliekani)
cize sk8boty alebo podobne,obtiahnute rifle alebo mrkvaky.tricka troska dlhsie,mikini s kapucnou a zipsom.slnecne okuliare.siltovka.nezabudni nejake potitko.to sa hodi.to bolo oblecenie pre chlapa.typicke dnb pre mna |
tak tak, až na tie obtiahnuté nohavice  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1020 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 22:27 Predmet: Re: ako sa obliekat ? |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
Akože dávam ľuďom do držky za menšie veci
Skade si prosím ťa prišiel k tomu že junglisti sú diskofili!? |
No sorry ... ja sa v tom nevyznam ... len viem ze tych diskofilnych smerov je vela a drum n bass vo mne evokuje cosi ako tuc tuc ... tak sa este raz ospravedlnujem ... nevedel som  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 3507 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 22:30 Predmet: |
|
|
Nehnevajte sa ale to co je za k*kotinu pytat sa ako sa mam obliekat ked pocuvam tu a tu hudbu?
To uz kde sme... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4575 Bydlisko: Citam len temu o WoWku Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 22:50 Predmet: |
|
|
| obliekaj sa jak sa citis, alebo tak by ti bolo pohodlne co teraz leti ti moze byt absolutne jedno... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1007
Zaslal: 14 Mar 2007, 23:20 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Nehnevajte sa ale to co je za k*kotinu pytat sa ako sa mam obliekat ked pocuvam tu a tu hudbu?
To uz kde sme... |
v krajine kde kazdy chce byt cool a cool je obliekat sa podla toho aku hudbu clovek pocuva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2475 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 23:24 Predmet: |
|
|
mozno sa mu nepaci jeho sucasny image a chce poradit alebo chce reprezentovat hudbu ktoru pocuva aj vzhladom. teraz ho tu zozerte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|