Ako sa sprava zalubena baba?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

cmuk55 napísal:da sa povazovat aj to ked vas niekto bije (ale vyslovene slabucko), obcas vyskoci na vas aby ste ju odniesli, prezvoni pred spanim alebo ked sa zobudza a podobne...... za prejav zalubenosti?
take bitie alebo hranie sa s babami poznam je to sranda a skoro vzdy to volako dobre skonci...bitie znamena ze ma o teba zaujem, keby si jej bol lahostajny tak sa ta ani nedotkne a prezvananie ze na teba mysli pred spanim a aj ked sa zobudza
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

1.)furt sa okolo teba toci, milo usmieva, spravi vsetko co chces (skoro), snazi sa ta vytiahnut von, vsetko o tebe vie a ty sa len cudujes odkial, odvaznejsie davaju aj take nepriame navrhy....
2.) do 16 rokov prezvananie :D
3.) furt otravuje na icq, odpisuje behom sekundy, dava kopu otazok (90% zbytocnych :D)

proste je to dost viditelne a da sa to lahko zistit, staci byt vsimavy :)
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

ved jasne, ten druhy bod netreba brat uplne vazne. Ale ide o to, ze vy uz spolu chodite. Tu sa bavime o tom, ked je baba do teba este len zalubena a nechodite spolu. Myslis si, ze 20rocna baba, ked ma o niekoho zaujem, tak ho prezvana? :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

SlimEm napísal:ved jasne, ten druhy bod netreba brat uplne vazne. Ale ide o to, ze vy uz spolu chodite. Tu sa bavime o tom, ked je baba do teba este len zalubena a nechodite spolu. Myslis si, ze 20rocna baba, ked ma o niekoho zaujem, tak ho prezvana? :)
ak mam pravdu povedat, tak to neni nevylucitelne... IMHO sa aj take najdu... :) aj ked ich asi nebude vela...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ano prezvana, prezvanie vyjadruje asi tolko, ze dana osoba na teba mysli...ale nieje to nic podstatne..je to len akysi doplnok k tomu vsetkemu.Zenske pohlavie ma jednu dobru vlastnost :) tot, ze ak sa im niektory chalan paci tak to vedia dat pekne najavo...budu mile,pritulne..a to proste zbadas..mas to v sebe :) budes vidiet ze to dievca po tebe ide.Tak ako to vedia chalani..vedia to aj dievcata..ked niekdo po nich pokukava :) preto vravim, ze zeny dobre vedia co chcu, ale najprv to musia chciet.
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

SlimEm napísal:1.)furt sa okolo teba toci, milo usmieva, spravi vsetko co chces (skoro), snazi sa ta vytiahnut von, vsetko o tebe vie a ty sa len cudujes odkial, odvaznejsie davaju aj take nepriame navrhy....
2.) do 16 rokov prezvananie :D
3.) furt otravuje na icq, odpisuje behom sekundy, dava kopu otazok (90% zbytocnych :D)

proste je to dost viditelne a da sa to lahko zistit, staci byt vsimavy :)
1.) tocit sa toci, usmievat sa usmieva, ale vsetko nespravi, ani sa ma nesnazi vytiahnut von. co vie o mne tak to neviem a navrhy tam ani nie su.
2.) ten vek je individualny ale pred spanim skoro vzdy prezvoni a ak nahodou nie tak jej prezvonim prvy ja a potom odzvoni.
3.)na icq neotravuje, bud len tak normalne napise alebo jej napisem ja. ci odpisuje behom sekundy neviem ale zalezi to s kym si este pise lebo ak si piseme len dvaja tak tie odpovede su hned. kopu otazok urcite nedava.

takto je to aspon v mojom pripade a neviem z toho poriadne posudit ako to vnima ona.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Spam a OT premazané. A rád to urobím zasa :wink:
3mirecc3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 3mirecc3 »

no presne lepi sa na teba jak one :D a ked sa s tebu ide rozpravat tak zacne koktat :) POZNAM!
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

nahodou je to celkom zlate ked vies ze sa jej pacis a mota sa okolo teba a robi hluposti :P
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

3mirecc3 napísal:no presne lepi sa na teba jak one :D a ked sa s tebu ide rozpravat tak zacne koktat :) POZNAM!
poznas poznas... a zakladas temu "ako zbalit babu" ... :hmm:

//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 19:30 )
c.a.r.n.e. napísal:nahodou je to celkom zlate ked vies ze sa jej pacis a mota sa okolo teba a robi hluposti :P
aj mne sa to zda zlate.. i ked sa to nestava casto, tak sa to vzdy snazim "vychutnat" :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

1. modelova situacia:

Kód: Vybrať všetko

Chlapec vola dievcati:
- Ahoj, na ktory bus ides?
- O jednej.
- Pod na 14:20, prosim.
- Ale...
- Prosim.
- OK.

Stretnu sa na stanici:
-- KOPA ROZPRAVANIA --
- Ked si mi volal, bola vedla mna krstna. Pytala sa ma, ci si moj frajer...
- :)
2. modelova situacia:

Sedia chlapec a dievca vedla seba na lavicke, rozpravaju sa, dobre sa bavia. Zrazu dievca zbada svojho byvaleho.
- Aha, moj byvaly! Nechapem ako som s nim mohla chodit...
Ma dievca o chlapca realny zaujem?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

skusim ti odpovedat modelovou situacou c 3.

stretne chlapec dievca na zastavke:
CH: ahoj, ako sa mas?
D: dobre, a ty?
CH: ujde to...
a zopar kecov navyse...
otazka je taka ista.. ma dievca zaujem o toho chalana...? odpovedou je odpoved na tvoju otazku....

dufam, ze sme dospeli obaja k rovnakej odpovedi: mozno ano mozno nie... kto to ma z takejto dementnej modelovej situacie zistit?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pokial babu o ktorej si myslíš že by ťa chcela zavoláš von, nemal by to byť problém, no avšak ked sa vyhovára napríklad tým že nemože, nechce sa jej, musí sa učiť, ide niekde a podobne tak si myslím že tam to je stratené.

Zalúbená baba ti dokáže povedať aj veci zo súkromia, či už vačšieho alebo menšieho je to jedno, pretože ty si jej vyvolený a teba chce a chce sa ti zdôveriť so všetkým.

Pokial si s ňou vonku, a neustále je pri tebe, či už pri chodci alebo ked niekde sedíte a udržiava s tebou nadmerný kontakt tak to tiež može niečo znamenať.

Nesnaž sa veriť internetu, pokial ti baba na internete povie lubim ťa, papa cmuk tak ver mi že v reále by sa také nič nestalo :wink:
Napísať odpoveď