Ako sa správne pohádať alebo nie?
Ako sa správne pohádať alebo nie?
takže vec sa má tak že v apríli som bol na PGO (pedagogické oddelenie) našej fakulty, podal som si žiadosť (oficiálne tlačivo) a odišiel spokojný čakajúc na rozhodnutie.
znovu som PGO navštívil v mesiaci jún po skúškach, povedali mi že si mám podať žiadosť znova, tak som to znova vypísal a odovzdal.
teraz som bol na zápise a pracovníčka mi povedala že žiadosť sa stratila a treba vypísať znova....
ďalej som odovzdal papiere do ktorého ročníka sa zapisujem a aké predmety si zapisujem, akurát pozerám náš informačný systém a je to úplne na hovno aj predmety aj ročník
= všetko čo spravím normálnou cestou sa tu vyrieši tak, že to musím robiť znova alebo je to celé naopak = som už dosť nasratý
(pre niekoho banalita, ale mňa tu už pár mesiacov nasierajú)
AKO TO RIEŠIŤ ?
- som rozmýšľal že prídem na PGO a poriadne sa pohádam, pretože ma nebaví vybavovať veci 3x, len sa obávam že vytiahne nejaké administratívne argumenty a ja nebudem moc nič...
čo vy na to ?
znovu som PGO navštívil v mesiaci jún po skúškach, povedali mi že si mám podať žiadosť znova, tak som to znova vypísal a odovzdal.
teraz som bol na zápise a pracovníčka mi povedala že žiadosť sa stratila a treba vypísať znova....
ďalej som odovzdal papiere do ktorého ročníka sa zapisujem a aké predmety si zapisujem, akurát pozerám náš informačný systém a je to úplne na hovno aj predmety aj ročník
= všetko čo spravím normálnou cestou sa tu vyrieši tak, že to musím robiť znova alebo je to celé naopak = som už dosť nasratý
(pre niekoho banalita, ale mňa tu už pár mesiacov nasierajú)
AKO TO RIEŠIŤ ?
- som rozmýšľal že prídem na PGO a poriadne sa pohádam, pretože ma nebaví vybavovať veci 3x, len sa obávam že vytiahne nejaké administratívne argumenty a ja nebudem moc nič...
čo vy na to ?
Re: Ako sa správne pohádať alebo nie?
Ak sa chces hadat, tak s osobou, ktora je za to zodpovedna, ak tie ziadosti spracovavala nejaka brigadnicka, tak sa zbytocne pojdes vykricat na zamestnankynu PGO, ktora je pri okienku a riesi bezne veci. Neviem ako je to u vas, kto ma ake pravomoci, u nas by to islo vyriesit jedinou navstevou, pretoze pracovnicky maju pravo menit zapisane predmety priamo na pockanie, ak vsak u vas vyzaduju iba papier, tak sa to moze natiahnut a mozno by bolo lepsie riesit to s veducou pracovnickou, nech si da na svojich ludi pozor.
Ber ešte aj ohľad na to, že ak to zle podáš, môžeš si ich ešte viac proti sebe poštvať a budú sa Ti stávať ešte pozoruhodnejšie veci.......
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
clovek ktory sa o "hadani" musi bavit na internetoch sa konstruktivne "hadat" urcite nevie ... tak to ani neskusaj 
a vobec hadanim sa absolutne nic nedosiahnes ... mozno doraznou argumentaciou
a vobec hadanim sa absolutne nic nedosiahnes ... mozno doraznou argumentaciou
Na vyske sa nikdy s nikym nehadaj. Ci si pred prijmackami, ci pred statnicami, nikdy sa nehadaj. Dobre reci sa siria rychlo, zle este rychlejsie.
Vysoka skola je vacsinou jedna "velka uzavreta mafianska komunita". Naser jedneho, druhi ho pomstia.
Chod tam s kludom a vysvetli im aj 5x, co je vo veci.
Vysoka skola je vacsinou jedna "velka uzavreta mafianska komunita". Naser jedneho, druhi ho pomstia.
nebola to brigadnicka ani nic podobne... je to normalna pracovnicka co som tam tak uz 3roky tam je...hadam aj predtym.GothaR napísal:Ak sa chces hadat, tak s osobou, ktora je za to zodpovedna, ak tie ziadosti spracovavala nejaka brigadnicka, tak sa zbytocne pojdes vykricat na zamestnankynu PGO, ktora je pri okienku a riesi bezne veci. Neviem ako je to u vas, kto ma ake pravomoci, u nas by to islo vyriesit jedinou navstevou, pretoze pracovnicky maju pravo menit zapisane predmety priamo na pockanie, ak vsak u vas vyzaduju iba papier, tak sa to moze natiahnut a mozno by bolo lepsie riesit to s veducou pracovnickou, nech si da na svojich ludi pozor.
- ano mozem tam ist a vybavit to ale preco by som ja mam chodit 5x kvoli jednej veci ktoru niesu schopny spravit a buzeruju mna ze a to a to treba, ale ked daco maju spravit tak to robia vacsinou na trikrat.
ano to viem, ale tak mam nad vsetkym kyvat hlavou a suhlasit pretoze ludia su neschopny?brm napísal:Ber ešte aj ohľad na to, že ak to zle podáš, môžeš si ich ešte viac proti sebe poštvať a budú sa Ti stávať ešte pozoruhodnejšie veci.......
no to je super pristup toto.... az na to ze ja tam 5x chodit nebudem...kinjeril napísal:Na vyske sa nikdy s nikym nehadaj. Ci si pred prijmackami, ci pred statnicami, nikdy sa nehadaj. Dobre reci sa siria rychlo, zle este rychlejsie.
Pisem ti to tak, ako to je. Moj pristup neries, ries svoj pristup. Ja mam uz vysku za sebou, preto ti to viem napisat z vlastnej skusenosti.Forsaken napísal:no to je super pristup toto.... az na to ze ja tam 5x chodit nebudem...
Ked budes trvat na svojom "pristupe", vymetu s tebou podlahu a ani si neuprdnes.
Ak budes na vyske nastanu situacie, kedy budes musiet niekam ist aj 10x a to s usmevom, tak sa nestorcuj.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
no ved sa ich s kludnym hlasom a usmevom na tvari opytaj, preco to musis riesit 4x a preco s tym musis tak stracat cas a tym padom zatazovat aj ich.
ak tak jedna rada 
mozno staci kus trpezlivosti...otazne vsak ostava kde je ta hranica medzi trpezlivostou a nasraním sa.
mozno staci kus trpezlivosti...otazne vsak ostava kde je ta hranica medzi trpezlivostou a nasraním sa.