|
| Autor |
Správa |
romano Medium Expert

Stav:  Založený: 06.01.2005 Príspevky: 86
Zaslal: 02 Nov 2005, 19:53 Predmet: Ako sa stať hackerom - podrobný návod |
|
|
| Kód: |
| http://www.catb.org/~esr/faqs/hacker-howto.html |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ferdipondus Novice

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 8 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2005, 5:13 Predmet: konecne |
|
|
| este ze sa nasla tema kde sa da niecdo naucit, sory ale keby sa vam dalo poslat nejake exploiti na moju maijlovu adresu bo som neskuseny v prenikani do cudzich pocitacov a moja ucitelka (neuveritelna p**a) ma nevie uz nic naucit. bol by som velmi stastni1 keby ste mi poslali nejake linky kde by sa dalo naucit hackovat alebo keby ste mi poslali navod ako sa da zist1t heslo @dm1na vo winxp. dakujem velm1 pekne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3476 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2005, 10:49 Predmet: Re: konecne |
|
|
| Ferdipondus napísal: |
| este ze sa nasla tema kde sa da niecdo naucit, sory ale keby sa vam dalo poslat nejake exploiti na moju maijlovu adresu bo som neskuseny v prenikani do cudzich pocitacov a moja ucitelka (neuveritelna p**a) ma nevie uz nic naucit. bol by som velmi stastni1 keby ste mi poslali nejake linky kde by sa dalo naucit hackovat alebo keby ste mi poslali navod ako sa da zist1t heslo @dm1na vo winxp. dakujem velm1 pekne. |
to s tou ucitelkou si hadam nemyslel vazne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
romano Medium Expert

Stav:  Založený: 06.01.2005 Príspevky: 86
Zaslal: 04 Nov 2005, 11:42 Predmet: Re: konecne |
|
|
| Ferdipondus napísal: |
Že si si to ani neprečítal? V sekcii FAQ by si si potom prečítal:
Q: Would you help me to crack a system, or teach me how to crack?
A: No. Anyone who can still ask such a question after reading this FAQ is too stupid to be educable even if I had the time for tutoring. Any emailed requests of this kind that I get will be ignored or answered with extreme rudeness.
Q: How can I get the password for someone else's account?
A: This is cracking. Go away, idiot.
Q: How can I break into/read/monitor someone else's email?
A: This is cracking. Get lost, moron.
Q: How can I steal channel op privileges on IRC?
A: This is cracking. Begone, cretin. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2006, 17:36 Predmet: |
|
|
hmmm nenaslo by sa daco v ceskom/slovenskom jazyku?? nieze by som nevedel po anglicky ale predsa ucit sa hackovat po anglicky sa mi zda byt troxu tazsie ako po slovensky/cesky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-TAMY- Expert

Stav:  Založený: 09.02.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Zasnená žiarovka/Bratisla Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 530
Zaslal: 21 Feb 2006, 20:04 Predmet: |
|
|
rofl, ak nevies po anglicky, tak ti pomozu jedine na
| http://www.hackovanie.sk |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2006, 19:17 Predmet: |
|
|
| killa_bee napísal: |
rofl, ak nevies po anglicky, tak ti pomozu jedine na
| http://www.hackovanie.sk |
|
uz je to strikovanie.sk a Error 403  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 1009 Bydlisko: Maiden Heaven Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
Ak xete vediet nieco o hackovani for phpbb alebo hackovani ako takom tak sa kuknite na
| http://www.milw0rm.com/id.php?id=858. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2006, 14:28 Predmet: |
|
|
| xRe.Slayter^Sk napísal: |
Ak xete vediet nieco o hackovani for phpbb alebo hackovani ako takom tak sa kuknite na
| http://www.milw0rm.com/id.php?id=858. |
|
to je slávna chyba na phpbb 2.0.12
Dnes už nevyužiteľná. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nia24 Novice

Stav:  Založený: 20.09.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 26 Okt 2006, 18:28 Predmet: Posba o pomoc |
|
|
Prosm vás kto my pomôže z písanímreferátu o hackeroch nach mi napíše na Nia24@seznam.cz al. ICQ: 468-487-342
Dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2006, 20:24 Predmet: |
|
|
omg hackovat to nieje len tak ze si precitas navod a hned ves co a ako hackovat sa neda ak neves programovaci jazyk takze tie linky vam vela nepomozu to len tak na par prikaldoch ktore aj tak nepouzijete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2006, 20:38 Predmet: |
|
|
zomrem asi hned teraz od smiechu alebo az na nasledky svalovice brucha
romano, ferdipondus: prosim uz dost, radsej nepiste nic o hackovani, lebo ste na smiech, ale vazne takychto hackerov, crackerov, monsterov tu bolo vela a dost z nich skoncilo vo vtipoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnnny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2006 Príspevky: 436 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 14:38 Predmet: |
|
|
tiez sa myslim,ja o hackovani neviem skoro nic, ale myslim ze je to skor ako umenie, nie precitajme si manual a pozrime sa co noveho maju v NASA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2717
Zaslal: 02 Nov 2006, 11:11 Predmet: |
|
|
na tej stranke typek nehovori zle...
naucte sa programovat...
naucte sa jazyk (anglictnu)
naucte sa unix....
keby tie zasrane decka sa nexcu stat instatnymi hackarmi z vecera do rana, aj by som ich podporoval...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|