|
| Autor |
Správa |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 349 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:44 Predmet: Ako schovat ... |
|
|
Podobnú tému som nenasiel ak tu je tak sry ale zaujima na ake naj miesta ste kedy schovali alkohol napriiklad ked ste sli na lyziarsky na sustredenie do svp alebo len tak na chatu s rodicmi ... ...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1343
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:45 Predmet: |
|
|
Do flase od kofoly a v ruke .Nikdy nebol problem |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 989 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:47 Predmet: |
|
|
Flaska z pletovej vody, samponu, sprchoveho gelu, z kazdeho najlepsie po 3 kusy a umyvala som sa niecim co mi pozical nejaky mily abstinent. Alebo som zobrala vacsie mnozstvo sackov od vloziek, do ktorych som vopchala ploskacky obalene do vaty. Tam sa predsa nikto hrabat nebude:D ... na prvom triednom vylete.
na ostatnych som sa neobtazovala ani preliat to do umelohmotnej flase, no a co, ze mi hrka taska:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAuLi3 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2006 Príspevky: 1524 Bydlisko: NZ, NR, KOMJATICE, SURANY Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:48 Predmet: |
|
|
este sa mi nestalo ze by mi niekto prehladaval tasku takze normalka flasa do tasky hodit neikde medzi saty keby uz nieco ) ..alebo kupit alk.jednoducho na mieste cinu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
robbiee Medium Expert

Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 117
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
Tie obaly od samponov by som poriadne vyplachol...
my sme sa vacsinou riadili heslom 'pod lampou je najvacsia tma', kazdy chlast sme dali do flase od malinovky podobnej farby (vodka do flase od mineralky, biely rum do flasky od dakej bielej citronovej malinovky..) a mas...vacsinou nechodia a necuchaju ku kazdej jednej flasi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 714 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
| Spoluziaci brali niekedy riadne v original flaskach a hned jak sme prisli zacali hladat na izbe, kde sa to da schovat, a urcite sa najde nejake skrysa napr, za hajzlom a pod. Ucitelka ti nema co prehladavat tasku, aspon ja by som jej to nedovolil. Inac klasika do flias od kozmetiky, samponov a podobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1716 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
.. par krat take klasiky ze prelejes sedmicku do beznej flase od nejakeho dzusu a pod .. potom sme uz nemaskovali ziadno .. na ocap som si napriklad niesol piva v igelitke poruke a nikto s tym nemal sebemensi problem, ako pili ziaci, tak pili profaci, kazdy o kazdom vedel, bola znama urcita unosna hranica a riesilo sa az po jej prekroceni ...
... a ine schovavanie .. hmm ani nie pred rodicmi nie, naco ? ... akurat pred nejakymi spolubyvajucimi nenazranymi z inych izieb na vyletoch ... tam sa fantazii v ukryvani medze nekladu (spickova je nadrzka od Wc, chladi sa a je aj schovane , len pozor, nepolozit na ventil, lebo sa na to rychlo pride a ten co sa podujme to opravit bude mat sakramentsky velku radost) ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1756 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:57 Predmet: |
|
|
| ferderikoo napísal: |
jednoducho na mieste cinu  |
Ako hovoris, my na lyziarskom sme to riesili tak ze sme akoze chodili behat, Vies sportovo zalozena ucitalka a my reprezentanti skoly, tak ze sa potrebujeme udrzat v kondicii... Stale sme si dali kolo dedina chata a dva litre pre vyvolenych nebol problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1787 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
Zabaliť do uteráka alebo preliať do fľaše od minerálky alebo nejakého nealko a najlepšie postaviť na stôl, veď pod lampou býva najväčšia tma.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 777 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
hm nemusite podla mňa nic nevymysla, to sa podla mňa len tak vseobecne strasi ze sa budu prehladavat batohy..
ale ak by ste sa nahodou naozaj bali.. tak na mieste kam idete.. tam to kupte.. mate naistejsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
| tomek00 napísal: |
hm nemusite podla mňa nic nevymysla, to sa podla mňa len tak vseobecne strasi ze sa budu prehladavat batohy..
ale ak by ste sa nahodou naozaj bali.. tak na mieste kam idete.. tam to kupte.. mate naistejsie  |
A v priipade ze idete niekde do lesa kde je zapadakov ? potom co ?
risk je zisk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
Bola sranda, ked sme boli v Slovenskom Raji a ucitel nas prisiel vecer "skontrolovat" a jak si tak pomalicky kraca hore schodamy s usmevom na tvari tak sa zosipal, ucitelia pili stale a stale aj budu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2336 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:39 Predmet: |
|
|
| fizz napísal: |
| Flaska z pletovej vody, samponu, sprchoveho gelu, z kazdeho najlepsie po 3 kusy |
hmm...ta chut sprchoveho gelu,samponu a pletovej vody s alkoholom musi byt neopakovatelna
(narazam na nemoznu umytelnost takychto plastovych flasiek od vone ich povodneho obsahu)
lubo$ - o tom hovorim.a take flasky sa nedaju umyt nikdy.vzdy je tam ta samponova chut....
k teme: naco vymyslat podobne dristy? si flasky zabal do spodneho pradla a strc to do jednej igelitky..v najhorsiom pripade pri "prehliadke" povies ze v tej taske je spinave spodne pradlo..ver mi ze to necha radsej tak.
btw to je este najmensi problem dostat na vylet alk.horsie je ho tam konzumovat problem je ked mas poriadne posahanych profesorov co sa vyzivaju v kontrolovani ziakov alebo ke mas posahanych spoluziakov co sa neradi pri piti kontroluju ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
hmm...ta chut sprchoveho gelu,samponu a peltovej vody s alkohol musi byt neopakovatelna
(narazam na nemoznu umytelnost takychto plastovych flasiek od vone ich povodneho obsahu) |
Kamos mi hovoril, ze raz na vylete chlastali, a dali sa mu napit z flaske od samponu, a vypil len jeden glg a vracal pomaly pol dna a zvyjal sa na posteli od bolesti brucha. Flasa bola zle vyplachnuta a zostal v nej sampon
//Boha Vasho, vysvetli mi niekto za co som dostal K- ? CHUDACI... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

|
Zaslal: 15 Máj 2008, 22:01 Predmet: |
|
|
| Lub0$ napísal: |
Kamos mi hovoril, ze raz na vylete chlastali, a dali sa mu napit z flaske od samponu, a vypil len jeden glg a vracal pomaly pol dna a zvyjal sa na posteli od bolesti brucha. Flasa bola zle vyplachnuta a zostal v nej sampon
//Boha Vasho, vysvetli mi niekto za co som dostal K- ? CHUDACI... |
Treba poriadne vyplachnut ak to vyplachnes poriadne ostane len vona ak to potom este vyplachnes niecim ako alpou co je 70 percentny alkohol tak to este viac vycistis potom zasa par krat vyplachnes a ostane uz len slaba vona ... a da sa v pohode jasneze ked vylejes sampon raz vyplachnes tak to tam ostava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|