Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 25 Júl 2014, 22:33



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Choď na stránku
.: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.7.2008
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok Ide sa vytvorit server na 2.4.2 WOW :D :D
Takze lidicky cel by som sa vas opytat na to WOW ide vytvorit server aj na 2.4.2 :?


05 Júl 2008, 10:29
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.7.2006
Príspevky: 186
Karma: Level +1
Príspevok Re: Ide sa vytvorit server na 2.4.2 WOW :D :D
muroslav píše:
Takze lidicky cel by som sa vas opytat na to WOW ide vytvorit server aj na 2.4.2 :?
Ano ide ja osobne mam server na 2.4.2 ale s mensim problem ked zapnem SQLyogEnterprise a dam connect tak mi vipise "Error No. 2003 Cant Connect to MySQL server on "locallhos" (10061) "

Prosim o radu. nevymazal som databazu ani nic vcera mi to este slo v com moze byt chyba ?


12 Júl 2008, 1:08
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.10.2008
Príspevky: 481
Karma: Level +1
Príspevok Re: .: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
logomo píše:
Pe tych ktorych ako mna chitila WoWmania a neradi platia mam odporucanie ako si spravit vlastny WoW server

WoWemu by wad
Requires Win XP SP 2
Wowemu je program ktory emuluje WoWa
Repacky suportuju verzie klienta 1.8.0-1.8.3

Instalacia
1.stiahnite si
a\Ramas repack
http://rapidshare.de/files/9140277/UWC_ ... 8.rar.html
http://rapidshare.de/files/9217362/upda ... 5.rar.html
b\Ones Wow pokial chcete hrat sami :cry:
http://rapidshare.de/files/10366342/oneWoW.rar.html
2.Rozbalte si repacky do adresara c:\Wowserverer alebo podobne
3.Spustite prilozeny Patch
4. otvorte wowemu.key
upravte servername=
upravte hostip=
ulozte
5.v startup.tcl si zmente xprate=1
spuste WoWQT z Toolsov a upravte questy a droprate
6.Spustite WoWemu.exe
7.Happy Wowing

Q:ako sa stanem GM??
A:Jedmoducho otvoris si Dbutil.exe alebo DbutilEX.exe a
zmenis Plevel 0-6
Q:Ako si ulozim svet
A:.save

Q:ako si nadsavim ??
A:.setlevel XX-(1-255)-LEVEL
.sethp -Live
.setcp -Talentsa points
.setxp -Experience

Q:ako si pridam veci??
A:1. otvorim si wow.allakham.com preto lebo odtialto su extrahovane
*.scp
2. vyhladam si item
3. kliknem na podrobnejsi pois
PRhttp://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=10620
4. napisem .add a cislo na koni riadku

Q:Nefunguju mi prikazi ??
A:Treba stlacit Enter prikaz Enter

Dalsie prikazi by mali byt v/Doc

WowwoW
Platforma WinXP SP2
1.Download WowwoW beta 0.1
http://wowwow.game-host.org/
2.Stiahnite a nainstalujte .NET Frameworks 1.1
3.Stiahnite a nainstalujte update 2.2
http://download.microsoft.com/download/ ... tnetfx.exe
4. NA http://wowwow.game-host.org/ najdete kompletny navod v anglictine

-------------------------Relog------------------------------

Rozhodol som sa po dlhom case a ziadostiach ludi napisat ako rozbehat server pre co mozno najnovsiu verziu hry

1.Najnovsia verzia hry je 1.11.2 pretoze programator co sa vyznal do komunikacneho kodu nas predcasne opustil stale sa pouziva odrb znamy uz od verzie 1.9.0. Trik spociva v odstraneni noveho komunikacneho kodu a nahradenia ho kodom verzii 1.8.0-1.8.2
z vlastnej skusenosti mozem povedat ze na wowstatus.com
je oznacenie na akej verzii server momentale bezi hacknuty server patch ktory je momentalne dostupny umoznuje hrat na vsetkych nizsich verziach az do 1.8.0
##Patch mozete stiahnut tu## http://rapidshare.de/files/25195038/Hac ... 11-1v2.exe
* tento patch je treba aplikovat na oreginalnu vrziu klienta od blizzardu program si bude ziadat vasu ip s ktorej hrate zadajte naozaj svoju ip pokial mate plavajucu nezadavajte nicalebo 0.0.0.0

2. Pre samovrahov ktory maju tendencie rozbehat svoj vlastny server mam odporucanie aby si stiahly .NET FRAMEWORKS 2.0 skuste najst googlom lebo linky sa casto menia alebo co mate origos windows stiahnite si neta z http://search.microsoft.com/results.asp ... FORM=QBME1 ale dajte pozor na verziu operacneho systemu

3.Podla danosti mylovaneho masterscript.scp je potrebna verzia windovsu XP na inom vam nepobezi emulatori sa mali tendenciu od verzie 1.8.0 rozbehnut iba na WIN XP SP2 pre 1.7.0 sa da rozbehnut aj na win98(sklamanie pre mna pri prechode na 1.8.0)

4.Nebudem uvadzat ziadne linky na stiahnutie repackov lebo tie sa menia prakticky neustale ako vinde nova verzia wowa preto vas radsej odkazem na dve skoro stale fora

http://team-cr.com -------> http://emupedia.com
http://www.uwc.evodev.org ------>uw-crew.com

-------Zatial to je vsetko pokial mate najaky dotaz piste na logomosvk@gmail.com-----

PS:ospravedlnujem sa za meskanie ale na starej emailovej schranke som nebol skoro polroka
cus sem tu uplne novy muj prvy prispevok ale pls reup tich linkov pls mne nejdu a este jeden dotaz to je hack pls napiste mi na icq me je 458942718 pls prosim velmo vsdetkych ak ste ludia pls :roll: :oops: :shock:


06 Okt 2008, 20:11
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.9.2008
Príspevky: 857
Karma: Level +3
Príspevok 
Citácia:
a este jeden dotaz to je hack pls napiste mi na icq me je 458942718
Sorry ale tejto casti nejak menej rozumiem :D
Mohol by si vysvetlit?


06 Okt 2008, 21:08
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.10.2008
Príspevky: 481
Karma: Level +1
Príspevok 
no je to tak ze tie linky mi moc nejdu treba ich reup a icq preto pre podrobnejsie vysvetlenie lebo s tohto som to nepochopil musel by som ist po kazdom kroku aby som ti ne*oje*** chapes preto kdo obetuje cas svojho zivota na to aby mi to vysvetlil bol by som velmy rad to vsetko :) :( tak nasiel by sa niekto a este mam dotaz ked chcem maby si na tom servery zahraly i moji kamosi kde sa regnu a aky bude realm list chapete tak napiste mi pls dakto na icq este raz ho davam 458942718 dik........


06 Okt 2008, 21:49
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.9.2008
Príspevky: 857
Karma: Level +3
Príspevok 
Mali by ste si uvedomit ze mat verejny server nieje take jednoduche... Zaprve treba mat dobry PC,dobry net a verejnu IP ked chcete aby stoho nieco bolo...
A kolko je tych kamosov? Par hracov utiahne aj hamachi (cez to mi uz frcal server 10ludi a viac = lagy :lol: )
Registracie... mozes urobit registracnu stranku alebo ich zaregistrujes rucne strucne ked su to kamosi :wink:


07 Okt 2008, 15:31
Profil  ICQ  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.10.2008
Príspevky: 974
Karma: Level +1
Príspevok 
a inac je to dost casovo narocne nejde len o to spravit server a hrat ale furt vyhadzaju dake nove patche treba opravovat bugy lebo potom ta hra stoji za .....


07 Okt 2008, 15:37
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.10.2008
Príspevky: 481
Karma: Level +1
Príspevok 
verejnu ip nemam ... teda nwm co to je :D neni tych kamosov tak vela najviac 5 a ako by som si tu registracnu stranku spravil a co ten realm list???


07 Okt 2008, 16:07
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.9.2008
Príspevky: 857
Karma: Level +3
Príspevok 
realm je IP WoW Serveru... hadam vies svoju IP :wink: tebe staci do realmlistu napisat set realmlist localhost ale ostatny musia namiesto local host napisat IP.. pokial nemas verejnu IP tak si to pravdepodobne spustis cez hamachi tak oni tam budu pisat tvoju hamachi adresu... tu mas napisanu v hamachi , to najdes.


07 Okt 2008, 16:22
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.10.2008
Príspevky: 481
Karma: Level +1
Príspevok 
ja mam hamachi len vubec nwm ako sa na tom roby a de to i na patch 2.4.3 ja mam ten :D a de to vsechno tak ze si nastavim q dam vendorov z veecami atd npc bossov upravim hp a damge to vsetko sa tam da ....


07 Okt 2008, 16:34
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.9.2008
Príspevky: 857
Karma: Level +3
Príspevok 
kostak píše:
a de to vsechno tak ze si nastavim q dam vendorov z veecami atd npc bossov upravim hp a damge to vsetko sa tam da ....
To mi oznamujes alebo sa am pytas? Prosim ta snaz sa pisat zrozumitelne ,, no ked nevies ani ako sa robi z hamachi tak server asi mat nebudes... nieje to nic jednoduche...


07 Okt 2008, 19:22
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.10.2008
Príspevky: 481
Karma: Level +1
Príspevok 
nikdo to neveselale naucil sa to nemal do zacipovane v hlave od nardenia vis


07 Okt 2008, 20:03
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.9.2008
Príspevky: 857
Karma: Level +3
Príspevok Re: .: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
kostak píše:
nikdo to neveselale naucil sa to nemal do zacipovane v hlave od nardenia vis
Prosim ta pis zrozumitelne .... ano ale treba ist postupne nie hned robit server... ale aj to mozno dakedy bude ... mohol by si zatial skusit niekde robit GM naucit sa commandy... casom mozno scriptovat .. a mozno dakedy aj urobis server ale ja by som sa dotoho uz nepustal bolo to aj pre mna tazke a strasne vela casu musis pritom stravit..

//autoeditácia príspevku ( 07 Oct 2008, 20:13 )
logomo píše:
Pe tych ktorych ako mna chitila WoWmania a neradi platia mam odporucanie ako si spravit vlastny WoW server
blablablablablablablablablablablablablablablablablabla.....
1. Nemusis za wow platit je kopa free server co maju uroven skoro ako offi
2. Tento postup som neskusal to je tvoj navod alebo si to z niekade skopcil?
3. Islo ti to?
4. Pre tych skusenejsich ktory uz mali nejake servery atd. emulator pouzivajte mangos.. odporucam :)


07 Okt 2008, 20:13
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2009
Príspevky: 23
Bydlisko: PC
Karma: Neutrál
Príspevok 
si dobry :)


11 Jan 2009, 17:58
Profil  YIM  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.12.2008
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
prosim cvas velmi pekne ak oto zrobim na verzii hry 3.0.9 plz aj z wotlkom prosimm


15 Mar 2009, 16:47
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.12.2008
Príspevky: 12
Karma: Level +1
Príspevok 
FIKY píše:
To mi oznamujes alebo sa am pytas? Prosim ta snaz sa pisat zrozumitelne ,, no ked nevies ani ako sa robi z hamachi tak server asi mat nebudes... nieje to nic jednoduche...
je to dost jednoduche,, hlavne si to zo zaciatku pozret v nejakych navodoch, len to clovek musi aj trosku hladat a nie hned ist na forum a pytat sa... hod si tam google a hladaj :)


24 Júl 2009, 11:41
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.9.2008
Príspevky: 857
Karma: Level +3
Príspevok 
Relatívne jednoduché je možno nahodiť ten server , úspešne ho spustiť , ale starať sa o to je niečo iné :wink:


24 Júl 2009, 13:39
Profil  ICQ  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.3.2009
Príspevky: 5
Karma: Neutrál
Príspevok nawody na wow servery
Navody na vytvorenie vlastneho servera a jeho spravu pre path 3.1.3 na webe : http://globalwowforum.mypage.cz/

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 23:30 )
Navody na vytvorenie wow serverou http://globalwowforum.mypage.cz/


01 Nov 2009, 0:30
Profil  ICQ  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.6.2006
Príspevky: 738
Karma: Level +2
Príspevok Re: .: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
Zdravim
Chcem sa spytat, je mozne nejak prevadzkovat server pre dvoch s dynamickou IP ? Resp, ide to inak ako cez hamachi ?


25 Mar 2010, 15:39
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.243s | 12 Queries | GZIP : On ]