Ano, a ako si mozes vsimnut, nie som tu jediny s takymi nazormi na Lesa...nevermind napísal:Ja ti len vravim nazorny priklad ty ......kua co nechapes ze ty si ako to turecko ktore stale ide za svojim bezohladu na to co myslia iny a davas to verejne na oci kazdemu
Ako som bol bezdomovcom v USA
chlapče, akýsi ostrý - nezdá sa ti? Mám pocit, že si mentálne nedorástol na to, aby si tu mohol zmysluplne debatovať. Skús si po sebe pričítať svoje odpovede na tomto fóre. Sú to v prevažne jedna, max. dve vety, ktoré sa vo väčšine prípadov ani netýkajú témy. Až to hraniči so spamom.V tvojom záujem ti odporúčam aspoň rok príspevky iba čítať a rozmýšlať o nich, ale v žiadnom prípade na ne nereagovať. Veľmi ti to pomôže - dozvieš sa niečo o problémoch Slovenska, doučíš sa slovenčinu, rozpoznáš jemne nuansy jazyka, ale hlavne naučíš sa porozumieť textu, ktorý čítaš, alebo píšeš. Vydrž. Držím ti palce.nevermind napísal:ty si mimo cely zivot, si ako v roky 1800 ked obycajny prosty ludia skoro nevedeli ze tu ide o cely svet a ie len o slovensko.
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
MM super, takze za rok sa tu uvidime ak to tu este bude existovat zatedy peacestans napísal:chlapče, akýsi ostrý - nezdá sa ti? Mám pocit, že si mentálne nedorástol na to, aby si tu mohol zmysluplne debatovať. Skús si po sebe pričítať svoje odpovede na tomto fóre. Sú to v prevažne jedna, max. dve vety, ktoré sa vo väčšine prípadov ani netýkajú témy. Až to hraniči so spamom.V tvojom záujem ti odporúčam aspoň rok príspevky iba čítať a rozmýšlať o nich, ale v žiadnom prípade na ne nereagovať. Veľmi ti to pomôže - dozvieš sa niečo o problémoch Slovenska, doučíš sa slovenčinu, rozpoznáš jemne nuansy jazyka, ale hlavne naučíš sa porozumieť textu, ktorý čítaš, alebo píšeš. Vydrž. Držím ti palce.
Les: maj sa tu dobre
Capone_SVK: maj nervy na toho Ratska
stans: aspom raz dodrz slovo (urazka mojej slovenciny)
Ratsko: si trapas uvedom sa (ja uz to robim)
-
t0m4s3
Admin
zaujimave ako ides sam proti sebe. Povies aby sme neurazali inych a sebe nastavili zrkadlo a ty presne toto nerobis tiez. Nieco ako Les ked kyda na Slovakov, tak zaroven kyda sam na seba - to mu ale asi nedochadzanevermind napísal:MM super, takze za rok sa tu uvidime ak to tu este bude existovat zatedy peace
Les: maj sa tu dobre
Capone_SVK: maj nervy na toho Ratska
stans: aspom raz dodrz slovo (urazka mojej slovenciny)
Ratsko: si trapas uvedom sa (ja uz to robim)
-
fuCKYou
Medium Professional
Ale vravi pravdu ako je to zo slovenskom a ako som sa o tom presvedcil dnes od vas, cest vinimkamt0m4s3 napísal:zaujimave ako ides sam proti sebe. Povies aby sme neurazali inych a sebe nastavili zrkadlo a ty presne toto nerobis tiez. Nieco ako Les ked kyda na Slovakov, tak zaroven kyda sam na seba - to mu ale asi nedochadza
-
osiris/cannabis
Medium Expert
-
Curtis Jackson
Expert
ti vole teraz som si to prečital teda les nechcem tiliezd do riti ale fakt RESPECT.Mozno si budes o mne mysliet ze som dake tela ale ja by som takto chcel dopadnut jaj boze čo ja by som za to dal keby som bol v amerike a tomu verte ze ja sa tam raz k**** dostanem.A mimochodom preco a ako si sa dostal do ameriky?
-
okonenipica
Zablokovaný