|
|
|
| Autor |
Správa |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 13:15 Predmet: Ako správne inštalovať grafické drivery ? (nVidia) |
|
|
Zaujímalo by ma, ako by sa správne mali inštalovať grafické drivery, konkrétne na nVidia. Keď totiž napr. chcem updatovať drivery, tak najprv staré odinštalujem a po reštarte sa mi spustí sprievodca novým hardwarom, tak ho vypnem a drivery nainštalujem normálne cez inštalátor.
Je na tomto niečo zlé? Drivery doteraz prakticky vždy fungovali, ale nemôže to napr. narušiť registre?
Mám teda inštalovať cez inštalátor alebo cez sprievodcu?
Mám Asus Geforce 6600LE a WinXP Pro SP1 OEM. |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1217 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 14:16 Predmet: |
|
|
| Podľa mňa len nainštaluješ novšie. Ja som to tak spravil a nieje problém. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 14:24 Predmet: |
|
|
| tvoj postup je správny, ja tak tiež inštalujem ovladače |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 15:23 Predmet: |
|
|
No hej, len chcem vedieť, aký spôsob inštalácie je najlepší.
Inštalátor verzus Sprievodca inštaláciou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2072 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 17:36 Predmet: |
|
|
| Racius napísal: |
No hej, len chcem vedieť, aký spôsob inštalácie je najlepší.
Inštalátor verzus Sprievodca inštaláciou. |
Pokiaľ majú Tvoje ovládače inštalátor, nemáš dôvod, prečo by si mal používať sprievodcu. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 02 Sep 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
Dobre, dík za radu. Zostanem pri mojom spôsobe inštalácie, čiže inštalátor.
A teraz ešte niečo.
ForceWare 91.31. S týmyto ovládačmi nie som velmi spokojný. Inštaujú totiž nejaký prídavný software, nejaký control panel a navyše ten hajzlík ešte po štarte Winu hlási, že nemám SLi konfiguráciu a preto nebude môcť byť aktivovaná.
Prešiel som teda naspäť na drivery v84.21, ktoré fungujú bez problémov a každá aplikácia ide tak ako má. AŽ na jednu.
The Sims 2 Glamour Life - Release by Razor1911.
Niektoré objekty sa špatne zobrazujú a pri vypnutí dôjde k chybe a neuložia sa posledné zmeny.
Nevie o tom niekto niečo? Chyba cracku? Chyba hry? Alebo chyba v konfigurácii?
Toto reportoval aj jeden kamoš, ktorý má Geforce 4MX a ForceWare 84.21
Updatovaním na 91.31 sa nič nevyriešilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 21:01 Predmet: Re: Ako správne inštalovať grafické drivery ? (nVidia) |
|
|
Zaujímalo by ma, ako by sa správne mali inštalovať grafické drivery, konkrétne na nVidia. Keď totiž napr. chcem updatovať drivery, tak najprv staré odinštalujem a po reštarte sa mi spustí sprievodca novým hardwarom, tak ho vypnem a drivery nainštalujem normálne cez inštalátor.
Je na tomto niečo zlé? Drivery doteraz prakticky vždy fungovali, ale nemôže to napr. narušiť registre?
Mám teda inštalovať cez inštalátor alebo cez sprievodcu?
Mám Asus Geforce 6600LE a WinXP Pro SP1 OEM. |
tak ako si instaloval doteraz tak je to SPRAVNE.. neni v tom ziadna chyba.. presne tak instalujem aj ja.. a registre ti to neposkodi.. nemusis sa bat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 21:03 Predmet: |
|
|
Dobre, dík za radu. Zostanem pri mojom spôsobe inštalácie, čiže inštalátor.
A teraz ešte niečo.
ForceWare 91.31. S týmyto ovládačmi nie som velmi spokojný. Inštaujú totiž nejaký prídavný software, nejaký control panel a navyše ten hajzlík ešte po štarte Winu hlási, že nemám SLi konfiguráciu a preto nebude môcť byť aktivovaná.
Prešiel som teda naspäť na drivery v84.21, ktoré fungujú bez problémov a každá aplikácia ide tak ako má. AŽ na jednu.
The Sims 2 Glamour Life - Release by Razor1911.
Niektoré objekty sa špatne zobrazujú a pri vypnutí dôjde k chybe a neuložia sa posledné zmeny.
Nevie o tom niekto niečo? Chyba cracku? Chyba hry? Alebo chyba v konfigurácii?
Toto reportoval aj jeden kamoš, ktorý má Geforce 4MX a ForceWare 84.21
Updatovaním na 91.31 sa nič nevyriešilo. |
jj tie 91.31 sa aj mne je**li... tiez mi po starte ukazovalo to SLI fuck a neslo to vobec vypnut... ja som ostal pri 81.95 ovladacoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
juraj++ Light Expert

Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 59
Zaslal: 12 Okt 2006, 14:37 Predmet: sd |
|
|
| smis ti neblbne pre ovladace ale preto ze to je ripko |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 12 Okt 2006, 14:49 Predmet: |
|
|
RIP to nie je a už som to aj tak vyriešil.
Problém bol s prídavkami do hry, Maxis zase trošku zmenil engine a bolo treba nový CEP.
Jeho tvorca, pán Numenor bol na dovolenke a nová verzia bola vypustená až 14. septembra.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|