Ako ste prezili pubertu?
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie ze by som bol uz z tohto obdobia von ale v podstate uz ma asi ziadna radikalna zmena necaka takze to mozem zhodnotit
kedze som sa vacsinou stykal so starsimi ludmi tak som sa vacsinou aj spraval na vyssi vek a tym padom na aj pochaba nalada presla v nejakych 15 a teraz som uz kludny stary clovek hoci mam len o dva roky viac
znie to divne ale uz sa citim tak nejak umiernene aj v skole patrim k lepsiemu priemeru a hoci sa obcas podari nejaky ulet uz sa citim ako viac-menej stabilny clovek ktory ma vsetko do detailov premyslene a len sa riadi podla nejakeho planu a nenechava nic na nahodu 
-
Martinspeed
Medium Expert
-
bolek
Guru
Zo zaciatku som bola priserne ctiziadostiva, vytrvala, uceniachtiva bifloska, ale potom nejako prisli prve vytznictva, prva pozaskola, prvy alkohol, prva cigaretka, prva disco, prve patky, prve neurobene ulohy...tak klasika
vramci normy. To trvalo tak rok - dva, potom som sa zmiernila, teraz vsetko s mierou, aj ucit som sa zacala, ale len to, co ma bavi a potrebujem
. Zmenila som sa dost, prestala som fajcit, pit, bavit sa chodim prilezitostne, volovinky a ucenie primerane veku
. Ak to bola vobec puberta, tak sme ju vsetci prezili vsetci uplne fpoho.
serem na skolu, ligam z dvoch predmetov....mna bavia kompy tak sedim pri kompe, ked som vonku tak bud idem pofotit daco alebo pijeme a tak...zabavat sa na disca a nejake party na byte nechodim
ad: ma puberta urcite nieco solocne s tym ze sa s mamou hadam uz cca 7 rokov kazdy den nonstop...a cim viac casu prejde tym horsie
ad: ma puberta urcite nieco solocne s tym ze sa s mamou hadam uz cca 7 rokov kazdy den nonstop...a cim viac casu prejde tym horsie
fuuuuu moja puberta na strednej bola velmi zla
... chytila ma smrt mojho buaceka ktoreho som bohuzial nepoznala a zacala som nad tym premyslat a rozmyslat ze preco to tak je a ako... mali to somnou tazke a nielen rodicia ale najma aj spoluziacky ktore sa mi pokusali pomahat ako len vedeli... no nakoniec som sa z toho dostala po 2 rokoch...
a co sa tyka skoly tak to som bola taky priemerny ziak, ale nechodila som sa zabavat to ma nebavilo vymetat bary
ja som skor sportovy typ a ked som mohla venovala som sa cisto sportom, ci uz aktivne basketu alebo pasivne volejbalu a plavaniu... 
a co sa tyka skoly tak to som bola taky priemerny ziak, ale nechodila som sa zabavat to ma nebavilo vymetat bary
-
bolek
Guru
Ked vidim tych namrzenych dospelakov, ktori hundru na cely svet, stale sa len stazuju, nadavaju, ake je vsetko nespravdlive a za cely tyzden sa ani nezasmeju, tak sa pytam sama seba, ci je to ta dospelost. Ze ak hej, tak ani ja nechcem byt dospela. Ale co uz, raz do toho sveta vhupnem a mam taky pocit, ze uz to nebude dlho trvatpoharvody napísal:ako tak rozmyslam ja nechcem byt dospelaaaaaa!!!!:)
-
Eidos
Light Expert
S odstupom casu obdivujem svojich rodicov ako mohli tolerovat vsetky tie moje vystrelky pocas puberty. A nasledne ma pustit do zahranicia studovat.
Stredna skola bola hrozna, v 2. triede som sla na reparat z historie a marxizmu (to boli casy...).
Bola som metalista, potom pankac. Tomu som prisposobovala ako obliekanie tak aj spravanie... Uf... no bolo to tazkeee...
Stredna skola bola hrozna, v 2. triede som sla na reparat z historie a marxizmu (to boli casy...).
Bola som metalista, potom pankac. Tomu som prisposobovala ako obliekanie tak aj spravanie... Uf... no bolo to tazkeee...
ou to sa da ? prejst z metalu na punk? ved to je krok spät..Eidos napísal:S odstupom casu obdivujem svojich rodicov ako mohli tolerovat vsetky tie moje vystrelky pocas puberty. A nasledne ma pustit do zahranicia studovat.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe