ou to sa da ? prejst z metalu na punk? ved to je krok spät..Eidos napísal:S odstupom casu obdivujem svojich rodicov ako mohli tolerovat vsetky tie moje vystrelky pocas puberty. A nasledne ma pustit do zahranicia studovat.
Stredna skola bola hrozna, v 2. triede som sla na reparat z historie a marxizmu (to boli casy...).
Bola som metalista, potom pankac. Tomu som prisposobovala ako obliekanie tak aj spravanie... Uf... no bolo to tazkeee...
Ako ste prezili pubertu?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
strednaaaa ,, najlepsie obdobie
myslim teda najblaznivejsie, same problemy: uteky zo skoly, falosne ospravedlnenky, zle znamky, ale aj prve lasky, zalozenie punk rockovej kapely, cigarety, alkohol, nejaka mariska
teraz som sa trochu skludnil, bolo vselico, ale spominam na to rad a s usmevom ako aj rodicia ....
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ja som mal tazke detstvo ... v desiatich som prestupil na inu skolu , potom to prislo ... alkohol, sex, drogy a potom ked som mal 11 rokov
:D ale teraz vazne. Moja puberta neprebiehala nejako burlivo, skor som bol uzavrety do seba a casto som mal depresie (keby v tedy bolo emo tak som king
) Ale stale som bol (teda aspon myslim) na rozumovo vyssej urovni ako moji rovesnici a to bol asi aj problem, nevidel som o com by sme sa spolu mohli bavit, vsetko co robili mi pripadalo strasne povrchne. To o com je zivot som si uvedomil pred par rokmi, zistil som ze ja potreben ist sa aj zabavat, aj povrchna zabava je sem tam lepisa ako ziadna zabava. Zacal sok jazdit na skate a tym som sa dostal do inej partie ludi. V triede sme nikdy neboli nejaky dobry kolektiv, cize tam som si partiu nenasiel, ale teraz v poslednom rocniku sa vztahy podstatne zlepsili. Teraz ked sa uz moja puberta konci tak si uvedomujem, ze to nebolo az take zle
som spokojny boli casy ked som sa dostal aj do problemov aj ked som z problemov zachranoval ostatnych. nic co sa stalo nelutujem, lutujem len to co sa stat mohlo a nestalo 
Ako ste prezili pubertu?
stredná škola nebola nič moc , ale to sa dalo čakať .. ved väčšina vecí čo ostatných baví mňa nebaví, ťažko nájdem niekoho s kým mám o čom
môj mentálny a morálny vývoj sa moc nezrýchlil (priemyslovka)
s učivom som nemal problémy, v triede som patril do prvej trojky prospechovo
len veľmi málo ľudí (1-5) s ktorými som vedel viesť rozumný rozhovor, takže bieda
a teraz na vysokej je to iná mentálna úroveň, ale opäť absencia kolektívu
nikdy som nebol členom žiadneho kolektívu a to nie len preto, že som namyslený sebec, ale hlavne preto, že nikdy sa riadny nevytvoril
na strednej som prešiel od hiphopu k metalu (death), čo mi v mojom duševnom rozpoložení tiež nepomohlo
môj mentálny a morálny vývoj sa moc nezrýchlil (priemyslovka)
s učivom som nemal problémy, v triede som patril do prvej trojky prospechovo
len veľmi málo ľudí (1-5) s ktorými som vedel viesť rozumný rozhovor, takže bieda
a teraz na vysokej je to iná mentálna úroveň, ale opäť absencia kolektívu
nikdy som nebol členom žiadneho kolektívu a to nie len preto, že som namyslený sebec, ale hlavne preto, že nikdy sa riadny nevytvoril
na strednej som prešiel od hiphopu k metalu (death), čo mi v mojom duševnom rozpoložení tiež nepomohlo
-
Enduro3333
Medium Professional
Tak ja som bol ten výšší priemer ako niektorí písali ... dobra pamäť a daval som pozor na hodinach tak s 2-3 som hravo preliezol a zmaturoval na jedničky
často som bol samotar ale postupne v 2/3 ročniku ma vzali do partie za čo som vdačny dodnes. problemom som sa snažil vyhybat nefajčil som ale za to hodne športoval hlavne bojové športy...a samozrejeme popri tom som si zarabal celkom slusne ..čo mi otec pomohol vybavit na zaklade protekcie jednu fajn platenu brigadu ..No povedzte ktory z vas moze povedat ze som v 17/18 rokoch mesačne zarobil 5 až 8 tisic SK vlastnou pracou....prve lasky prví sex proste užasne časi na prelome 3/4 ročnika som spoznal super chalana mal 26 mal vlastny byt ...a po par veciach čo som mu pomohol zariadit (labak)dalej radsej nekomentujem.... mi dal kluce od svoje bytu kde som priležitostne prespaval lebo ja som nebol priamo z BA a priležitostne no častejsie si vodil partnerky a občas tam organizoval žure weekendove ktoreho sa aj kamos rad zučastnoval a cca dasich 15 ludi takze bola sradna na byte
život to bol dobry život to bol krasny no teraz sedim v kancelarii robim IT technika a smutim po strednej.(to je 2 roky dozadu
).... po tých malichernych starostiach po rozlamaných srdciach a po tolkej radosti a zabavi....
Teraz ?teraz treba platit učty riešit problemi a za potom moze byt zabava...
často som bol samotar ale postupne v 2/3 ročniku ma vzali do partie za čo som vdačny dodnes. problemom som sa snažil vyhybat nefajčil som ale za to hodne športoval hlavne bojové športy...a samozrejeme popri tom som si zarabal celkom slusne ..čo mi otec pomohol vybavit na zaklade protekcie jednu fajn platenu brigadu ..No povedzte ktory z vas moze povedat ze som v 17/18 rokoch mesačne zarobil 5 až 8 tisic SK vlastnou pracou....prve lasky prví sex proste užasne časi na prelome 3/4 ročnika som spoznal super chalana mal 26 mal vlastny byt ...a po par veciach čo som mu pomohol zariadit (labak)dalej radsej nekomentujem.... mi dal kluce od svoje bytu kde som priležitostne prespaval lebo ja som nebol priamo z BA a priležitostne no častejsie si vodil partnerky a občas tam organizoval žure weekendove ktoreho sa aj kamos rad zučastnoval a cca dasich 15 ludi takze bola sradna na byte
život to bol dobry život to bol krasny no teraz sedim v kancelarii robim IT technika a smutim po strednej.(to je 2 roky dozadu
Teraz ?teraz treba platit učty riešit problemi a za potom moze byt zabava...
-
JohnFrusciante
Star
ja asi svoju pubertu este zijem. myslim ze to nie je nejaky brutal ale mam bratranca s ktorym to brutalne trepe. pochadza s brutalne krestanskej rodiny z bohom bol veci kamarat jak zo svojim naj kamosom. proste bol slusny. a teraz sa buchol do jednej kur*y tak zacal chlastat hresit a robit brutalne somariny. akoze vela ludi pije hresi robi kraviny ale keby ste videli jeho. nic poriadne nevie blbec
-
JohnFrusciante
Star
tak ja tu pubertu si myslim, ze momentalne prezivam
kazdy piatok nejaka blbost (alkohol, vodne fajky, dievcata
, vystrajanie na chatach, v mestach a pod), popijanie alkoholu po ukonceni vyucovania
(planujem aj pred zacatim
), falosne ospravedlnenky, casto sme oficialne na cervenom krizi (neoficialne sme doma/ robime voloviny vonku)
ucenie? to je neznamy pojem. raz za cas sa mozno naucim na nejaku pisomku, ale znamky mam celkom fajn (okrem biologie )
a zeby som bol zavisly na nejakej skupine, bol nejaky naboznesky fanatik(sekta)? to vobec... hudbu pocuvam od system of a down po 2paca cez elan
a v ziadnej sekte nastastie niesom
chvalabohu, ze muzi su v puberte cely zivot
kazdy piatok nejaka blbost (alkohol, vodne fajky, dievcata
ucenie? to je neznamy pojem. raz za cas sa mozno naucim na nejaku pisomku, ale znamky mam celkom fajn (okrem biologie )
a zeby som bol zavisly na nejakej skupine, bol nejaky naboznesky fanatik(sekta)? to vobec... hudbu pocuvam od system of a down po 2paca cez elan
chvalabohu, ze muzi su v puberte cely zivot
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm popravde ? podla mna chlap nikdy z puberty uplne nevyrstie .. vzdy sa najde chut spravit neico specialne ( ci uz dobre ,alebo menej
) ... ale k mojej puberte ?
.. hmm namahava ... klasika prechod na strednu (priemerovo v prvej petke v triede
), fajcenie, novi kamarati, chlastanie, zabava vo velkom, dievcata, kraviny a vecnaaa sranda !
... ale nebolo to ziadne vazne .. nerobili sme ziadne radikalne veci v puberte .. niektori sa v puberte mlatia aby zdvihli svoje sebavedomie, my sme radsej dali chatovacku, popili sme a hrali sme schovku
... zmenu hudobneho stylu som nejaku radikalnu neprezil .. pred pubertou som pocuval elan ( cize tiez rock ) a postupne som prechadzal na Iron Maiden .. takze nic svetoborne, ako ked sa niekto obrati z metalu na HH
... takze jednoducho povedane puberta nebola problemova, skor to bola jedna velka zabava a akcia
...
-
dew6
Light Star
Ja sa radím k tzv. aktívnym študentkám - niekedy je to otravné, no nemôžem si pomôcť...
No a prúsery, ako si spomínal má úplne každý, či už väčšie alebo menšie....
Nemusí ťa však voziť policajné auto domov každý deň . . .

No a to, čo písal kolega predo mnou
, že chlapi z puberty nikdy nevyrastú, potvrdzujem...áno, áno, vedia sa niekedy zachovať zodpovedne, ale v nich je vždy niečo....také....pubertálne....
Môjho priateľa napríklad vie v duchaplnej romantickej chvíľke napadnúť taká .......
!
Či už je to vtip alebo nejaká "úchylačina"...
No a prúsery, ako si spomínal má úplne každý, či už väčšie alebo menšie....
Nemusí ťa však voziť policajné auto domov každý deň . . .
No a to, čo písal kolega predo mnou
Môjho priateľa napríklad vie v duchaplnej romantickej chvíľke napadnúť taká .......
Či už je to vtip alebo nejaká "úchylačina"...
-
triple
Guru wannabe
tak neviem looser som nebol ale tak nebol som najoblúbenejší ale zase nebol som ani pod nimi patril som medzi nich ale nepovazoval som sa za takého istého...
no čo sa učenia týka? vôbec som sa neučil ale že vôbec a šlapalo to do pohody že som bol trocha nad priemerom ale nebol som na špici heh......takže školu som flákal ale nikdy som nešiel pozoa školu nevedl som si zohnať ospravedlneku a ked som sa ich naučil falšovať tak som už bol preč zo školy heh.. tak už nič
no čo sa učenia týka? vôbec som sa neučil ale že vôbec a šlapalo to do pohody že som bol trocha nad priemerom ale nebol som na špici heh......takže školu som flákal ale nikdy som nešiel pozoa školu nevedl som si zohnať ospravedlneku a ked som sa ich naučil falšovať tak som už bol preč zo školy heh.. tak už nič