Ako ste prezili pubertu?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm popravde ? podla mna chlap nikdy z puberty uplne nevyrstie .. vzdy sa najde chut spravit neico specialne ( ci uz dobre ,alebo menej
) ... ale k mojej puberte ?
.. hmm namahava ... klasika prechod na strednu (priemerovo v prvej petke v triede
), fajcenie, novi kamarati, chlastanie, zabava vo velkom, dievcata, kraviny a vecnaaa sranda !
... ale nebolo to ziadne vazne .. nerobili sme ziadne radikalne veci v puberte .. niektori sa v puberte mlatia aby zdvihli svoje sebavedomie, my sme radsej dali chatovacku, popili sme a hrali sme schovku
... zmenu hudobneho stylu som nejaku radikalnu neprezil .. pred pubertou som pocuval elan ( cize tiez rock ) a postupne som prechadzal na Iron Maiden .. takze nic svetoborne, ako ked sa niekto obrati z metalu na HH
... takze jednoducho povedane puberta nebola problemova, skor to bola jedna velka zabava a akcia
...
-
dew6
Light Star
Ja sa radím k tzv. aktívnym študentkám - niekedy je to otravné, no nemôžem si pomôcť...
No a prúsery, ako si spomínal má úplne každý, či už väčšie alebo menšie....
Nemusí ťa však voziť policajné auto domov každý deň . . .

No a to, čo písal kolega predo mnou
, že chlapi z puberty nikdy nevyrastú, potvrdzujem...áno, áno, vedia sa niekedy zachovať zodpovedne, ale v nich je vždy niečo....také....pubertálne....
Môjho priateľa napríklad vie v duchaplnej romantickej chvíľke napadnúť taká .......
!
Či už je to vtip alebo nejaká "úchylačina"...
No a prúsery, ako si spomínal má úplne každý, či už väčšie alebo menšie....
Nemusí ťa však voziť policajné auto domov každý deň . . .
No a to, čo písal kolega predo mnou
Môjho priateľa napríklad vie v duchaplnej romantickej chvíľke napadnúť taká .......
Či už je to vtip alebo nejaká "úchylačina"...
-
triple
Guru wannabe
tak neviem looser som nebol ale tak nebol som najoblúbenejší ale zase nebol som ani pod nimi patril som medzi nich ale nepovazoval som sa za takého istého...
no čo sa učenia týka? vôbec som sa neučil ale že vôbec a šlapalo to do pohody že som bol trocha nad priemerom ale nebol som na špici heh......takže školu som flákal ale nikdy som nešiel pozoa školu nevedl som si zohnať ospravedlneku a ked som sa ich naučil falšovať tak som už bol preč zo školy heh.. tak už nič
no čo sa učenia týka? vôbec som sa neučil ale že vôbec a šlapalo to do pohody že som bol trocha nad priemerom ale nebol som na špici heh......takže školu som flákal ale nikdy som nešiel pozoa školu nevedl som si zohnať ospravedlneku a ked som sa ich naučil falšovať tak som už bol preč zo školy heh.. tak už nič
-
RoQa
Darca
Ja to prave prezivam asi tak ze mam 3 roky zaracha
(alkohol ) ale nemozem povedat ze sa ucim zle tiez taky lepsi priemer :Dale ja som nazoru uzit si co najviac zivot lebo ked si spomeniem na zakladku a tam som bol knihomol tak mi je luto ze som si ju neuzil skoro vobec preto si strednu=gympel chcem uzit co najviac ako aj vysku ked tam dojdem 
-
expo-br
Amateur
Ja uz mam pubertu za sebou, no boli to blaznive roky zivota chdenie mimo skolu, diskoteky a robenie roznych volovin na intraku. A tiez ma skoro vyhodili zo strednej no som rad ze to mam zasebou ale niekedy mam pocit sa mi obcas vracia puberta
. teraz uz studujem na vysokej a stredna bola najlepsia... chcel by som sa este vratit a prezit si to este raz