boli ste knihomolmi,priemernymi studentmi alebo flakacmi a party boymi?pacilo sa vam to obdobie?ako na nho spominate?mali ste vtedy nejake vazne prusery? (v skole a v rodine,so vztahmi atd..)
Ako ste prezili pubertu?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ako ste prezili pubertu?
pubertou myslim skor strednu skolu
boli ste knihomolmi,priemernymi studentmi alebo flakacmi a party boymi?pacilo sa vam to obdobie?ako na nho spominate?mali ste vtedy nejake vazne prusery? (v skole a v rodine,so vztahmi atd..)

-
peterkozel
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
seth82
Darca
Ech..no bol som knihomol, ja a diskoteky - moc sme k sebe nesli, spravanie sice nebolo najlepsie, to je pravda, ale nebolo to az take zle zasa...vsetko sa vsak zmenilo na VS, ako keby ma odtrhli z retaze...a nie je tomu inac ani teraz...este furt si rad vyhodim z kopytka v nejakom klube, o 3 dni ma to caka zasa
ale na tie casy na Gympli spominam v dobrom...ziadne starosti so zamestnanim, VS, projektami, prenajmom domu, danami a tak dalej...
ja som bol prospechovo medzi tymi najlepsimi
sorry ak to znie namysleno, ale proste to tak bolo. neucil som sa vela, mam tak trocha fotograficku pamat
gympel by som velmi rad zazil znova, ale zaciatok perfektnych 8 rokov by som rad zmenil, vztahy niektorych spoluziakov ku mne boli v rovine asi takej, ze on ma protekciu a tak
ale posledne 4 roky nemali chybu. a puberta nebola nejak extra burliva az na nejake kiksy 
So mnou puberta nelomcovala. Takze toto obdobie som prezil bez ujmy na zdravi. Nemal som ziadne vacsie problemy ani v skole a ani vo vztahoch.
Ja a flakanie? Asi tazko. Skolu beriem ako hru. A pravidla si vyrabam sam.
Nikdy som nebol biflos, ale kedze mam dobru pamät drvivu väcsinu som si zapamätal (naucil) uz v skole. Takze doma staci dotaihnut nejake drobnosti. Vzdy som patril a aj patrim ku spicke. Kto ma pozna moze dosvedcit.
(pri vsetkej skromnosti)
Ja a flakanie? Asi tazko. Skolu beriem ako hru. A pravidla si vyrabam sam.
Nikdy som nebol biflos, ale kedze mam dobru pamät drvivu väcsinu som si zapamätal (naucil) uz v skole. Takze doma staci dotaihnut nejake drobnosti. Vzdy som patril a aj patrim ku spicke. Kto ma pozna moze dosvedcit.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
misokgb
King
Tak, nasypem aj ja daco do mlejnka 
So mnou sa to tahalo uz od ZS, prusery tam, pokarhanie riaditelom, inak znamky slusne, ZS tak 1-2, sem tam tri.
Na strednej prvy rok, tiez hojne pokarhani atd
4ka nebola, druhy rocnik tusim tiez 4 nebola, dochadzka 99%. V tretom uz stvorky + reparat na konci z matiky. Vo stvrtom uz.. No len tak tak, sem tam blic, spravanie dobre akurat kantori nevedia pochopit srandu, za to ja uz nemozem. Inak skoro furt doma. Knihomil urcite nie, skor som tazil zo sikovnosti a postacilo mi pisat poznamky a davat pozor na hodinach, a trojka ista... Ulohy v podstate nikdy nerobil doma, vsetko v skole, take, ze zaspavanie na nultu to je samozrejmost. V tretom na rok podmienecne. Ale inak, no nepoviem hop, kym som nezaturoval... 
So mnou sa to tahalo uz od ZS, prusery tam, pokarhanie riaditelom, inak znamky slusne, ZS tak 1-2, sem tam tri.
Na strednej prvy rok, tiez hojne pokarhani atd
-
krupica_dnb
Medium Professional
Potom daj vedieťmisokgb napísal:Tak, nasypem aj ja daco do mlejnka
Na strednej prvy rok, tiez hojne pokarhani atd4ka nebola, druhy rocnik tusim tiez 4 nebola, dochadzka 99%. V tretom uz stvorky + reparat na konci z matiky. Vo stvrtom uz.. No len tak tak, sem tam blic, spravanie dobre akurat kantori nevedia pochopit srandu, za to ja uz nemozem. Inak skoro furt doma. Knihomil urcite nie, skor som tazil zo sikovnosti a postacilo mi pisat poznamky a davat pozor na hodinach, a trojka ista... Ulohy v podstate nikdy nerobil doma, vsetko v skole, take, ze zaspavanie na nultu to je samozrejmost. V tretom na rok podmienecne. Ale inak, no nepoviem hop, kym som nezaturoval...
-
zuzkazuzka
VIP
Ja asi klasika - samá platonická láska, pobláznenie do hudobných skupín, všetci dospeláci boli najväčší trapkáči... k tomu občas nejaká diskotéka, alkohol, chalani....
Ale myslím, že som bola taký nadpriemer... Nezlákali ma cigarety, výtržníctvo, záškoláctvo ani úteky z domu.... Celkom úspešne som sa dopracovala do veku, kedy už sa nad tým obdobím len pousmejem a dúfam, že jedného dňa, keď budem mať deti, tak to bude s nimi v období puberty rovnako bezproblémové
Ale myslím, že som bola taký nadpriemer... Nezlákali ma cigarety, výtržníctvo, záškoláctvo ani úteky z domu.... Celkom úspešne som sa dopracovala do veku, kedy už sa nad tým obdobím len pousmejem a dúfam, že jedného dňa, keď budem mať deti, tak to bude s nimi v období puberty rovnako bezproblémové
-
Vesper
Professional
nie ze by som bol uz z tohto obdobia von ale v podstate uz ma asi ziadna radikalna zmena necaka takze to mozem zhodnotit
kedze som sa vacsinou stykal so starsimi ludmi tak som sa vacsinou aj spraval na vyssi vek a tym padom na aj pochaba nalada presla v nejakych 15 a teraz som uz kludny stary clovek hoci mam len o dva roky viac
znie to divne ale uz sa citim tak nejak umiernene aj v skole patrim k lepsiemu priemeru a hoci sa obcas podari nejaky ulet uz sa citim ako viac-menej stabilny clovek ktory ma vsetko do detailov premyslene a len sa riadi podla nejakeho planu a nenechava nic na nahodu 
-
Martinspeed
Medium Expert
-
bolek
Guru
Zo zaciatku som bola priserne ctiziadostiva, vytrvala, uceniachtiva bifloska, ale potom nejako prisli prve vytznictva, prva pozaskola, prvy alkohol, prva cigaretka, prva disco, prve patky, prve neurobene ulohy...tak klasika
vramci normy. To trvalo tak rok - dva, potom som sa zmiernila, teraz vsetko s mierou, aj ucit som sa zacala, ale len to, co ma bavi a potrebujem
. Zmenila som sa dost, prestala som fajcit, pit, bavit sa chodim prilezitostne, volovinky a ucenie primerane veku
. Ak to bola vobec puberta, tak sme ju vsetci prezili vsetci uplne fpoho.