Ako ste prezili pubertu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako ste prezili pubertu?

Príspevok od používateľa pinacolada »

pubertou myslim skor strednu skolu :wink:
boli ste knihomolmi,priemernymi studentmi alebo flakacmi a party boymi?pacilo sa vam to obdobie?ako na nho spominate?mali ste vtedy nejake vazne prusery? (v skole a v rodine,so vztahmi atd..)
:)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

bol som taky lepsi priemer. ani daleka nie knihomol. bezne som sa zabaval, ale neprehanal som to... boli to krasne casy...
ale teraz na vyske a an intraku, sa este viac zabavame a menej ucime... nestazujem sa, ale tak trebalo by sa aj poucit... :)
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

nevem ešte asi prežívam lebo som taký malý lajdák nechce sa mi učiť :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

povedal by som, ze vacsina userov fora ju ma pred sebou:)
ad otazka - v pohode, ja sa na svoj zivot nestazujem.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

fuu puberta bola burliva, bol som uplne iny ako teraz, ale chcel by som mat este takych 7.rokov menej...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

zavávam sa možno až príliš a som lenivý sa učiť a ľportovať, achyo... :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

krasna to doba. starost akurat o to ci ma vyvola alebo nie. chacha. kiezby sa tie casy ked si clovek mysli ze je uz dospely vratili.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja ju este prezivam a asi aj dlho budem :lol: prusery? noo, to by bolo na dlho, ale taky najnovsi - zapalena stena v skolskych WC = pokarhanie riaditelom skoly :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ech..no bol som knihomol, ja a diskoteky - moc sme k sebe nesli, spravanie sice nebolo najlepsie, to je pravda, ale nebolo to az take zle zasa...vsetko sa vsak zmenilo na VS, ako keby ma odtrhli z retaze...a nie je tomu inac ani teraz...este furt si rad vyhodim z kopytka v nejakom klube, o 3 dni ma to caka zasa :) ale na tie casy na Gympli spominam v dobrom...ziadne starosti so zamestnanim, VS, projektami, prenajmom domu, danami a tak dalej...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja som bol prospechovo medzi tymi najlepsimi :oops: sorry ak to znie namysleno, ale proste to tak bolo. neucil som sa vela, mam tak trocha fotograficku pamat :P gympel by som velmi rad zazil znova, ale zaciatok perfektnych 8 rokov by som rad zmenil, vztahy niektorych spoluziakov ku mne boli v rovine asi takej, ze on ma protekciu a tak :? ale posledne 4 roky nemali chybu. a puberta nebola nejak extra burliva az na nejake kiksy :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

So mnou puberta nelomcovala. Takze toto obdobie som prezil bez ujmy na zdravi. Nemal som ziadne vacsie problemy ani v skole a ani vo vztahoch.
Ja a flakanie? Asi tazko. Skolu beriem ako hru. A pravidla si vyrabam sam. :lol:
Nikdy som nebol biflos, ale kedze mam dobru pamät drvivu väcsinu som si zapamätal (naucil) uz v skole. Takze doma staci dotaihnut nejake drobnosti. Vzdy som patril a aj patrim ku spicke. Kto ma pozna moze dosvedcit. :D (pri vsetkej skromnosti)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

v pohodicke;) strednou som sa v podstate prepil so slusnymi vysledkami..ale nevystrajal som tak ako vystrajam teraz :) kludne by som si zopakoval SS(aspon od 3 do 5 rocnika)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Tak, nasypem aj ja daco do mlejnka :D

So mnou sa to tahalo uz od ZS, prusery tam, pokarhanie riaditelom, inak znamky slusne, ZS tak 1-2, sem tam tri.
Na strednej prvy rok, tiez hojne pokarhani atd :D 4ka nebola, druhy rocnik tusim tiez 4 nebola, dochadzka 99%. V tretom uz stvorky + reparat na konci z matiky. Vo stvrtom uz.. No len tak tak, sem tam blic, spravanie dobre akurat kantori nevedia pochopit srandu, za to ja uz nemozem. Inak skoro furt doma. Knihomil urcite nie, skor som tazil zo sikovnosti a postacilo mi pisat poznamky a davat pozor na hodinach, a trojka ista... Ulohy v podstate nikdy nerobil doma, vsetko v skole, take, ze zaspavanie na nultu to je samozrejmost. V tretom na rok podmienecne. Ale inak, no nepoviem hop, kym som nezaturoval... :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

misokgb napísal:Tak, nasypem aj ja daco do mlejnka :D

So mnou sa to tahalo uz od ZS, prusery tam, pokarhanie riaditelom, inak znamky slusne, ZS tak 1-2, sem tam tri.
Na strednej prvy rok, tiez hojne pokarhani atd :D 4ka nebola, druhy rocnik tusim tiez 4 nebola, dochadzka 99%. V tretom uz stvorky + reparat na konci z matiky. Vo stvrtom uz.. No len tak tak, sem tam blic, spravanie dobre akurat kantori nevedia pochopit srandu, za to ja uz nemozem. Inak skoro furt doma. Knihomil urcite nie, skor som tazil zo sikovnosti a postacilo mi pisat poznamky a davat pozor na hodinach, a trojka ista... Ulohy v podstate nikdy nerobil doma, vsetko v skole, take, ze zaspavanie na nultu to je samozrejmost. V tretom na rok podmienecne. Ale inak, no nepoviem hop, kym som nezaturoval... :wink:
Potom daj vedieť :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja asi klasika - samá platonická láska, pobláznenie do hudobných skupín, všetci dospeláci boli najväčší trapkáči... k tomu občas nejaká diskotéka, alkohol, chalani....
Ale myslím, že som bola taký nadpriemer... Nezlákali ma cigarety, výtržníctvo, záškoláctvo ani úteky z domu.... Celkom úspešne som sa dopracovala do veku, kedy už sa nad tým obdobím len pousmejem a dúfam, že jedného dňa, keď budem mať deti, tak to bude s nimi v období puberty rovnako bezproblémové :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nie ze by som bol uz z tohto obdobia von ale v podstate uz ma asi ziadna radikalna zmena necaka takze to mozem zhodnotit :) kedze som sa vacsinou stykal so starsimi ludmi tak som sa vacsinou aj spraval na vyssi vek a tym padom na aj pochaba nalada presla v nejakych 15 a teraz som uz kludny stary clovek hoci mam len o dva roky viac :D znie to divne ale uz sa citim tak nejak umiernene aj v skole patrim k lepsiemu priemeru a hoci sa obcas podari nejaky ulet uz sa citim ako viac-menej stabilny clovek ktory ma vsetko do detailov premyslene a len sa riadi podla nejakeho planu a nenechava nic na nahodu :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Burlivo... ( ked sa tak vratim do 14-15r) a spomeniem co som robil je mi na plakanie alebo do smiechu ( hlavne dievcatam a akym dievcatam :lol:
Strasne ....
(tiez aj to spravanie ze co ako som si predstavoval a ako to nieje ...) smiesne ...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

V zdavý.. :)
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

1 az 5 na zakladke boli v pohode znamky ok sem tam nejaky prusel ale inak ok, ale od 6 do 9 to bola zloba a velka, znamky uz horsie sem tam aj 3, a teraz idem na strednu :) tam sa hadam ukludnim :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zo zaciatku som bola priserne ctiziadostiva, vytrvala, uceniachtiva bifloska, ale potom nejako prisli prve vytznictva, prva pozaskola, prvy alkohol, prva cigaretka, prva disco, prve patky, prve neurobene ulohy...tak klasika :D vramci normy. To trvalo tak rok - dva, potom som sa zmiernila, teraz vsetko s mierou, aj ucit som sa zacala, ale len to, co ma bavi a potrebujem :). Zmenila som sa dost, prestala som fajcit, pit, bavit sa chodim prilezitostne, volovinky a ucenie primerane veku :wink:. Ak to bola vobec puberta, tak sme ju vsetci prezili vsetci uplne fpoho.
Napísať odpoveď