Výhodou je že si môžeš stiahnuť z Mirosoftu, Visual Web Developer Express Edition v ktorom sa dá jednoducho robiť grafika, aj cez css a celý jazyk C# abo VB.NET ušetrí kopu práce, k tomu je v ASP.NET predprogramovaných x komponentov ktoré ti ulahčia prácu. Prešiel som na .NET a som spokojnejší, bo sa v ňom jednoduhšie a rýchlejšie programuje, stránky sú rýchlejšie než PHP, dokonca .NET je rýchlejší než Java (som si nevymyslel, čítal som článok
ďalej:
1. tabuľka sa dá vycentrovať cez cssko, len aby to šlo v každom prehliadači.. malo by to ísť cez - text-align:center, alebo margin:auto
2:
na riadky by som skôr používal div .) .. ale bez tabuliek sa niekedy nezaobídeme..
keď ceš dať preč to odsadenie od h1 a p.. tak použi niečo takéto
<style>
h1,p{ margin-top: 0px;}
</style>
to ti odpečie z každého, vrchné odsadenie a nepovedal by som že je to barbarské, môžeš aj tak ako si napísal, len by som použil miesto -20 , nulu
3:
no ja som stránku delil dakedy po tabuľkách, na bloky, teraz to robím cez divy..
navigačný blok, floatnem napr. dolava a na obsah nastavím aby nešiel za ľavú hranicu, alebo ho floatnem na pravo a na spodok dám clear: both, aby mi to držalo ako tak pokope.. ale s týmto mám vždy najväčšie trápenie, kvol validnosti, každý prehliadač mi to rozondí, a niekedy to zachádza až do depky, spraviť normálnu navigáciu na boku
4:
cssko asi na http://www.jakpsatweb.cz/ .. a potom odkukávaj, skenuj a testuj
5:
fonty sa snaž používať systémové, nik ti nezaručí že ten človek ktorý číta tvoju stránku má tvoje obrázkové písmo
6:
nastavíš tabuľke, alebo divu - boder-right: 1px solid #000; napr.
.. k tým stránkam, nevyzerá to zle