Ako zaujat dievca s ktorym sa poznám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matthheew
Novice
Novice

Ako zaujat dievca s ktorym sa poznám

Príspevok od používateľa matthheew »

Ako mam zaujat dievca s ktorym sa poznam.Zoznamil ma snou kamarat na diskoteke.Ked sa stretneme tak sa zdravime a niekedy hodime dve tri slova.Ale potrebujem vediet vseobecne ze co mam hovorit keby som bol s nejakou babou ktoru poznam ake temy mam davat ocom sa byby radi rozpravaju,cim by som ich nenudil atd. prose ako ju mam zaujat alebo aj viac bab naraz
Potesim sa ked odpovedia aj nejake dievcatá.Pocitajte stym ze ma okolo 17.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako zaujat dievca s ktorym sa poznám

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ty máš koľko ? Asi by ta ťa logicky mohlo napadnúť že by si sa jej mohol spýtať čo ju baví ...a aby ste neprehodili dve tri slová ..najlepšie by boli celé vety ak si toho schopný

mayday : máš tu kamaráta , ak to nie si ty :lol:
matthheew
Novice
Novice

Ja nemam problem rozpravat povedal by som ze kecam niekedy az moc.Takze potrebujem vediet hlanvne ako,co a kolko rozpravat aby som nebol neprijemny.Aby som nehadzal nejake nudne temy.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kokoz, ved dajte normalny pokec, ze aky mala den a pod., z toho sa potom, ak nie si trulo rozvedie dalsi rozhovor. Vzdy tam je nieco, o com sa da rozpravat. A podla mna sa da velmi rychlo z dievcata vycitit, ze ci ma zaujem alebo nie.
matthheew
Novice
Novice

Ved o dni viem ale napr. aj s partiou bab niekedy ked nemam temu tak som radsej ticho aby som nieco netrepol.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zisti v com sa vyzna a nechaj si v tom poradit, bude sa citit jak hrdinka a ty jej budes dokonca zivota zaviazany :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

matthheew napísal:Ved o dni viem ale napr. aj s partiou bab niekedy ked nemam temu tak som radsej ticho aby som nieco netrepol.
cece niekde som cital ze aj nejaka hlupost je lepsia ako trapne ticho, ak je ta hlupost aspon vtipna, a mozem povedat ze to plati, nedavno sa mi podarilo nieco pustit do eteru a hned sa aj lady prelomili a baba zacala kecat aj sama. tak ak nevies co hovorit, tak pozorne pocuvaj a ked povie nieco zaujimave tak sa toho chyt a skus to rozvynut.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Baby sú ako mačiatka.Chcú sa hrať, tancovať, rozprávať ... väčšina z nich nemá logické rozmýšlanie. Musíš hlavne poriadne zaujať niečím čím vytŕčas pred ostatnými ... a hlavne sa netreba báť (na to som prišiel včera)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Baby sú ako mačiatka.Chcú sa hrať, tancovať, rozprávať ... väčšina z nich nemá logické rozmýšlanie. Musíš hlavne poriadne zaujať niečím čím vytŕčas pred ostatnými ... a hlavne sa netreba báť (na to som prišiel včera)
máš 15 že ? Si myslíš ze ony su furt rovnaké ? Keby že to tak bolo tak by polovička userov nebola zdrbávaná preto že sa zaľúbila do 15-ročných báb.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mam chvíľu po 16ke.Čo máš proti mojej teórii?Určitá čast zo žien ostane vždy rovnaká trebárs každá ženská sa chce zabávať či už má 10 rokov alebo 35.A useri sú zdrbávani za to že napíšu : Ja ju chcem ale neviem ako jej to mám povedať ... napríklad
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Mam chvíľu po 16ke.Čo máš proti mojej teórii?Určitá čast zo žien ostane vždy rovnaká trebárs každá ženská sa chce zabávať či už má 10 rokov alebo 35.A useri sú zdrbávani za to že napíšu : Ja ju chcem ale neviem ako jej to mám povedať ... napríklad
Ide tu o to že tieto "ženy" 16-ročne chcú iba to aby ich niekto rozosmieval aby sa cítili fajn a na ostatných zväčša kašlú ...chcel by si "ženu" ktorá by bola taká ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

noo sa mi zda ze tato tema je naviac sak tema " o com sa rozpravat s holkou " tu uz niekde bola ... takze tak ..

... ale aby som nebol iba OT .. tak bud proste f pohode, neber to moc vazne, vtipkuj rozpravaj o com chces, bud ju to zaujme alebo nie ... samozrejma ak ju to nezaujme a je normalna tak to zvrtne na nieco co zaujima ju :-) ...
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

treba byť sám sebou a ničoho sa nebáť, niekedy je fakt aj tá hlúposť ,ako bolo povedané lepšia ako trápne ticho... no a zasa aj v tom je kus pravdy niektoré baby v tom veku sú ešte deti chcú sa len zabávať... súhlasím s názorom o niečo vyššie... myslím P3Bo to napísal
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ehm asi sa to moc nehodi, ale tak ja ked sa nemam s babou o com rozpravat, tak to ani zdaleka neskusam. ked nieco nejde samo ako ma, tak nutene a takto umelo to pojde len sotva. ked baba chce, tak sa s tebou bude rozpravat o tvojich super krasnych teniskach alebo o podobnej debiline. ked to ma ist, tak to ide samo a netreba sa nad tym zamyslat. ked som spoznal moju milu, tak som tento problem vobec nemal. proste sme kecali stale a stale bolo o com. ked som pred tym kecal s inymi, tak sa dalo tiez. vzdy sa da len musia chciet obaja. no a ked sa nemas fakt o com, tak potom je to asi len strata casu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako to tu uz bolo: musis zistit o co sa zaujima: najlepsie od nej, lebo do 3. osoby by to dost na nic, a potom uz ides... :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ticho moze byt, ak si s nejakym dobrym kamaratom, kamratkou, pripadne partnerom ci partnerkou, tu moze byt dakedy ticho vhodne. No ak chces nejaku holku zaujat, tak ticho je to comu sa musis vyhnut, ako spominali uz niektori, radsej trepnut nejaku hlupost, nie zase uplnu, ale taku, ze pozres okolo, prve co kuknes a nejake vtipnu poznamku na to, ver mi, ze sa da vzdy nieco najst. Ak holka nie je uplne slepa, vsimne si, ze sa snazis tomu tichu vyhnut a bude sa snazit Ti v tom aspon trosku pomoct. Ak nie, ma Ta na haku. Pravda tu odznela, ze z holky sa da pomerne skoro vycitit ci ma zaujem alebo nie.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vigor napísal:Pravda tu odznela, ze z holky sa da pomerne skoro vycitit ci ma zaujem alebo nie.
hmm s tymto si niesom uplne isty aspon mne to akosi nejde ja nikdy nevytusim co tym baba mysli ked nieco robi ci ma zaujem alebo nie aaa uz som mal aj take skusenosti ze obcas urobila niejaka nieco pekne a potom uplne inak jak keby ani ona sama nevedela co chce a potom som i ja z toho zmeteny tak ako mam vediet ci ma alebo nema zaujem .... obcas mam z toho normalne nervy ... vid. priklad : Stalo sa vam niekedy zeby sa vam dievca zacalo z nicoho nic zdravit ?..mne ano ,prv som si myslel ci ma nemoze odniekial poznat ale to som uz vylucil takze ma nepozna no a aky moze mat teda dovod ?, kamarati su toho nazoru ze po mne pokukuje noo ja po par nevydarenych skusenostiach si tym niesom uplne isty a neviem preco to robi ... ja idiot som s nou este nekecal dlhsie som ju nevidel asi bola chora a teraz 2 tyzdne nemame skolu tak ju zas neuvidim :? a tak trochu sa obavam ze ked sa vratim do skoly tak uz to bude z jej strany viac menej zabudnute a zas budem vypadat jak idiot ked s nou budem chciet pokecat ... abo aj take sa mi stalo ze sa mi baba z nicoho nic prestala zdravit a ten pocit idete okolo sa pozdravite a ona jak keby ste boli vzduch :samovrazda: aaa preto si niesom uplne isty tym ci sa da vytusit ci nieco baba chce lebo mozno aj ked chce niektore menia nazor teda riadne rychlo a najviac zboznujem ked to vzdy prekrutia tak ze nakoniec som ja ta svina :D no ja z toho nemozem vazne
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo : mne sa prihovorilo zopár krát dievča ako prvé , a rozprávame sa dodnes a všetko v pohode. A určite po mne nepokukuje pretože má frajera , ktorého z jej vlastného rozprávania ľúbi. No myslím , že si občas trochu namýšľate chlapci :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ja si myslim ze oceni ze sa nebudes na nikoho hrat... nemaj strach ze to poseries ... normalne s nou kecaj a uvidis ze to pojde samo... dostanete sa k urcitej teme a len pri tej teme sa objavi mnozstvo otazok... a potom vzhladom na tie otazky sa bude vas rozhovor "rozsirovat"...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ako? jedna rada ktora hovori za vsetko..bud sam sebou!!! Rob to co robis stale..pretoze kedsa budes troska nasilu spravat inak....typujem ze mas umysli s nou aj do buducnosti...cize aj tak neskor by na to prisla..takze sa sprava jprirodzene..ako vzdy...kecajte o vsetkom..myslim ze ja som to zacal temou ako sa mas? :D a potom isla skola...pocasie :D konicky :) a tak..(mal som jednu vyhodu mozno.....babena sa nebala rozpravat a ja som strasne dobrý poslucháč) ;) neboj sa nemas po pokazit.....malokedy sa taketo veci daju pokazit
Napísať odpoveď