V niektorých štátoch sa vykonáva chirurgický zákrok kde hymen znova zašijú. Robí sa to na oddelené plastickej chirurgie. Je to ale z náboženských dôvodov a pod.
Kamarát, hymen nedorastá...
co ty o tom vies, ci dorasta alebo nie? Mas blanu?... Nie! Takze nemozes vediet. r4wMUnt34q vie o com hovori a jeho blana vzdy dorasta. (berte to s humoromeritrocit napísal:r4wMUnt34q: Dorastá? Po prvé nedorastá, a aj keby dorastala, nemal by kedy dorásť![]()
V niektorých štátoch sa vykonáva chirurgický zákrok kde hymen znova zašijú. Robí sa to na oddelené plastickej chirurgie. Je to ale z náboženských dôvodov a pod.
No ja som len tak niekde pocul tusim, sa mi mari.. Ked nie, tak nie noeritrocit napísal:r4wMUnt34q: Dorastá? Po prvé nedorastá, a aj keby dorastala, nemal by kedy dorásť![]()
pinco napísal:co ty o tom vies, ci dorasta alebo nie? Mas blanu?... Nie! Takze nemozes vediet. r4wMUnt34q vie o com hovori a jeho blana vzdy dorasta. (berte to s humorom)
To platí pre každy typ baby, pre každu osobnosť, pre každeho človeka... každý kto ide 1x sexovať je vyhúkaný ako malé decko.r4wMUnt34q napísal:Ja len viem, ze v hymen-e (panenskej blane) je maly otvor.. Ak vam to nieco pomoze.. To co napisal Te-wei sadne na jeden typ osobnosti.. Ja tu nechcem zase zovseobecnovat, ale som panic a.. S tymto nemam skusenosti.. Myslim, ze spytat sa postaci.. A ked to s nou pojde lahko, aj to nieco signalizuje.. Myslim, ze panenska blana aj dorasta, takze.. Nikdy nevies
Neni pravda.. Prve milovanie je vzdy niecim zvlastne a isty ostych tam je, aj nejake mindraky, ze ci sa to druhemu bude pacit a tak, ale vyhukany/a ako decko ? Nesuhlasim. Zalezi od individua. Sry za OTTe-wei napísal:To platí pre každy typ baby, pre každu osobnosť, pre každeho človeka... každý kto ide 1x sexovať je vyhúkaný ako malé decko.
Ved ja viemeritrocit napísal:r4wMUnt34q:Myslím že Te-Wei to chcel napísať trošku inak.
Asi chcel povedať to, že každý kto lezie s partnerom/kou prvý krát má svojim spôsobom strach, nevie čo bude nasledovať, či sa to tomu druhému bude páčiť a pod... Napísal vlastne presne to isté čo ty, no trochu inak.
Ostýchavosť je ďalší problém u mnoho párov.