Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chrobakos
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

musis od holky vycitit ze ma zaujem aj ona :) ak si vsimas co robi, ako sa sprava, tak by si to mal zistit :) ..a potom je ta chvila hocikedy :)
napriklad ked sa lucite(dajme tomu ze si taky gentleman ze ju ides odprevadit:) ) aaa nejak ked stojite blizsie seba tak jej tam supni pusu :P

na rozlucku to mas zamienku ;) a ked stebou nejaka holka isla na rande dajme tomu trikrat tak urcite neodmietne :) ..potom by odmietla samotne rande
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ko bolo povedane v HITCHovi... ak sa po rande dievca pred dverami bytu/domu hra s klucami, nechche odist domov bez bozku...;)
v preklade to znamena, ze ak postavate napr pred jej dverami, rozoberate ptakoviny a ona utrusi, ze uz musi ist, ale stale sa nejak extra nezbera, tak to je ta prava chvila... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

addictor napísal:ko bolo povedane v HITCHovi... ak sa po rande dievca pred dverami bytu/domu hra s klucami, nechche odist domov bez bozku...;)
v preklade to znamena, ze ak postavate napr pred jej dverami, rozoberate ptakoviny a ona utrusi, ze uz musi ist, ale stale sa nejak extra nezbera, tak to je ta prava chvila... :wink:
tiez som par krat ostal v takej situacii ale skoncilo to priatelskym objatim a tak....dalej radsej nejdem :D v zaujme zachovania dobrych vztahov
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

nemaj boja...v takýchto prípadoch netreba zisťovať správnu chvíľu...to príde samo, ani sa nenazdáš a tvoj cmuk bude jej :wink: a určite to bude super, uvidíš...držím palčeky
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

GeeKoon napísal:P.S.: inac, minule som bol chvilu s kamaratom Talianom v meste a ten ked sa stretne s kamaratkami tiez z Talianska, tak iba nastavi lico...labuznik jeden...ale to je dost ze sebecke
Ked nastavuje lice, je sebec, ale stale je to lepsie ako nastavovat lavu polku zadku. :)

VELMI zaujimave rady:
Hladanie klucov, uhybny manever, handcatch and scratch. :)
Niekde som dokonca cital/pocul, ze niektore dievcata saleju z toho, ked im jemne bozkavate bradu a pomalicky, jemne sa dotykajuc ustami jej tvare pokracujete po spodnej celusti k uchu... :)

Inak vazne dobra tema. :) Hlavne na dobru noc. :)
3mirecc3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 3mirecc3 »

no ja som siel na toto hned a dopadlo to docela dobre :) ale po týzdni som snu chodil a raz na ihrisku som ju POBOZKAL bolo to KRÁSNE :) a po tomto mame pevnejšý vztah :) chalani NEVAHAJTE chojte do toho ZHURTA
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

a kde bolo tam bolo ....
sorry za spam ale nepomohl som si :)
k teme myslim ze sa to z daneho cloveka da vycitit, ked nebudes robit nic na silu a nebudes sa snazit tlacit na pilu pride to samo ;)
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

sedime v aute vedla seba, pocuvame hudbu a? mam ju nejak jemne chytit a zacal hladit alebo ako to spravit co najlepsie?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

cmuk55 napísal:sedime v aute vedla seba, pocuvame hudbu a? mam ju nejak jemne chytit a zacal hladit alebo ako to spravit co najlepsie?
aby to nevyzerlo moc nasilnicky a umelo... zalezi od okolnosti... ak sedite v aute a pocuvate nejaku tvrdsiu hudbu a bavite sa o skole a podonych blbostiach, nenazval by som to vhodnou prilezitostou na prvu pusu...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

funguje scena z americkych filmov, ze po odvoze domov, pozdrave a mozno nejakom trapnom tichu to pride? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ing. FijoK napísal:funguje scena z americkych filmov, ze po odvoze domov, pozdrave a mozno nejakom trapnom tichu to pride? :D
ano, ale to asi bude zalezat aj od dotycnej... :wink:
cmuk55
Expert
Expert

ked stojime vedla seba tak sa mam k nej priblizit a chytit ju, pozriet sa jej do oci a potom ju pobozkat? alebo sedime na lavicke vedla seba, mam ju chytit okolo pleca, chytit za ruku alebo ako?
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

skus taku ktavinu ze chces skusat ICQ smajlikov =P ale mne to priapda ako dost blby napad =DD
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

keď sa na teba vrhne a začne ťa bozkávať, tak vtedy určite :D
a ináč si musíš všímať ako sa správa a trošku predvídať okolnosti :wink:
ale ja myslím, že ak na to príde, tak to vycítite obaja :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Offtopic premazany, rad a znova :evil:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ked tak citam co tu pisete sa aj celkom bavym na niektorich :)(nic v zlom)
a zaroven som si aj spomenul ake to bolo uplne prvy krat(14 rokov som mal vtedy) :D

s mojou prvou priatelkou sme sedeli na schodoch, a rozpravali sme sa, sem tam pohlady na seba, vzdy ked som sa na nu otocil sa nastavila ustamy akurat na bozk(lenze mne to vtedy nedochadzalo :oops: ) no a asi po hodine som sa jej normalne opytal :shock: ze: "mozem ti dat pusu ?", no proste by ste umreli keby ste to videli nazivo:)

teraz sa na tom dobre bavime(sme opat spolu, uz 17 mesiacov)

takze bud ta chvila pride sama a spoznas ju, alebo ta k tomu "dokope" priatelka
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

jeden môj kamarát to vyriešil úplne jednoducho,spýtal sa ma či ma môže pobozkať.ďalší,začal ma štegliť a nejak to v tme prišlo :oops:
proste si ju len všímaj,prímaj od nej signály a ono to nejak príde.možno ti k tomu aj pomôže :D
cmuk55
Expert
Expert

Ako vycitit tie indicie? Mam kamaratku co je taka velmi chladna a neda na sebe nic poznat. Tazko poznat kedy je rada a kedy nie, kedy ma dobru a kedy zlu naladu, takze sa z nej neda vycitat nic, vobec nic. Co v tomto pripade? :P
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ked sa spätne pozeram na niektore chvilky...viem kedy bola ta chvila..kedy sme si mali dat pusu..a mozno by to teraz dopadlo celkom inac..ale vtedy som to tak necitila..teda ja som dost hanblivy clovek ..taze nedam na sebe nic poznat aj ked srdce bije o sto sest...
ale viem si to predstavit..najprv dlhy pohlad do oci a potom ... :oops:
puco23
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa puco23 »

caute, no mam 16 a ona je moja spoluziacka, odprevadzam ju stale domov ale nie ku dveram takze moznost s klucami nie :( . Dalej my sa iba smejeme z volovin, ucitelov a kecame skor iba o skole...ako zistim ci to mysli vazne?? a co ta pusa? ja sa bojim trapasu ze az. Je to spoluzacka zato :cry: :cry: :cry:

Ucil som ju trochu na gitare ale nic :? cakal som ked sme boli blizko seba a nic...
ako zistim ci sa jej pacim?

Mne to jej ''odprevadis ma'' pripada ako vyuziva ma zeby nesla sama :o
Napísať odpoveď