napriklad ked sa lucite(dajme tomu ze si taky gentleman ze ju ides odprevadit:) ) aaa nejak ked stojite blizsie seba tak jej tam supni pusu
na rozlucku to mas zamienku
tiez som par krat ostal v takej situacii ale skoncilo to priatelskym objatim a tak....dalej radsej nejdemaddictor napísal:ko bolo povedane v HITCHovi... ak sa po rande dievca pred dverami bytu/domu hra s klucami, nechche odist domov bez bozku...![]()
v preklade to znamena, ze ak postavate napr pred jej dverami, rozoberate ptakoviny a ona utrusi, ze uz musi ist, ale stale sa nejak extra nezbera, tak to je ta prava chvila...
Ked nastavuje lice, je sebec, ale stale je to lepsie ako nastavovat lavu polku zadku.GeeKoon napísal:P.S.: inac, minule som bol chvilu s kamaratom Talianom v meste a ten ked sa stretne s kamaratkami tiez z Talianska, tak iba nastavi lico...labuznik jeden...ale to je dost ze sebecke
aby to nevyzerlo moc nasilnicky a umelo... zalezi od okolnosti... ak sedite v aute a pocuvate nejaku tvrdsiu hudbu a bavite sa o skole a podonych blbostiach, nenazval by som to vhodnou prilezitostou na prvu pusu...cmuk55 napísal:sedime v aute vedla seba, pocuvame hudbu a? mam ju nejak jemne chytit a zacal hladit alebo ako to spravit co najlepsie?