Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

ako zistit ip? :cry:
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
sasik1111
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 03.06.2008

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 8:45    Predmet: ako zistit ip? :cry: Odpovedať s citátom  

Potrebujem pomoc, chcem sa pripojit cez wifi k jednemu pouzivatelovi internetu na cierno. Mam antenu,wifi kartu...proste material mam. Pripojim sa na jeho antenu ale neviem ip,gateway,dns..., da sa zistit tie ip adresy nejakym programom alebo niecim inym??? Dik za pomoc.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
INDIGOcorp.
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 8:55    Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: Odpovedať s citátom  

sasik1111 napísal:
Potrebujem pomoc, chcem sa pripojit cez wifi k jednemu pouzivatelovi internetu na cierno. Mam antenu,wifi kartu...proste material mam. Pripojim sa na jeho antenu ale neviem ip,gateway,dns..., da sa zistit tie ip adresy nejakym programom alebo niecim inym??? Dik za pomoc.
kebyze som admin fora a toto by si chcel odomna ako pomoc tak by som ta minimalne vyhodil z fora ako pocujes sa sam ? clovek ktory si internet plati a tak pouziva a to chces zneuzit jeho sukromie ? chlapce je to minimalne trapne podla mna Rolling Eyes nezistis pokial ti ho sam neda a pochybujem ze ti tu niekto poradi ako kradnut
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
sasik1111
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 8:59    Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
kebyze som admin fora a toto by si chcel odomna ako pomoc tak by som ta minimalne vyhodil z fora ako pocujes sa sam ? clovek ktory si internet plati a tak pouziva a to chces zneuzit jeho sukromie ? chlapce je to minimalne trapne podla mna Rolling Eyes nezistis pokial ti ho sam neda a pochybujem ze ti tu niekto poradi ako kradnut
On mi to nato pride, toje iste, ten net by mi siel asi 2 tyzdne, a potrebujem ho akurat na 2 tyzdne, takze urcite by som ostatnych neobmedzil, tie dva yzdne nikoho nezabiju
Návrat hore
INDIGOcorp.
King
King

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 9:12    Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: Odpovedať s citátom  

sasik1111 napísal:
On mi to nato pride, toje iste, ten net by mi siel asi 2 tyzdne, a potrebujem ho akurat na 2 tyzdne, takze urcite by som ostatnych neobmedzil, tie dva yzdne nikoho nezabiju
kazdopadne je to trapne pytat sa na taketo veci a pride na to ovela skorej neboj preotze ak sa vyzna tak ked nieco hra alebo vidi aky ma ping pozre log do routera a uvidi aka ip sa na neho napaja myslim ze lepsie riesenie by bolo ist normalne za nim a poziadat ho za nejaku symbolicku cenu ci by si nemohol vyuzivat jeho internet na nejaky cas.inak to nevidim
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
sasik1111
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 9:16    Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
kazdopadne je to trapne pytat sa na taketo veci a pride na to ovela skorej neboj preotze ak sa vyzna tak ked nieco hra alebo vidi aky ma ping pozre log do routera a uvidi aka ip sa na neho napaja myslim ze lepsie riesenie by bolo ist normalne za nim a poziadat ho za nejaku symbolicku cenu ci by si nemohol vyuzivat jeho internet na nejaky cas.inak to nevidim
Ja som so ho pytal, ale nesuhlasil, pytal donoknca dvakrat viac ako obycajny mesacny poplatok za internet a ten net som chcel na 2 tyzdne!
Návrat hore
INDIGOcorp.
King
King

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 9:46    Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: Odpovedať s citátom  

sasik1111 napísal:
Ja som so ho pytal, ale nesuhlasil, pytal donoknca dvakrat viac ako obycajny mesacny poplatok za internet a ten net som chcel na 2 tyzdne!
tak co dodat proste smola
Návrat hore
sasik1111
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 9:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

hmm...tak potom DAKUJEM ZA POMOC

Mnoho ludi pouziva net na cierno a ako pozeram tu mi nechcu poradit net nacierno na dva tyzdne....
Návrat hore
INDIGOcorp.
King
King

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 9:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

sasik1111 napísal:
hmm...tak potom DAKUJEM ZA POMOC

Mnoho ludi pouziva net na cierno a ako pozeram tu mi nechcu poradit net nacierno na dva tyzdne....
ale ved ti vravim ze sa to neda nemas ako zistit jeho presne ip adresy dns ani nic podobne jedine ze by ti to on dal a este je aj ten problem ze moze mat tu siet blokovanu priamo routerom cim vlastne sanca na pripojenie konci a mozem sa spytat na co ti je internet presne na dva tyzdne ? resp teraz nepises z domu ci ako ?
Návrat hore
sasik1111
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 10:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
ale ved ti vravim ze sa to neda nemas ako zistit jeho presne ip adresy dns ani nic podobne jedine ze by ti to on dal a este je aj ten problem ze moze mat tu siet blokovanu priamo routerom cim vlastne sanca na pripojenie konci a mozem sa spytat na co ti je internet presne na dva tyzdne ? resp teraz nepises z domu ci ako ?
no pisem z domu, ale idem na chatu, opravujeme ju, ale k mojej profesii potrebujem internet. Siet nema blokovanu, skusal som to doma, ale tu poznam ip...vsetko.

Teraz ma nieco napadlo, neslo by to tak ze zajdem ku susedovi( na tej chate ) on ma inernet. Opisem si ip... a dam si to aj ja a lne menim 192.168.9.x naprkl. , malo by to fungovat, ci nie?
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 10:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

A DHCP mu nefunguje? ..tj. automatické prideľovanie IP adresy..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sasik1111
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 10:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

brm napísal:
A DHCP mu nefunguje? ..tj. automatické prideľovanie IP adresy..
nie Smile, to som skusal ako prve
Návrat hore
STomko
Star
Star

Založený: 28.02.2007

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 10:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

sasik1111 napísal:
Siet nema blokovanu, skusal som to doma, ale tu poznam ip...vsetko
Tak tomu nejak nechapem. To ze si pripadne preskenoval a nasiel jeho siet, a nebola pri nej ziadna "zamka" este neznamena, ze siet nie je blokovana. Nemusi to byt len na heslo, kludne moze mat povoleny MAC filter...
Návrat hore
sasik1111
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 10:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

STomko napísal:
Tak tomu nejak nechapem. To ze si pripadne preskenoval a nasiel jeho siet, a nebola pri nej ziadna "zamka" este neznamena, ze siet nie je blokovana. Nemusi to byt len na heslo, kludne moze mat povoleny MAC filter...
skusal som to s inym PC, cize aj s inou MAC adresov
Návrat hore
tukilluki
Light Expert
Light Expert

Založený: 10.03.2007

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 16:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

pokial tu tvoju vymyslenu router nepozna tak ti to nepojde
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: