|
| Autor |
Správa |
sasik1111 Novice

Stav:  Založený: 03.06.2008 Príspevky: 7
Zaslal: 03 Jún 2008, 8:45 Predmet: ako zistit ip? :cry: |
|
|
| Potrebujem pomoc, chcem sa pripojit cez wifi k jednemu pouzivatelovi internetu na cierno. Mam antenu,wifi kartu...proste material mam. Pripojim sa na jeho antenu ale neviem ip,gateway,dns..., da sa zistit tie ip adresy nejakym programom alebo niecim inym??? Dik za pomoc. |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1702 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2008, 8:55 Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: |
|
|
| sasik1111 napísal: |
| Potrebujem pomoc, chcem sa pripojit cez wifi k jednemu pouzivatelovi internetu na cierno. Mam antenu,wifi kartu...proste material mam. Pripojim sa na jeho antenu ale neviem ip,gateway,dns..., da sa zistit tie ip adresy nejakym programom alebo niecim inym??? Dik za pomoc. |
kebyze som admin fora a toto by si chcel odomna ako pomoc tak by som ta minimalne vyhodil z fora ako pocujes sa sam ? clovek ktory si internet plati a tak pouziva a to chces zneuzit jeho sukromie ? chlapce je to minimalne trapne podla mna nezistis pokial ti ho sam neda a pochybujem ze ti tu niekto poradi ako kradnut |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasik1111 Novice

Zaslal: 03 Jún 2008, 8:59 Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: |
|
|
| INDIGOcorp. napísal: |
kebyze som admin fora a toto by si chcel odomna ako pomoc tak by som ta minimalne vyhodil z fora ako pocujes sa sam ? clovek ktory si internet plati a tak pouziva a to chces zneuzit jeho sukromie ? chlapce je to minimalne trapne podla mna nezistis pokial ti ho sam neda a pochybujem ze ti tu niekto poradi ako kradnut |
On mi to nato pride, toje iste, ten net by mi siel asi 2 tyzdne, a potrebujem ho akurat na 2 tyzdne, takze urcite by som ostatnych neobmedzil, tie dva yzdne nikoho nezabiju |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1702 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2008, 9:12 Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: |
|
|
| On mi to nato pride, toje iste, ten net by mi siel asi 2 tyzdne, a potrebujem ho akurat na 2 tyzdne, takze urcite by som ostatnych neobmedzil, tie dva yzdne nikoho nezabiju |
kazdopadne je to trapne pytat sa na taketo veci a pride na to ovela skorej neboj preotze ak sa vyzna tak ked nieco hra alebo vidi aky ma ping pozre log do routera a uvidi aka ip sa na neho napaja myslim ze lepsie riesenie by bolo ist normalne za nim a poziadat ho za nejaku symbolicku cenu ci by si nemohol vyuzivat jeho internet na nejaky cas.inak to nevidim |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasik1111 Novice

Zaslal: 03 Jún 2008, 9:16 Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: |
|
|
| kazdopadne je to trapne pytat sa na taketo veci a pride na to ovela skorej neboj preotze ak sa vyzna tak ked nieco hra alebo vidi aky ma ping pozre log do routera a uvidi aka ip sa na neho napaja myslim ze lepsie riesenie by bolo ist normalne za nim a poziadat ho za nejaku symbolicku cenu ci by si nemohol vyuzivat jeho internet na nejaky cas.inak to nevidim |
Ja som so ho pytal, ale nesuhlasil, pytal donoknca dvakrat viac ako obycajny mesacny poplatok za internet a ten net som chcel na 2 tyzdne! |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

|
Zaslal: 03 Jún 2008, 9:46 Predmet: Re: ako zistit ip? :cry: |
|
|
| Ja som so ho pytal, ale nesuhlasil, pytal donoknca dvakrat viac ako obycajny mesacny poplatok za internet a ten net som chcel na 2 tyzdne! |
tak co dodat proste smola |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasik1111 Novice

Zaslal: 03 Jún 2008, 9:55 Predmet: |
|
|
hmm...tak potom DAKUJEM ZA POMOC
Mnoho ludi pouziva net na cierno a ako pozeram tu mi nechcu poradit net nacierno na dva tyzdne.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

|
Zaslal: 03 Jún 2008, 9:58 Predmet: |
|
|
hmm...tak potom DAKUJEM ZA POMOC
Mnoho ludi pouziva net na cierno a ako pozeram tu mi nechcu poradit net nacierno na dva tyzdne.... |
ale ved ti vravim ze sa to neda nemas ako zistit jeho presne ip adresy dns ani nic podobne jedine ze by ti to on dal a este je aj ten problem ze moze mat tu siet blokovanu priamo routerom cim vlastne sanca na pripojenie konci a mozem sa spytat na co ti je internet presne na dva tyzdne ? resp teraz nepises z domu ci ako ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasik1111 Novice

Zaslal: 03 Jún 2008, 10:17 Predmet: |
|
|
| ale ved ti vravim ze sa to neda nemas ako zistit jeho presne ip adresy dns ani nic podobne jedine ze by ti to on dal a este je aj ten problem ze moze mat tu siet blokovanu priamo routerom cim vlastne sanca na pripojenie konci a mozem sa spytat na co ti je internet presne na dva tyzdne ? resp teraz nepises z domu ci ako ? |
no pisem z domu, ale idem na chatu, opravujeme ju, ale k mojej profesii potrebujem internet. Siet nema blokovanu, skusal som to doma, ale tu poznam ip...vsetko.
Teraz ma nieco napadlo, neslo by to tak ze zajdem ku susedovi( na tej chate ) on ma inernet. Opisem si ip... a dam si to aj ja a lne menim 192.168.9.x naprkl. , malo by to fungovat, ci nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6636
Zaslal: 03 Jún 2008, 10:23 Predmet: |
|
|
| A DHCP mu nefunguje? ..tj. automatické prideľovanie IP adresy.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasik1111 Novice

Zaslal: 03 Jún 2008, 10:26 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
| A DHCP mu nefunguje? ..tj. automatické prideľovanie IP adresy.. |
nie , to som skusal ako prve |
|
| Návrat hore |
|
 |
STomko Star

Stav:  Založený: 28.02.2007 Príspevky: 588
Zaslal: 03 Jún 2008, 10:30 Predmet: |
|
|
| Siet nema blokovanu, skusal som to doma, ale tu poznam ip...vsetko |
Tak tomu nejak nechapem. To ze si pripadne preskenoval a nasiel jeho siet, a nebola pri nej ziadna "zamka" este neznamena, ze siet nie je blokovana. Nemusi to byt len na heslo, kludne moze mat povoleny MAC filter... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasik1111 Novice

Zaslal: 03 Jún 2008, 10:32 Predmet: |
|
|
| STomko napísal: |
| Tak tomu nejak nechapem. To ze si pripadne preskenoval a nasiel jeho siet, a nebola pri nej ziadna "zamka" este neznamena, ze siet nie je blokovana. Nemusi to byt len na heslo, kludne moze mat povoleny MAC filter... |
skusal som to s inym PC, cize aj s inou MAC adresov |
|
| Návrat hore |
|
 |
tukilluki Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2007 Príspevky: 41
Zaslal: 03 Jún 2008, 16:34 Predmet: |
|
|
| pokial tu tvoju vymyslenu router nepozna tak ti to nepojde |
|