|
|
|
| Autor |
Správa |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1347 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 15:59 Predmet: Ako zmenit url ikonu? |
|
|
Mam zlozku, kde mam url shotcuts na telky, ktore pozeram po nete... Chcem kazdej zmenit ikonu za logo danej tv stanice... teraz je tam primarne nastavena predvolena, ale aj ked dam ikonu zmenit, tak tam ostava ta trapna IE7 ikona Neviete ako to zmenit? googlil som a nic rozumne co by fungovalo nenasiel |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7148
Zaslal: 25 Jan 2007, 16:08 Predmet: |
|
|
| Hmm.. a cez čo prezeráš tú zložku s linkami? Cez Prieskumníka? ..alebo Total Commander? Skúsil som jeden taký shortcut.. tak na ploche aj v prieskumníkovi som mal zmenenú ikonku, ale keď som sa pozrel na ten shortcut v Total Commanderovi, tak tam je pôvodná IE ikonka. Skúšal som aj cez Konfiguráciu - Obecné nastavenia - Zobrazenie - Symboly na ľavej strane od mien súborov.. ale akákoľvek voľba, žiadaný efekt nikde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1347 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 16:13 Predmet: |
|
|
| aj cez explorera aj cez tc, a ako vravis, akakolvek volba, ziadany efekt nikde |
|
| Návrat hore |
|
 |
davidman Light Star

Stav:  Založený: 12.01.2006 Príspevky: 250
Zaslal: 25 Jan 2007, 20:30 Predmet: |
|
|
| tie link si uloz niekde inde a na plochu, abo de to ces mat sprav odkaz na subor s linkom a tam sa da sa mi zda menit ikona |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|