|
|
|
| Autor |
Správa |
bukelo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.10.2005 Príspevky: 410 Bydlisko: Neusohl Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2007, 21:37 Predmet: Ako znizit otacky na ventilatore? |
|
|
Mam otazku. Ako znizim otacky na ventilatore, ktory mam na skrinke v predu, ten velky 12 cm priemer. Da sa to nejak ze dam zlty kablik (12V) miesto cerveneho (5V), ale nejde to, ziadnym inym sposobom, ani ked ich vymenim, zapnem len jeden z nich, ani ked ich spojim do jedneho, proste ziadna mozna kombinacia nieje mozna okrem toho ako to bolo orig. Poradie: Cierny (zem), cerveny, zlty. Poradi mi niekto? Alebo sa to da SWrovo spravit? A kde? Dakujem za radu.
PS: Moc mi to huci, a tak som myslel ze ked kupim vacsi ventlator, ze moze ist na mensich otackach ako maly na plny vykon nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bukelo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.10.2005 Príspevky: 410 Bydlisko: Neusohl Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2007, 22:28 Predmet: |
|
|
A ten Primecooler MX1 Multiconnector Cable 5V/12V conektor zapnem na vyvod zo zdroja a ten ma vyvody a bud to pojde na plne otacky, polovicne, a este nejake?..ci ako som to mal pochopit?..
Ale ja mam vyvod na maticnej spraveny, ze ci len tie klabliky netreba nejak popremienat. Ale tak vdaka za snahu zatial... |
|
| Návrat hore |
|
 |
uNreal_saTch^ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 938 Bydlisko: Sereď [23] Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2007, 22:51 Predmet: |
|
|
| bukelo napísal: |
A ten Primecooler MX1 Multiconnector Cable 5V/12V conektor zapnem na vyvod zo zdroja a ten ma vyvody a bud to pojde na plne otacky, polovicne, a este nejake?..ci ako som to mal pochopit?..
Ale ja mam vyvod na maticnej spraveny, ze ci len tie klabliky netreba nejak popremienat. Ale tak vdaka za snahu zatial... |
Dva konektory su 12V (plne otacky) a dva 5V (cca polovicne) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|