aku sietovku??
Inac co sa tyka napajania po ethernetovom kabli, existuju 2 typy: pasivne a aktivne. Pasivne sa odporuca tak max. na 10m, co sa tyka aktivneho, kupoval som original na ovislink, na vstupe je tusim 48V, na vystupe 12V ak sa nemylim, odporuca sa tak maximalne na 100m, no co som to montoval znamemu, ma AP na povale a kedze tam nemal elektrinu, pouzil toto. Ma asi tak 20m kablu.... po par mesiacoch prevadzky to odislo
Reklamacia samozrejme v pohode.
Len chcem povedat ze aj s wifi to nemusi byt take hrozne....Neviem ake bude primarne vyuzitie siete, samozrejme ze rychlost bude pomalsia oproti kablu, ani s tym rusenim to nemusi byt take hrozne, a ak pouzijete 2 smerove anteny, 200m by mali zvladnut aj nejake lacnejsie za 400sk...
Len chcem povedat ze aj s wifi to nemusi byt take hrozne....Neviem ake bude primarne vyuzitie siete, samozrejme ze rychlost bude pomalsia oproti kablu, ani s tym rusenim to nemusi byt take hrozne, a ak pouzijete 2 smerove anteny, 200m by mali zvladnut aj nejake lacnejsie za 400sk...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Proste WiFi je presytene. Ale nadalej sa na nom da bez problemov fungovat.
Ja by som racej volil WiFi a Smerove anteny ako kabel po stlpoch a zahrade. Na taku vzdialenost sa bez dobre zemneneho STP kabla nepohnes. Si predstav ze by si to tahal takych 80m vedla 2kV vedenia. Nechcem vediet ake napatia by sa ti mohli naindukovat na netieneny kabel.
Ja by som racej volil WiFi a Smerove anteny ako kabel po stlpoch a zahrade. Na taku vzdialenost sa bez dobre zemneneho STP kabla nepohnes. Si predstav ze by si to tahal takych 80m vedla 2kV vedenia. Nechcem vediet ake napatia by sa ti mohli naindukovat na netieneny kabel.
nevyspaty?Filipito napísal:kto tu hovori o 80m ?? to je 200m!!
Shark NX napísal:Proste WiFi je presytene. Ale nadalej sa na nom da bez problemov fungovat.
Shark NX napísal:Proste WiFi je presytene. Ale nadalej sa na nom da bez problemov fungovat.
stale nerozumies, ze som odpisal na Sharkov prispevok? a on rozpraval o 80m vzdialenosti tvojho kabla od vedeniaSheep napísal:80m je dost velka vzdialenost, nestalo by sa nic ale urcite by sa na ten kabel kdeco chytalo a mal by lagy
btw, aku sietovku kupis to je jedno...