ale aspon pointa toho co pises je pravdiva
Aky antivir ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
brdokoky: Netrep, taketo dristy si nechaj pre staru Blazkovu alebo jeho muza. Co ma obmedzeny ucet spolocny s virusmi??? Zial, to su len prava uzivatela, ale nie toho co mas v PC, pouzit admin ucet, dostat sa k systemovym suborom, rootkit..., skoda slov. 5 rokov mat nepreinstalovany system, zastarany hardware, surfovat na nezabezpecenom Windowse s trapny Internet Explorer 5, dakujem pekne.
No sorry ty si ,,Admin,, No zial , komp pre normalnych userov je na pouzivanie. A hlavne ze to ide aj bez rootkitov a podobnych veci. Ku tomu netreba zbytocne robit upgrejdy hardweru ked to vazne netreba.Nie kazdy potrebuje hernu stanicu. Ked ta bavi try razi do roka preinstalovavat system to je absolutne tvoja vec aj tvoj nazor. Rob si to ako sa ti to len chce.hojko napísal:brdokoky: Netrep, taketo dristy si nechaj pre staru Blazkovu alebo jeho muza. Co ma obmedzeny ucet spolocny s virusmi??? Zial, to su len prava uzivatela, ale nie toho co mas v PC, pouzit admin ucet, dostat sa k systemovym suborom, rootkit..., skoda slov. 5 rokov mat nepreinstalovany system, zastarany hardware, surfovat na nezabezpecenom Windowse s trapny Internet Explorer 5, dakujem pekne.
A co ma obmedzeny ucet spolocny s virusmi??? Zaujimave ze ty to este asi stale nechapes aj ket to pises. To su vazne len prava uzivatela.
-
Šu-Do
Redeemer
akoze neviem o co ti ide.. hojko ma v tomto totalnu pravdu.. je vidno ze si len wnnb... je to mozne vycitat aj z tvojho textu, podla mna si este ani nevidel otvorenu bednubrdokoky napísal:No sorry ty si ,,Admin,, No zial , komp pre normalnych userov je na pouzivanie. A hlavne ze to ide aj bez rootkitov a podobnych veci. Ku tomu netreba zbytocne robit upgrejdy hardweru ked to vazne netreba.Nie kazdy potrebuje hernu stanicu. Ked ta bavi try razi do roka preinstalovavat system to je absolutne tvoja vec aj tvoj nazor. Rob si to ako sa ti to len chce.
A co ma obmedzeny ucet spolocny s virusmi??? Zaujimave ze ty to este asi stale nechapes aj ket to pises. To su vazne len prava uzivatela.
No neviem o co vam tu vlastne ide . Rozhodujete sa o antivyrusovych programmoch , kludne si nainstalujte aj 4 ak vam to tak chuti a ja som tym myslel ze ked je clovek magor tak mu nepomoze ani 5 antivirakov. Antivirove programy nepoznaju nove virusi ale iba zname . A mozes ich mat aj na makko aj na tvrdo i .Šu-Do napísal:akoze neviem o co ti ide.. hojko ma v tomto totalnu pravdu.. je vidno ze si len wnnb... je to mozne vycitat aj z tvojho textu, podla mna si este ani nevidel otvorenu bednu, male deti by sa nemali hrat s elektrikou
Je vela sposobov ako predist virom a som si isty ze surfovanie po nete zhananim crackov, v administratorskom ucte aj s antivirakom a so superfajrvolom a super antispajverom a so super antirootkitom je super magorina a to mozes byt aj super administrator.
Re: Nod32
hojko napísal:Skus si pozriet toto: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=1521
Mas tam aj linku na test, Avast dopadol strasne, taktiaz aj AVG!!!
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Ked to chce vediet admin....
Dufam ze aspon trocha rozumies anglicky
http://www.microsoft.com/protect/comput ... .mspx[code][/code]
Dufam ze aspon trocha rozumies anglicky
http://www.microsoft.com/protect/comput ... .mspx[code][/code]
Kód: Vybrať všetko
http://blog.washingtonpost.com/securityfix/2006/05/the_importance_of_the_limited.htmlno serus to tu uz je normalne studena vojna ze vas to bavi takto pekne sa prekarat
no a teraz
uz asi rok pouzivam Pandu a presiel som nanu preto lebo aj ked som mal Nod tak aj tak som mal comp plny virusov a nod si veselo frcal dalej bez toho aby si toho vsimol podla mna panda je o vsetko lepsia ako ten vas Nod
no a teraz - sa do mna prosim seci obuvajte a presviecajte aky je ten nas slovensky nod perfektny
no a teraz
no a teraz - sa do mna prosim seci obuvajte a presviecajte aky je ten nas slovensky nod perfektny
AVAST ?????????????????????????????????????????? jaku verziu????????? sak AVAST je sam jeden velky virus co sa hra na antivir. ja som mal zo zaciatku avast a kazdu chvilu my vybehoval ze sa nasiel trojan. potom som presiel na AVG 8 dal som test a naslo mi 58 trojanov v compe ale AVG strasne spomalloval comp a tak som skoncil u ESS. a pouzivam ho polroka a som spokojny.