no serus to tu uz je normalne studena vojna ze vas to bavi takto pekne sa prekarat
no a teraz uz asi rok pouzivam Pandu a presiel som nanu preto lebo aj ked som mal Nod tak aj tak som mal comp plny virusov a nod si veselo frcal dalej bez toho aby si toho vsimol podla mna panda je o vsetko lepsia ako ten vas Nod
no a teraz - sa do mna prosim seci obuvajte a presviecajte aky je ten nas slovensky nod perfektny
AVAST ?????????????????????????????????????????? jaku verziu????????? sak AVAST je sam jeden velky virus co sa hra na antivir. ja som mal zo zaciatku avast a kazdu chvilu my vybehoval ze sa nasiel trojan. potom som presiel na AVG 8 dal som test a naslo mi 58 trojanov v compe ale AVG strasne spomalloval comp a tak som skoncil u ESS. a pouzivam ho polroka a som spokojny.
- eXo - napísal:v sobotu som kontroloval nodom a v pohode
mozno wes preco ti nic nenasiel??? naco vyuzivas net?? lebo ak len na pokec prezeranie normalnych stranok a ziskavanie informacii tak jasne ze ti nic nenajde lebo nechodis na take stranky na ktory su niejake viri. napr. ja navstevujem rozne stranky od normal az po warez a neraz sa mi stalo ze ESS odhalil vir v stahovanom subore. takze asi tak a tiez zalezi od verzie AVASTU ja som mal free a mal som problemy kamos AVAST PRO a je spokojny ale na ESS ja nedopustim
šu-do mas przvdu taky isto pred 3/4 rokom som tiez nic newedel ohladom warezu, a veci s tym suvisiacich ale potom priseil comp a uz sa to zacalo pomaly som sa ucil od tych co sa vtom vyznali a teraz wem aj ja cize treba len skusenosti ale to je uz OT takze moj nazor ktory som tu uz niekolko krat prezentoval jedine ESS....
fanluky napísal:uz som to tu pisal zalezi podla toho aka verzia AVASTu ja u mna vidim obrovsky rozdiel medzi ESS a AVASTom
Sorry ja som necital vsetky prispevky. 400 prispevkov je dost.
No pouzival som NOD ale ten co sa dalo stiahnut ako skusobnu verziu z ich stranky a tak isto som mal aj ESS. neviem ake to boli verzie. Casom sa mi to nechcelo furt mazat a instalovat odznovu tak som presiel na AVAST Home edition. Home edition sa da zadarmo zaregistrovat a licencia je na 1 rok takze je to premna vyhodnejsie kedze som lenivy