| Aky je vas najoblubenejsi ? |
| Openoffice |
|
32% |
[ 12 ] |
| Microsoft office |
|
67% |
[ 25 ] |
| PC Suite 602 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Staroffice |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkom hlasov : 37 |
|
| Autor |
Správa |
Styphnos Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: Medzi venusou a marsom Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2006, 23:23 Predmet: Aky kancelarsky balik mate najradsej ? |
|
|
| No tak ktory ? Mne sa zacina lubit openoffice. A sorry ak som nejaky nespomenul lebo zatial viem len o tychto. Ak viete aj o inych hodte sem linky na ich stranky nech kuknem co su zac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miko10 Light Expert

Stav:  Založený: 09.10.2005 Príspevky: 46
Zaslal: 23 Máj 2006, 7:34 Predmet: |
|
|
Ja dávam hlas OpenOffice.org
Mám ho vo firme v PC aj v mojom NB. Má všetko čo potrebujem. Minule som si sadol u zákazníka za PC a mi chvíľu trvalo, kým som sa zorientoval v tom MS Office  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7568
Zaslal: 23 Máj 2006, 8:02 Predmet: |
|
|
| Miko10 napísal: |
Minule som si sadol u zákazníka za PC a mi chvíľu trvalo, kým som sa zorientoval v tom MS Office  |
OT: vidis.. a preto je dobre pouzivat MS Office.. je vacsia pravdepodobnost, ze u zakaznika si sadnes k MS Office nez k OpenOffice.. resp. inej alternative.. a nebudes sa musiet tak casto zorientovavat..
Ale k teme.. doma zatial pouzivam MS Office.. aj ked trochu koketujem aj s OpenOffice, ale ako sa vravi.. zvyk je zelezna kosela.. MS Office mi celkom vyhovuje.. s emailovym klientom som sa uz vzdal Outlooku a presiel na konkurenciu..
Co sa tyka worku.. mame tu globalne MS Office.. takze  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6726 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 8:10 Predmet: |
|
|
| MS Office. Mam to doma, na notebooku, v praci. Naucil som sa s nim pracovat a sedi mi vyborne. A z neho v podstate len Word, Excel a Powerpoint. Zbytok nepotrebujem. Ako mail klient mam Outlook Express. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xaredon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 360 Bydlisko: Topíky Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 14:02 Predmet: |
|
|
Sice som skusal iba OpenOffice a MS Office, ale najradsej mam MS Office, uz koli tomu, ze je najpouzivanejsi. Ale keby mam firmu a mam si platit licencne poplatky tak Open Office je jasna volba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2231 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 14:36 Predmet: |
|
|
Pouzivam MS office ale momentalne stahujem ten open , som zvedavy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2113
Zaslal: 23 Máj 2006, 14:51 Predmet: |
|
|
OpenOffice je dost pomaly preto preferujem MS office aj ked ma nastval zopar krat
a zabudol si na wordperfect office |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2728 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 16:02 Predmet: |
|
|
preferujem ms office, open som pouzival, ale iba xvilku, kym som si nezohnal novy office
vlastna skusenost zo skoly, ak je niekde predvoleny open office a najcastejsie, teda vzdy to bola spoluziacka, co jej bolo jedno ci robi v open off alebo ms office tak, ked dosla domov so subormi co potrebovala - nejake excelovske pocitania, tak potom mala problem, lebo ms office jej to nexcel brat, takze ja zo zasady len pouzivam ms office, najma kvoli kompatibilite |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7765 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 16:16 Predmet: |
|
|
| ja používam MS office, ale neviem či je naj, lebo s inými nemám moc skúseností. Office nepoužívam často, len keď potrebojem a na to mi MS office stačí |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2996
Zaslal: 23 Máj 2006, 16:17 Predmet: |
|
|
| ja mam MS Office, a úplne mi stačí. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pufo Callo Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 547
Zaslal: 23 Máj 2006, 16:21 Predmet: |
|
|
tiez MS office, na to co potrebujem to staci a uz som zvyknuty nan to je hlavne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1012
Zaslal: 23 Máj 2006, 16:42 Predmet: |
|
|
| MS office i ked ani openoffice nie je zly a dost podobny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Romanko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 1969 Bydlisko: Malacky Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 18:19 Predmet: |
|
|
| ja tiez Ms office |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2959 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 18:58 Predmet: |
|
|
MS OFFICE, tento je najpouzivanejsi
access,word,excel pouzivam vzdy a vsade |
|
| Návrat hore |
|
 |
Styphnos Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: Medzi venusou a marsom Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 21:05 Predmet: |
|
|
Takze predpokladal som ze to takto dopadne , najma preto ze ms office je najrozsirenejsi. Ja mam stiahnuty openoffice 2.0.2 a myslim si ze je daleko lepsi nez verzie 1 .x.x Zatial to mam tak , ze na 1 mam kupeny MS OFFICE 2003 PRO a na druhom ten openoffice. Openoffice ma niektore funkcie ktore v MS Office nie su , ale napr. som u neho nikde nenasiel ,, pridat spojnicu trendu" co casto vyuzivam. A potom je tu este taka vec u Openoffice ze ak chcem tvorit v programe openoffice base(analogia MS Access) databazu treba instalovat java runtime enviroment 2 , co mi zas nevadi(tak sa nainstaluje)
Neviem na mojom PC sa ten openoffice otvara rychlo , ale bolo to pomale ak som mal verzie 1.x.x. A kompatiblita ? Taktiez v pohode ked si dam napr. udaje vytvorene v openoffice calc(analogia MS Excel) ulozit s priponou xls tak excel mi ich bere a je to tak aj opacne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|