Aky linux z týchto distributorov???
-
nemesis3220
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mr.fritz
Medium Star
kua, to sa musis v kazdom topicu pytat na to iste!!! radsej viac citaj temy a vsetky linky by si davno nasiel, sa pozri sem http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=30179nemesis3220 napísal:a nejake linky by sa nenasli na download a inak co hovorite o mandrake a mandrave
-
nemesis3220
Expert
neviem ti povedat, co okresali. Ja mam sosnutu Business Edition, su to dva CD image's....a je super...ak budem mat cas, tak to pozajtra dam uploadovat na nejaky ten share (rapi, mega alebo iny)...mr.fritz napísal:trizzo som nasiel "Xandros Desktop OS Version 3 Open Circulation Edition", takze to vyzera ze je aj zadara, no zase je otazne co tam vsetko okresali...
-
mr.fritz
Medium Star
to by som bol vdacny, rad by som ho vyskusal, zatial idem pohladat niaku recenziu nech viem s cim mam docineniatrizzo napísal: neviem ti povedat, co okresali. Ja mam sosnutu Business Edition, su to dva CD image's....a je super...ak budem mat cas, tak to pozajtra dam uploadovat na nejaky ten share (rapi, mega alebo iny)...
-
Eldar
Medium Star
tu mas ten link na madrake
mozes si vybrat dvd alebo cd ako chces[/code]
Kód: Vybrať všetko
ftp.mandrake.cz/pub/linux/mandrakelinux/official/iso/10.1/i586/-
nemesis3220
Expert
-
nemesis3220
Expert
linux proste potrebuje 2 particie .... pri instalacii si ich yrejme budes moct naformatovat na potrebny format .... jedna je na samotny system a druha na swapovanie - ta je obycajne mensia ...nejaky 1,5-2 nasobok RAMnemesis3220 napísal:to fakt ja mam 2 isky jeden externy n a ktorom neni win a druhy inter na ktorom je ale orig nebol rozdeleny a ked rozdelim napr. ten externy tak mi ho naformatuje
-
mr.fritz
Medium Star
kukni sem, je tam celkom dobre rozpisane o linuxe a diskunemesis3220 napísal:to fakt ja mam 2 isky jeden externy n a ktorom neni win a druhy inter na ktorom je ale orig nebol rozdeleny a ked rozdelim napr. ten externy tak mi ho naformatuje
Kód: Vybrať všetko
http://www.abclinuxu.cz/clanky/show/56985