reno23 napísal:mozem sa ta spytat kde si tu g600-vku kupila? lebo tento fon sa na slovensku nepredava. Nakoniec som sa rozhodol pre n73-ku ale stale tajne tuzim po tom samsungu
tak ja som ten telefon kupila cez inzertny portal od jedného chalana, telefon bol čisto novy komplet v krabici s bohatým príslušenstvom(nabka, datovy kabel, sluchatka s 3,5mm jackom, 1gb pamätovka, bluetooth handsfree ostatné dokumenty)všetko v krabici pekne zabalené a vyšlo ma to na 4500sk, je to ten najlepší telefon aký existuje v pomere cena/výkon.. vrelo odporúčam každému
uz par dni sa vytesujem z noveho Iphonu 3G Black 16GB Sice niektore veci nema, ale to co ma, je snad to najlepsie co moze byt. A vsetko hlavne ide ako ma... Takze pre mna inteligentny telefon.
Teraz asi pol Slovenska má N95 8GB odkedy ju má ružový operátor za korunu... :] Ale zasa, dobrý ťah... Aspoň sa aj normálnym ľudom dostane dobrý mobil do ruky. Druhá vec je zasa tá na koľko % ho dokážu využiť...
FABi2 napísal:Teraz asi pol Slovenska má N95 8GB odkedy ju má ružový operátor za korunu... :] Ale zasa, dobrý ťah... Aspoň sa aj normálnym ľudom dostane dobrý mobil do ruky. Druhá vec je zasa tá na koľko % ho dokážu využiť...
Ale ved preco nie? Ja som bol milo prekvapeny, ked som si siel brat pausal, na vsetky pausaly rovnaka cena a prvotna cena nepresahovala 200 euro. Ja som za svoj Diamond dal 75
Ono to ma aj svoj vyznam lebo s takym phonom je uz vacsie pohodlie ist surfovat po nete, cize ludia urcite aj viac minu, takze peniaze sa operatorom urcite vratia.