to mi je luto ze som sklamal tvoj ideal.Traktorista napísal:ohladom temy: To dufam nemyslis vazne ze by si ju bol zamkol len zato co mu vytkol panter... to by mna osobne sklamalo,...
Aky mate nazor na lesbicky?
-
mastermind
VIP
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ano, v podstate mas aj nemas pravdu,...mastermind napísal:to mi je luto ze som sklamal tvoj ideal.ale tato tema je o tom istom ako tema aky mate nazor na homosexualov. aj tu sa bude rozoberat ci je to moralne alebo nie. no a to iste sa rozobera aj tam...
keby si sa pytal kazdeho jedneho respondenta minimalne 90% ludi by ti povedalo ze anketu bralo len na gayov a nie aj na lesby,... tomu verim, ti mi mozes povedat ze podla teba nie, ano, budu to dve rozchodne veci takze ti nic nedokazem, ale je to tak ako som napisal,... a podla prispevkov v celej tej diskusii tam je mozno max 2-5 ohladom lesieb (ja som to necital ale priamo na otazku tam o elsbach je malicko) takze zas sa hrajme zo slovickami ako 13 rocny soplaci co si musia dokazat ze jeden je lepsi ako druhy,...
Mastermind preco si poslal Neverminda do lochu? Mal tam ist Panter, lebo evidentne to bol on, ktory sa snazil urazit uzivatela a nie Nevermind... Nestava sa casto ze obhajujem Neverminda, ale teraz ma to nasralo... Nejaky egoista tu ma sarkasticke poznamky na inych uzivatelov, pricom vie, ze ho to nastve... Ked sa obet neudrzi a vynada mu, strcis ho do vezenia... Myslim ze by si mal vediet rozlisit kto tu je na vine, resp. kto sa koho snazi urazat... Nastval by sa kazdy jeden... A ked uz inac nedas, mali dostat obaja...
K teme: Nie, nevadia mi, tak ako mi nevadia ani muzi- gayovia...
-
panter2005
Light Star
ZIadna ina instancia nebude rovna s manzelstvom !!! Ci to budu 2 gayovia, 2 zeny NIKDY !!! Zakladnou bunkou spolocnosti je rodina a ta splodi a vychovava deti - a vzdy to bude muz a zena...Traktorista napísal:ohladom temy: To dufam nemyslis vazne ze by si ju bol zamkol len zato co mu vytkol panter... to by mna osobne sklamalo,...
ohladom tvojej reakcie na sheepa: suhlasim, zato ze sa sheepovi paci ked sa dve zeny laskaju to neznamena ze to je moralne alebo zeby to mala spolocnost uznavat (ale ani zavrhovat)...
proste sud to podla toho ze dve zeny niekde mozu (budu moct) vychovavat dieta, spolu legalne zit v nejakom zvazku, mat voci sebe povinnosti zrovnatelne zo sobasom medzi muzom-zenou,... sak to je uplny rozdiel,...
-
panter2005
Light Star
Uz som sa mu ospravedlnil cez SS ale nedal si povedat... tak sme to ukoncili... ci este viac vyhrotili...Retsko napísal:Mastermind preco si poslal Neverminda do lochu? Mal tam ist Panter, lebo evidentne to bol on, ktory sa snazil urazit uzivatela a nie Nevermind... Nestava sa casto ze obhajujem Neverminda, ale teraz ma to nasralo... Nejaky egoista tu ma sarkasticke poznamky na inych uzivatelov, pricom vie, ze ho to nastve... Ked sa obet neudrzi a vynada mu, strcis ho do vezenia... Myslim ze by si mal vediet rozlisit kto tu je na vine, resp. kto sa koho snazi urazat... Nastval by sa kazdy jeden... A ked uz inac nedas, mali dostat obaja...
-
mastermind
VIP
Mozno tam nieje pouzita ziadna nadavka, ale evidentne bol vyprovokovany...mastermind napísal:retsko som rad ze sa mi snazis poradit a cenim si to. ale jediny kto urazil bol nevermind. panterova poznamka sa mi nezda proti pravidlam
To je sice pekne ze si sa mu ospravedlnil, ale aj tak by si mal podla mna dostat 12 hodin...panter2005 napísal:Uz som sa mu ospravedlnil cez SS ale nedal si povedat... tak sme to ukoncili... ci este viac vyhrotili...
-
fuCKYou
Medium Professional
K hadke: Panter, tak ta PM kde si sa mi ospravedlnil mi neprisla...boli len provokacie etc. tak skus poslat este raz alebo tu neklam ze si sa mi ospravedlnil lebo to neni pravda
K teme: mam vela vela kamosiel lesbiciek a vyhoda je v tom ze ja som rad s babami vonku ale nechcem tu moju podviest a ona sa o to boji a ked som s lesbickami tak sa nema coho bat...aspom sa na mna nepozeraju ako na sex-mashine ale na kamarada
K teme: mam vela vela kamosiel lesbiciek a vyhoda je v tom ze ja som rad s babami vonku ale nechcem tu moju podviest a ona sa o to boji a ked som s lesbickami tak sa nema coho bat...aspom sa na mna nepozeraju ako na sex-mashine ale na kamarada
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
panter2005
Light Star