uu Shark ty si ho dal riadne dole, pochybujem ze sa este niekedy na ulici objavi po tvojom prispevku ... toho cloveka osobne poznam "uces" som mu aj strihal ja takze mozem s cistym svedomim povedat ze sa na ziadneho gangstera nehra, skor je to clovek ktory je za srandu, ktoru ty ako dospelak s velkym D asi nikdy nepochopis.
Miso ... kto kolvek kto takto vystupuje to nema celkom v hlave v poriadku. Ten uces ... dobre da sa sak je mlady nech sa zabava ... ale styl ... mam vas v pi** vy ste kkti a ja lietadlo ... mmmhmmm
Asi som prilis konzervativny ... Prepac
//Bol ale mnou to metalo inac ... skor v inej sfere vystrajania.
Shark NX napísal:Miso ... kto kolvek kto takto vystupuje to nema celkom v hlave v poriadku. Ten uces ... dobre da sa sak je mlady nech sa zabava ... ale styl ... mam vas v pi** vy ste kkti a ja lietadlo ... mmmhmmm
Nikdy si nebol v puberte ? Odpoved cakam ze bol, ale toto som nerobil ..
Nuz, doba je ina a je to vpodstate len na prilezitost jedneho UG festivalu, kam pride rozna zmes podobnych ludi a ucesov, nie na bezne chodenie po meste
Nikde som na nikoho nenadaval, len ze neuznavam uniformovanost som sa vyjadril... inac jasne ze ma to raz prejde, to uznavam, ale teraz sa mi paci sloboda prejavum o ktoru ste vy strasni dospelaci v tej revolucii bojovali. DAKUJEM
Ty vole, ty mas vlasy ja pí*a... no... som za srandu ale toto je skor na zamyslenie. Kedysi bolo v mode, ze ked mal clovek nejaky nazor tak podla neho zil, cinila a aj sa tak spraval. Dnes si ludia holia pi*e na drzky, hovoria o ghettach, maju 38 nazorov na deti umierajuce v Afrike... to mam len ja pocit ze sa niekto snazi strasne uputat pozornost?
das fas napísal:Nikde som na nikoho nenadaval, len ze neuznavam uniformovanost som sa vyjadril... inac jasne ze ma to raz prejde, to uznavam, ale teraz sa mi paci sloboda prejavum o ktoru ste vy strasni dospelaci v tej revolucii bojovali. DAKUJEM
// da sa aj inym, ja som si vybral tento
Keby si bol moje decko, tak uz mas hlavu vyholenu a rit cervenu...
Skôr "uniformitu"... inak ma príliš nezaujíma, čo nosí na hlave... je to jeho telo, tak nech si sám zvolí to, ako bude vyzerať...
Každý má svoj spôsob ako zaujať, odlišovať sa, upozorňovať na niečo/niekoho...
K môjmu účesu: neviem, výraz "spiky hair" je asi najbližšie...
vcera som sa bola akurat davat strihat konecne.. po pol roku??
ofina do boku, horne kratsie, dolne dlhsie. mam to asi tak po plecia a vraj sa mi to hodi, tak ma to tesi a vcera mi este priatel nafarbil vlasy nacierno. jeho premiera. pekne sa mu to podarilo